torstaina, tammikuuta 12, 2012

CJC - ja luettua

Yesterday's CJC, finished by now:
 The Sampler Girl's freebie, again :).
Olin eilen Tapulipiirissä naapurissa (parin km:n päässä - täällä maalla naapuritkaan eivät asu usein ihan vieressä). Siellä tuli nopsasti pisteltyä The Sampler Girlin freebie, Jane Austen -malli taasen.
Pistelin Marilta synttärilahjaksi saamallani Atalien langalla (olikos tuon kankaan nimi joku Country Mocha, vai mikä lie?) ja viimeistelin rasiaksi.
Tuli minusta aikas kiva, vaikka itse sanonkin (ja vaikkei kankaan istutus rasian kanteen ihan viivasuoraan mennytkään - se on nääs se kädenjälki ;)), tuommoinen herttaisen vintage-romanttinen. Se nyt tuossa pöydällä muistuttakoon, äkäisinäkin päivinä ;).

Kun on oikein paljon romua, alimmaiset homehtuu... Isäntä nimittäin löysi sivuvintin kylmävarastosta sinne muutossa (9,5 v. sitten) kiikuttamansa jäte(!)säkin, jossa oli aarteita meidän kirjahyllystä, mm. meidän molempien koulukuvat, isännän armeijakuvat, 2 vanhimman pojan vauvakuvia... Voi sentään. Onneksi valokuvat olivat säilyneet muovitaskullisissa albumeissa ihan hyvässä kunnossa.
Sensijaan muu kirjallisuus oli kärsinyt kosteudesta, enemmän tai vähemmän. Sain sentään pelastettua muutaman kirjan verran tätä sarjaa, jota opiskeluaikoina tuli tilattua:
 Nyt, kun ne ovat olleet kymmenisen vuotta hukan teillä, on kuin olisivat minulle ihan uusia :D. Eli mielenkiintoista luettavaa ja katseltavaa riittää (englanniksi, ei kiinaksi, siis.)

Näytänpä samalla, mitä olen joululomalla lueskellut - ennen kuin kiikutan kirjat takaisin kirjastoautolle:
Nopolan kirjat tuli luettua ties kuinka monetta kertaa jo. Kuten kuvasta näkyy, en kaihda lastenkirjojakaan, kunhan ne ovat hauskoja/viisaita!

Ja nyt tämän päivän ristipistohassutusaloituksen kimppuun...

8 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Oikein soma rasia:)

Kirsti kirjoitti...

Täällä on ollut taas antoisia postauksia! Kauniit työt ja ihanat hankinnat, niitä on ollut hienoa tutkia tarkkaan!
Lukemisesi ovat mielenkiintoisia.
Minä vasta löysin Charlotte Bronten Syrjästäkatsojan tarinan, jonka luin nautinnolla joulun aikana ja nyt jatkan Professorilla. Hitaasti etenevä kuvaileva kerronta sopii minulle tällä hetkellä. En ole löytänyt kirjastosta Donna Leon kirjoja, joita en olisi lukenut. Niin, luin joulun maissa myös P.D.Jamesin dekkarin Yksityispotilas. Se oli vasinainen löytö, uusi (niin luulen, ainakin vasta hiljattain suomennettu), olin luullut lukeneeni kaikki hänen dekkarinsa, ne ovat mahtavia!

Amalia kirjoitti...

Mä tykkään lukee fantasiakirjoja ;) että samoilla linjoilla kuljetaan, siin saduissa. Donna Leonkin on mun suosikki. Mielenkiintoisen näköisiä noi vintin aarteet.

Leila kirjoitti...

Oijee ku onki sööttinen ja nii helluunen rasia. Sosaat sitte kaikenlaasta ihanaa ja komiaa teherä. Kärentairot senkun karttuu ja tyät komistuu ku niitä harijootteloo. Soot muuten sitte myäs kova lukohon...meikämumma ku ei luje ku aamun leheren ja tiätysti joskus kattelen aikakausleheriistä komeeta kuvia.
Kiitos Outi ku pläjäytit tämän korian rasian mun erikoosehe ja onnia arvontaha. Lisää saa tulla kuoot nii kova flikka teköhö.

Sari kirjoitti...

Ihana rasia! Niin kiva teksti siinä ja tuo sydän-koriste on hieno lisä.

Lumiruusu kirjoitti...

Rasia on ihan täydellinen ,tuon langan väriä voisi sanoa hyvin hienostuneeksi-aivan ihana sävy.Olisikohan tuota vielä jäljellä kaupassa?

Ostos-postaukset on aina niin kivoja,kaunis katseltava tekee hyvää sydämelle :) :)

Lukeminen on aina kivaa :)
Saan pian Laila Hirvisaaren uusimman lainaan..siinä eletään hovielämää Venäjällä :) :)

Saara kirjoitti...

Oi miten romanttinen rasia! Mitähän siinä olisi sopiva säilyttää...?
Komea kirjapino. Mulla on nyt kesken Ruohometsän kansa, josta kyllä tykkään mutta edistyy kovin hitaasti kun en oikeastaan malta lukea kuin silloin tällöin piikkimatolla pötkötellessäni. :)

Selma kirjoitti...

Häätyy vilikasta näitä toistenki aikaansaannoksia.
Hyvin passaa rasian komisteeksi nuo pistelytyötkin. Hyvälle näyttää.