torstaina, toukokuuta 28, 2009

Hah-haa, melkein ensimmäinen kahdesta fufoilukuusta kulunut, ja eilen vasta tartuin ensimmäiseen ufooni!
Tätä puoliryijyä päädyin yrittämään: Onhan tuo ryijynukittaminen välistä ihan mukavaa, mutta epäilenpä, mahtaako pitkäjänteisyys tälläkään kertaa riittää... No, eletään toivossa!
Lisäksi sattui laatikoita penkoessa ns. "osumaan silmään" totaalisesti unhoittumaan päässyt ufo:
Suuren Käsityölehden mallilla tiiviille puuvillakankaalle aloittamani pistely. Varsin epäilevästi suhtaudun tämänkin toteutumiseen, vaikka malli on kyllä todella mieleinen, ja alku ihan kivan näköinen. Kangas vain on niin tolkuttoman tiheää, että vaatii melkoista viitseliäisyyttä laskeskella noita lankoja.

10 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Ihana tuo aloittamasi pistely. Otat projektin pihalle auringonpaisteeseen niin ne langatkin erottuu kankaasta leikiten. Haluan nähdä tämän valmiina =)

Minna kirjoitti...

Ihana ryijyn tekele tuskin maltan odottaa että näen valmiina, tuo ristipistotyökin näyttää kivalle=)

Katri kirjoitti...

Oo, tuosta ryijystä tulee upea! Pistelykin on tosi nätti, ei muuta kuin tsemppiä molempien kanssa!

Ritu kirjoitti...

Voi hyvä hyssäys, onko sinulla paljonkin keskeneräisiä töitä ?:) Ja noin isotöisiä vielä ! Kyllä mä olen yhä vakuuttuneempi, että olet huippuhyvät hermot omaava taiteilija. Onnea myös poikasi koulun päättymisestä ja tosi hieno juttu, että hän soittaa pianoa ! Sinä sitä valitset kukat ja kortitkin sävy sävyyn. Se on upeaa !

Mia kirjoitti...

Kauniin näköinen tuo ryijytyö :)
Lykkyä sen fufottamiseen!
Sitten kysyn näin ihan julkisesti, nimen kera, että kun kerta pakettia sinulle laitoin maanantaina, niin onkohan mahtanut tulla perille? Kuvia en ainakaan ole nähnyt, joten taas epäilen kustin polkeneen pohjois-navan kautta, kun ei näy....
Olen siis ollut tässä menneet pari kuukautta salainen ristipistoystäväsi ja vielä viimeinen paketti on siis tulematta. Toivottavasti tulee huomenna, jotta saan omalta osaltani tämän vaihdon päätökseen.
Ihan mukavaa on ollut olla parisi ja yllättää sinua paketeilla :D
Pietäänpä peukut pystyssä, että huomenna luukku kolahtaa!
Mia

Matleena kirjoitti...

Ahaa, nyt se sinunkin fufoilusi siis pääsi toden teolla alkuun! ;) Vaikka näkisin kovin mielelläni kesäkuussa valmiin ryijysi, niin täytyy minun kuitenkin sanoa, ettei ufojen saattaminen valmiiski ole niitä elämän tärkeimpiä asioita. Joten jos ei valmistu tänä vuonna kesäkuussa, niin ehkä ensi vuonna... TeSa muuten sanoi nätit sanat kommentissaan minulle: "Näille isoille töille vain pitää antaa aikaa, ne "kypsyvät" ajan saatossa ja niiden valmistuminen on suuri asia.
"

Kaunis pistelytyökinhän sinulta löytyi! ;)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiitos kaikille kannustavista sanoista. Taidan kuitenkin yhtyä tuohon Matleenan mielipiteeseen. Saas nähdä nyt. Työt ovat tosiaan isoja, ja tässä on muutakin isompaa tulossa, kuten jälkikasvun kesälomat ja leirit, rippijuhlat jne...

Marelo kirjoitti...

ONNEKSI OLKOON ARVONTAVOITON JOHDOSTA. VOITIT 4 KERÄÄ SUKKALANKAA. POSTITAN NE NIIN PIAN KUIN KERKIÄN.

Kirsi kirjoitti...

Hienolta näyttää! Mikä numero/vuosi tuo lehti on?
Kurkkaahan blogiini, sielä on jotain sinullekin tuttua :)

Mama kirjoitti...

Empäs ole ennen tuollaiseen puoliryijyyn törmannyt. Kaunis ku mikä! Vähän minun makuiseni!