keskiviikkona, lokakuuta 26, 2011

Sekaisin napeista ja Sveitsin-sukkia

Kiitokset kivoista kommenteista; minäkin olen syysystävävaihdosta vielä ihan täpinöissäni :).

Mutta tiedättekös, kun tänään tuli uudet täpinät! Meillä kävi varmaan syystonttu tai joku, kun posti toi tänään blogiystävä Ninnulta tämmöisen ihastuttavan vintagekortin ja tyylikkään pistelykantisen, pitsikoristeisen yllätysrasian:Oih, ah, suloisen rasian sisältä löytyi paljon toinen toistaan mieluisampia nappeja:Makeet ompeluaiheiset napit (mm. ihana vintageompelukone ja pikkuruinen puinen lankapuola), vintagenappilajitelma, kaksi supersuurta koristenappia (wow, nämä olis makeet esim. jossain villieläinaiheisessa jutussa, vaikka kassissa...) ja vinkee, psykedeelisen näköinen La Mode -nappipari - kaikki ihan mahtavia! Mitenkähän näistä pystyy kyllin kiittämään? Kiitos ja kumarrus, ja halaukset tietysti, nyt ainakin ensin alkuun :). Ihanaa, kun tänäänkin oli postipäivä!!

Olen täällä kärvistellyt Ameriikan-pakettini vuoksi. Pistelyvaihto lähti jo 26. syyskuuta, ja se luvattiin toimittaa perille 3 viikossa, vaan eipä ole kuulunut vastaanottajapäästä mitään... Sveitsissä asuvalle ystävälle meni sentään sukkatilaus luvatussa 3 päivässä, ja sain siis laittaa Sukkasadon Perunalaariin vielä täytettä. Nalle Colorista (muistaakseni...) pitsisukat (malli sama kuin näissä) ja Nalle Kukkakedosta kahdet perussukat:On muuten Nalle-langan laatu pehmentynyt selvästi ajan myötä. Tuo lila lanka on vanhempaa kuin Kukkakedot, ja selvästi karkeampaa, "villaisemmantuntuista" laatua.
Nämä olivat todennäköisesti viimeiset sukat, jotka ehdin tähän Sukkasato-tempaukseen tehdä, ellei nyt sitten iske joku viime hetken hepuli...
Yhteensä neuloin näiden 2 tempauskuukauden aikana 12 sukkaparia, tyytyväinen olen saldoon.

Varmaan kaikki ovat jo ihan kyllästyneet näihin sampleripostauksiini, kun ei vielä ole valmista tullut. Mutta kun joka vaiheen valmistuminen tuntuu niin mukavalta, niin näytänpä viimeksi pistelemäni kukkakranssin:- Jonka myötä samplerin alaosakin on ylittänyt jo puolivälin! Enää puuttuu muutama pieni yksityiskohta ja oikealla alhaalla oleva isompi kuvio. Joten: lopussa kiitos seisoo (mitä se muuten matkan varrella tekee? Kävelee?), eli eiköhän tässä jakseta pinnistellä urakka loppuun asti, hitaasti, mutta varmasti.

11 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Taaskaan ei voi muuta kuin ihastella! Upea yllätys!

intsu kirjoitti...

Kylläpä olet saanut viimeaikoina kivaa postia:) kauniita perussukkia olet valmistanut ja nätit pitsisetkin. Minäkin olen huomannut,että Nalle-lanka on pehmennyt. Mukava sinun kauniita ristipistotöitä on katsella vaihe vaiheelta.

MariL kirjoitti...

Minä en ehdi vielä tämän tarkemmin kommentoida postauksiasi, tulin just lastenleiriltä (22 vilkasta 1-3 luokkalaista - HUHHUH!) ja paneudun blogien lukemiseen myöhemmin. Mutta siis valistan sinua vähän Angry Birdsien munimisesta, kun sitä ihmettelit blogissani. :) Sen pelin ideahan on se, että ilkeät possut ovat varastaneet lintujen munat, ja siitä syystä linnut ovat tulleet vihaisiksi (ja käsittääkseni yrittävät pelastaa ne munat possujen kynsistä). Ja kun peli siirtyy lapsen leikkeihin pehmoeläimiksi, niin munat ovat leikeissä ihan välttämättömiä, jotta niitä voi kätkeä possujen linnakkeisiin, joita sitten rakennetaan legoista yms. Pelin edetessä on mahdollisuus voittaa kultaisia munia, ja meillähän tuli hirveä huuto kerran kassalla, kun poika olisi halunnut jonkun keltaisen munanmuotoisen karkkisydeemin, että saa siitä sitten sen kotelon kultaiseksi munaksi leikkeihinsä... Minä sitten maalasin kotona massapallon kultamaalilla, ja niin oli pojalla kultainen muna, vaikka ostin sitten kyllä toisella kauppareissulla pari keltaista munaa lisäksi.

On muuten koukuttava peli, en suosittele, jos et halua käyttää seuraavia viittä tuntia pelaamiseen. ;) Pelasin kerran yhden illan, ja sitten tuumasin, että viisainta jättää pelaamiset pojille. En olisi kyllä kaikista tasoista selvinnyt ilman 3-vuotiaan viisaita neuvoja. :D

enkulin käsityöt kirjoitti...

Uskomaton ja ihana yllätys.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Ihanan yllätyksen sait Ninnulta. Tosi kaunis.

Ninnu kirjoitti...

Kiva, että posti läysi perille ja ihanaa, että pidit!

Sampler-päivityksiä ei voi olla liian usein. Tuo kukkakranssi on kaunis!

Virpi kirjoitti...

Oh, sulla on postilaatikosta siis kolahdellut mitä ihanimpia tavaroita. Toi syysystävävaihto on aivan mahtava, samoin Ninnun tekemä rasia. Noita pistelijän kirjoja olen ihaillut ja mieli tekisi joskus kokeilla tehdä sellaista itsekin. Tekemäsi flatfold on myös upea. Sellaistakin viimeistelyä voisi joskus kokeilla. Pitää vaan vielä joskus jossain rp-tapaamisessa varmistella kuinka se viimeistely menikään. Mä missasin just sen osan sillon keväällä Ikaalisissa.

kissankello kirjoitti...

kauniin rasian olit saanut ja kaikkea kivaa kylkiäisenä.
voi noita sun sukkaprojekteja ei voi kuin ihailla niin hienoja ne ovat ja määrällisesti tulee paljon:)

Kirsti kirjoitti...

En minä ainakaan kyllästy mihinkään aiheeseen blogissasi.
Teillä on hurjia vaihtoja! Mahtavia käsitöitä ja kaikkea harvinaista ja kaunista tavaraa vaihdetaan. Ei mitään nappikauppaa vaikka erityisiä nappeja kuvassa onkin! Sitä on kiva seurata silmät pyöreinä ihastuksesta.
Sukat on ripustettu kivaan paikkaan seuranansa antiikkiset astiat. Oikeanpuoleinen on tutunnäköinen. Meillä oli tuollainen, tai voi se jossain vielä olla.

Lumiruusu kirjoitti...

Upea yllätys Ninnulta ..miten hienoja nappeja !!
Sampleri-päivityksiä vois olla vaikka joka päivä enkä sittenkään kyllästyisi ;)
Joko se mahdollisen 50 vaihtomallin pino on jo pienentynyt?!
Mulla paremminkin on vaan tullut lisää vaihtoehtoja kun oon selannut lehtiä vanhimmista päästä alkaen..

Taina kirjoitti...

Kyllä passaa esitellä, niin kaunista jälkeä!