lauantaina, kesäkuuta 06, 2009

Ja kas, mitä kummaa, vielä kolmaskin postaus shoppailun tiimoilta. Lehtiä, nimittäin.
Isäntä kai sääli minua, kun en perästäkään saanut toukokuun Cross Stitch Collectioniani, vaan joudun odottamaan tilauksen alkua heinäkuulle asti. Niinpä hän osti minulle eilen työmatkallaan nämä:Ja tokihan nämä lämmittävät :). Menivät vähän niinkuin hääpäivälahjaksi vissiin, kun tänään tuli täyteen 22 vuotta aviotaivalta.
Isäntä osti viikolla myös Modan viimeisimmän numeron, koskapa oli tilaukseni päässyt huomaamatta loppumaan, ja uusin sen vasta nyt, eli yksi lehti olisi jäänyt välistä. Ja pitihän se saada. Minulle on jo pitkään tullut sekä Moda että Suuri Käsityölehti. Alkuun vuorottelin niitä, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että tulkoon molemmat. Eipä nimittäin ole kovin montaa lehteä, joita lukisin niin tarkkaan kuin noita kahta.

Aamupäivällä poikkesimme DressMannissa ja ostimme toiseksi vanhimmalle jälkeläisellemme rippipuvun, liituraitaa. Kyllä täytyy sanoa, että puku tekee miehen. Mutta oli työn takana löytää tarpeeksi kaponen pukumalli. Paidasta ei sitten hoikka malli sopinutkaan, kun hartiat kinnasivat. Harteikas laiheliini, siis, eli mallityyppiä :). Mutta tuo laihuus on kyllä semmoinen "vika", että se tuppaa iän myötä (yli-)korjautumaan. Muistan minäkin vielä ajan, kun kävimme äidin kanssa minulle farkkuja ostamassa, eikä meinannut mistään löytyä riittävän pienivyötäröistä mallia. Eipä ole enää ongelmaa, niin päin, nimittäin :D.
Kävinpä sitten Cittarissakin etsimässä sitä toukokuun Cross Stitch Collectionia, vaan ei kuulunut valikoimiin, ei. Otin sitten lohduksi virkkausta: Vaikkei ole tässä lehdessä juurikaan minun mieleisiäni ohjeita. Saas nähdä, tuleeko tästä toteutettua mitään. No, joku virkattu pusero, ehkä.

3 kommenttia:

Carita kirjoitti...

Onnea hääpäivänne johdosta!
Meilläkin on tänään hääpäivä, täyteen tuli tosin puolet vähemmän kuin teillä eli 11 vuotta :)

tuulis kirjoitti...

hääpäivä onnea, vaikkakin pikkasen myöhässä olen sitä toivottamassa.

Ihania lehtiä olet saanut.
Vaikka netti onkin pullollaan kaikkea kivaa, niin ei mikään voita lehteä jonka kanssa voi käpertyä sohvan nurkkaan tai jota voi lukea illalla peiton alla ennen nukkumatin tuloa. :)

Kirsi kirjoitti...

Vai on teilläkin rippijuhlat tulossa. Koskas teillä on? Meidän esikoisella, poika myös ja harteikas, muuten hoikka, on rippijuhlat 12.7. Viikkoa ennen on kummitytön rippijuhlat.