tiistaina, kesäkuuta 09, 2009

Odottavan aika...

... on pitkää, niinkus tiedät. Ja nyt erityisesti, takkuisen SRPY-päätöksen jälkeen. Kävipä nimittäin Yksivärisen Vaihdon lähettäjä huikkailemassa, että tänään pitäisi olla lähetys perillä, mutta ei valitettavasti ole, ja nyt alkoi oikeesti pelottaa!
No, kyllä se varmaan huomenna tulee: TÄYTYY tulla! Jospa tuo postinkulku kestää näin kesälomatuuraajien aikaan hiukan pitempään. Mutta nyt kaikki peukut pystyyn (isovarpaita myöten :).)

Jotain ristipistopostiakin sentään, tätä tilattua, eli Cross Stitcherin nro 214 kera aika räikeiden kylkiäisten: Moni on kommentoinut, ettei tuosta lehdestä juuri pisteltävää löydä. On siellä muutamia "helmiä" kuitenkin, ainakin minulle. Nyt tykkäsin (kuvan alalaidassa, 3. vasemmalta) ovistopparista. Siinä on majakkakuvia. Vaikka olenkin järvi-, en meri-ihminen, emmekä omista tämän ympärivuotisen "kesämökkimme" lisäksi muuta huvilaa, tuo malli houkuttelee kyllä.
Samoin lapsiaiheiset kortit, jotka sopivat moneen tilanteeseen, ja hevariaakkoset, tietty :D.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No jopas on Itella reippaana... Tällä tunnisteella paketti lähti: JJFI00000200000379483.
Pidän täällä peukkuja ja ukkovarpaita pystyssä että paketti pääsee perille asti. :)

T:Vaihtokaveri

Mia kirjoitti...

Heippa,

ei enää salalinen rpyysi tässä heippa. Posti ilmeisesti ei ole kulkenut perille.... nyt alkaa ottamaan minuakin pannuun oikein urakalla!!! Olen tässä työstänyt sinulle uutta pakettia, vielä on pikkiriikkistä vaille valmiina. Josko huomenna saisin sen tuotua töihin mukaan, niin laitan täältä postiin. Mutta ilmoitan erikseen, kun on lähtenyt.
Juu niin, saat olla työnantajastani ihan mitä mieltä haluat, ymmärrän "sanomattomuutesi" :D

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Anonyymille vaihtokaverille: No kyllä sen tuon tunnisteen tietojen mukaan pitäisi sitten huomenna olla jo perillä :). - Kiitos: helpotti jännitystä!