keskiviikkona, tammikuuta 11, 2012

Yesterday's CrazyJanuaryChallenge

Ensinnäkin kiitos edelleen onnitteluista, ja kaikista mukavista kommenteista muutenkin. (Samaa mieltä kommentoijien kanssa: minustakin on kiva katsella toisten blogeista, mitä muut ovat shoppailleet :).)

EDIT: Tänään tuli vielä synttärivaihtopakettikin, Jaanalta sinisenä hehkuva pistelty liina, pistelykangas, nappeja, sinimeleerattua muliinia ja monta jännittävää sinistä nauhaa:
Tykkään sinisestä, ja kyllä vain saa olla kukkia liinassa talvellakin, varsinkin sinikelloja ympäri vuoden. Pistelty liina pääsi heti vanhan radiomme päälle. On siihen juuri sopivan kokoinen.
Kaunis, ihanan tunnelmallinen myös tuo Elin Danielson-Gambogin maalauksesta tehty kortti. Täytyypä liittää se korttikokoelmaani, Rudolf Koivujen, Martta Wendelinejen ja Jenny Nyströmien ja kumppanien joukkoon.
Kiitos, Jaana, kauniista vaihdosta!

Ja sitten Hassutuksiin. Tämä menikin, kuulkaas, ihan pupuiluksi eilen, tämä homma.
And now yesterday's bunny-business - i mean CJC-project.
I modified slightly TheSamplerGirl's Eat Your Carrots -freebie:
 Now it fits in our dollhouse :).
Eli muokkasin hiukan TheSamplerGirlin Eat Your Carrots -freebietä. Nyt se sopii nukkikseemme, ja nököttää sohvatyynymuodossa sen lastenkammarissa. (Huom. tuolin edessä kauan sitten nypläämäni pikkuliina - oivallinen lattiamatto :).)
Pari muutakin uutta kuvaa - edelleen kovin keskeneräisestä - nukkiksestani tämän blogin puolella. (Kiitokset, Kirsi, tsemppaamisesta! Yritän ryhdistäytyä ja tehdä nukkikseenkin joskus välillä jotain ;).)

Der Dieb -freebie (SylviaK.Design) is also finished:
So as you can see, it's now a nice mat for my tea mug.
Eli rosvopupusesta tuli teemukinalunen. (Tässä tuli nyt heti käyttöä Marelolta saadulle synttärilahjalle, tuolle lasinalusmuoville, jonka sisään pistely oli näppärä upottaa :).)
Samalla pupu muistuttakoon, että porkkanan pureminen tekee hyvää, toisin kuin pullanmussutus...
(Lasinalusen taustalla toinen pupu, Kissankellolta syksyvaihdossa saatu.)

EDIT 2: Tuli muuten käytyä äänestyskopillakin, piirtämässä kakkonen, kuten jo puoli vuotta sitten täällä ennakoin. (Tai en sitä numeroa, mutta ehdokkaan...)
Oikein oli jonoa näin eka päivänä, meitä eläkeläisiä, kuten olettaa saattaa :D. Yhdellä jonottajalla oli vissiin vähän muurahaisia pöksyssä; yritti parhaansa mukaan kiilata, vaan en antanut periksi :D. Me eläkeläiset ollaan niin kiireisiä...

6 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Arvasin, että tiput tuolilta, ainaskii melkein :) Vaan ihania ovat taas kaik tilpehööris !

Ninnu kirjoitti...

Suloinen tuo nukkiksen sohvatyyny!
Minä mietin tässä 2:n ja 8:n välillä... Olen niin pöllö, että minusta on juhlavaa mennä äänestämään vaalipäivänä :-D, vaikka sillä ei ole mitään merkitystä mihinkään.

Virpi kirjoitti...

Oikein hyvää syntymäpäivää Sinulle vielä näin pahasti jälkikäteen minultakin. Olen todella kanssasi samaa mieltä, että todella kannatti osallistua tuohon vaihtoon. harmi ettei itselläni rahkeet riittäneet... Aivan ihania paketteja sait!

Ja hauskoja aloituksia hassutukseen!

Sitten hyppäänkin siihen Suuren käsityölehden kannuaiheiseen ristipistosarjaan. Bongasin Kirsin kommentin blogistasi ja riensin heti kaupassa katsomaan lehteä. Lehti jäi hyllyyn, arvasit varmaan. Kuinka alas se lehti voi vajota? Onhan niillä aikaisemmin ollut ihan oikeitakin ristipistomalleja. Tuo luumukannumalli oli kyllä aivan mahdoton... Siis malli on kaunis sinänsä, mutta sen kaavion lukeminen...

Kirsi kirjoitti...

Kiva, että tsemppaamisestani oli hyötyä :) Hieno tyyny!

MariJ kirjoitti...

Minäkin luultavasti piirrän kakkosen, mutta vasta varsinaisena vaalipäivänä (koska vaalipäivän äänestyspaikka on tuossa meidän parvekkeen alla, ja ennakkoäänestyspaikat kaukana sekä kotoa että työpaikalta katsoen). Olen arponut tässä välillä parin muunkin ehdokkaan välillä, mutta tällä hetkellä ollaan kakkosen kannalla. On kyllä ollut mielenkiintoista seurata vaalikeskusteluja, tai en jaksa seurata niitä monta tuntia kestäviä, jossa kaikki on paikalla, mutta esim. Nelosen Vihdoinkin kahden (vai mikä sen nimi oli?) ja sitten Ykkösen Presidenttitentti, jossa on vain yksi tai kaksi ehdokasta, ja kestävät puoli tuntia, on just sellaista sopivaa katsottavaa. :) Minusta on kiva käydä vaalipäivänä uurnilla, kun voi ottaa samalla lapsen/lapset mukaan, ja he saavat sitten laittaa rahaa vaalikeräykseen, se oli itselleni tärkeää lapsena, kun olin vanhempieni mukana äänestyspaikalla.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oikein hyvää syntymäpäivää.