tiistaina, lokakuuta 11, 2011

Parit

Tapulipiirin hyväksi sukat ja kämmekkäät Novita Nallesta:Pitsimalli on sama kuin tytölle ja itselleni neulomissani polvareissa. Pitsien välit vain tein 2o,2n joustinta, kun ne alkuperäismallissa ovat sileää. Sukissa pitsiraita on edessä ja takana, kämmekkäissä vain kämmenselän puolella. Neuloin kämmekkäisiin myös muutaman kerroksen peukunpätkät, kun ainakin minusta tuntuu mukavalta, että kämmekäs ei valu suuntaan eikä toiseen, kun peukunpaikka pitää niitä aloillaan.

Viime viikon Sukkasato jäi ilman minun panostani, mutta tälle viikolle siis nämä. Neulominen maistuu taas, kun jäin koukkuuun Twilight-kirjasarjaan. Lukiessa neulominen käy kuin itsestään, ja mitä jännempi kirja, sen ahkerammin kädet viuhtovat.

Yritän tässä saada pikkuneitiä kiinni noiden kirjojen lukemisen suhteen: eilen luin eka osan (Houkutus) loppuun ja pääsin jo puoliväliin toista osaa (Uusikuu). Imua siis kirjoilla on - hyvä, kun maltoin alkaa nukkua eilenillalla ollenkaan :D. Ja kirjastosta tuli saapumisilmoitus: kolmas osa, Twilight - Epäilys odottelee kirjastoauton kyydissä...
Taru Sormusten Herrasta -sarjaa "luen" vaihteeksi äänikirjana. Siitäkin Kaksi tornia odottelee kirjastoauton hyllyssä, eli "pistelylukemista" on kanssa tulossa. On se vaan hiano toi kirjastolaitos!

9 kommenttia:

Mouse kirjoitti...

ooo love that colour of those socks and hand mittens :) and hope you enjoyed the LOTR as an audio book :) love mouse xxxx

Katju kirjoitti...

Kauniit.

Matleena kirjoitti...

Kaunis setti! Minäkin tykkään kämmekkäistä, jotka eivät valu ja siksi teenkin aina vähän matkaa peukaloakin resorina. Istuvat napakasti paikoillaan vaikka kädet ovat ylöspäin. Minähän luen sängyssä ja lämmitän silloin viluisia ranteitani kämmekkäillä. ;D

Maria kirjoitti...

Kiva pari. Oikein kaunis malli. Nuo kämmekkäät on kätevät, pidän niitä autoa ajaessa varsinkin. Eipä kylmä ratti palelluta sormia.

Kisa kirjoitti...

Kaunis setti :)

Ninnu kirjoitti...

Olen kanssasi samaa mieltä, että kirjastot ovat hyviä olemassa! Itse luen parhaillani pitkästä aikaa dekkaria. En ole aiemmin lukenut Matti Rönkän teoksia ja ajattelin, että nyt täytyy sivistää itseään silläkin saralla :-).

Kauniit sukat & kämmekäät. Tykkään lilasta. Sinulla on hyvä käsiala.

Lumiruusu kirjoitti...

Juu,samaa ihailen kuin Ninnu eli tuota kauniin tasaista käsialaa neuleissasi ! :)

Sukat ja kämmekkäät on kaunis pari .

Ressu kirjoitti...

ihanat!! Ja tuo väri on niiiiiiin herkullinen.
Miten ihmeessä pystyt lukemaan ja neulomaan samaan aikaan. Äänikirjan ymmärrän, mutta että itse lukisi samaan aikaan..juu ei...ei onnistuisi ainakaan minulta :)

Kirsi kirjoitti...

Hieno setti! Mutta en tajua, että voi kutoa - vai neuloa - samaan aikaan kun lukee kirjaa!!!