lauantaina, kesäkuuta 06, 2009

Ja vihdoin sitten pääasiaan, eli olen minä jotain täällä näprännytkin, muun muassa tätä: Eli tässä nyt sitten on eka fufoni valmiina. Raakaversio tästä on täällä.
Päätin olla realisti. Vaikka pistelymalli oli ihana, en ikimaailmassa saisi tehtyä koko työtä noin onnettoman tiheälle kankaalle, jonka värikin näyttää nykyisen makuni mukaan turhan räikeältä. Niinpä leikkasin keskuskuvion tähän vihkoon, jonka sain viime syksynä SRPYltäni, Minnalta.

Valitettavasti en voinut istuttaa kuvaa ihan keskelle, sillä teepannusta katsoen vasemmassa yläkulmassa oli jo pistelty postimerkkikuva, jonka halusin säästää muuhun käyttöön (ehkä ATC-korttiin). Niinpä pistelyn taustakangas jäi ylhäältä aika kaposeksi.
Mutta että tämmönen. Reunoja koristelin leimoilla, musteella ja kukilla.
Askarreltu takakansi näkyy täällä.

6 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Vau miten ihastuttava vihon kansi! Tosi hieno tuli teekupista. Mullakin on joku kuppipistelypakkaus,jota en ole vielä edes avannutkaan. Mä en ennen tykännyt yhtään mistään kiinalais/japanityylisestä,mutta ihan sinun myötäsi mä olen tykästynyt nyt niihin! Mä en sitä kuppia ole tullut aloittaneeksi,kun ajattelin ettei se olisi tauluna kiva,mutta senhän tosiaan vois laittaa jonkun vihon kanteen.

Liisa kirjoitti...

Kaunis! Ihan sinun näköisesi työ. Kummasti vaan sinut yhdistän kiinaan ja japaniin.

Mari kirjoitti...

Kaunis pistely! Ja onnea hääpäivän johdosta! :)

Ninnu kirjoitti...

Tyylikäs lopputulos tuo vihko!

Myöhästyneet hääpäivä-onnittelut! Perästä tullaan.. niin vuosissa kuin päivissä... eli heinäkuussa vasta :-).

Kirsih kirjoitti...

Tuohan on tosi hieno vihko! Kurkkaahan blogiini, minullakin on siellä arvonta, giveaway kai se on englanniksi. Saa linkittää :)

Leena kirjoitti...

Aamulla kaivoin juuri samaisen työn esille jatkaakseni sen loppuun ...;)
muiden pistelyiden ohella.Tykkään taulun mallista kovasti :)