tiistaina, tammikuuta 10, 2012

Synttärit senkun jatkuu :)

Sydämelliset kiitokset ihanista onnitteluviesteistä, joita olen saanut! Vanheneminen ei tosiaan ole yhtään hullumpaa, kunhan saa olla suht' terveenä/toimintakykyisenä :). (Joku, joka nyt ajattelee, että mitä se horisee, nuori ihminen, menköön tutkailemaan taustatietojani tuolta profiilista ;).)

Aamulla saatuani lapset koulutielle kävin tietysti hypistelemässä eilen avaamani lahjat taas kertaalleen, kuinkas muuten! Minulla on tapana säilyttää vaihdot pitkään esillä, avoimissa rasioissa tai koreissa. Tykkään penkoa kokonaisuuden läpi uudelleen ja uudelleen ja fiilistellä. Olkoon vain lapsellista (?) ja materialistista (!), mutta hauskaa!
Tänään posti kiikutti taas yhden synttäriswapin, Ressulta. (Ällös huoli, Ressu: kuten jo totesin toisaalla, päivän viivästyminen on ainakin meidän postin kanssa ihan tavallinen juttu. Postimme kun kulkee tavallaan yhden ylimääräisen kierroksen, Ylöjärven postin kautta, josta se lähetetään meidän kyläkaupallemme. Tosin kirjelähetysten pitäisi kulkea päivässäkin, mutta kyllähän se heittää :).)
Mutta hyväähän kannattaa vähän odottaakin. Voi tavatonta, mitä väriterapiaa Ressun lähettämä lahja sisälsikään!
Ensin kehut Sandran askartelemalle 3D-kortille (onpas tyttö tullut kädentaidoissa äitiinsä :)), jossa on soma pikkuballerina, ja Ressun kirjomalle herkänkauniille lintupistelylle:

Kirsikankukkien keskelläkö se lintunen siinä istuskelee?
Ja sopihan sitä odottaa, että kun ompelija tekee, niin on siinä joku juju:

Jos tuota malttaisi avaimenperänä käyttää, avaimen saisi hienosti humpsautettua pistellyn "kotelon" suojaan nauhan toiseen päähän solmitusta helmestä vetämällä - ohho! Kätevä kuin mikä, mutta olisikohan liian hieno pyörimään kassin tai taskun pohjalla? Pistetään nyt ainakin aluksi tuohon näytille, että saavat muutkin ihailla ;).

Ja lisäksihän paketista löytyi vaikka mitä:

Ensinnäkin kuvassa ylärivissä upeita viimeistelykankaita, joista löytyy materiaalia niin vintage-, Aasia-, ompelu-, lintu- kuin fantasia-pistelyillekin:
Onko noin kaunista Pariisi-kangasta olemassakaan - Eiffeliä ja vintagetunnelmaa mitä upeimmin yhdessä.  Vihreäsävyisessä sudenkorentokankaassa on ylellisentuntuinen satiininen pinta, ompeluaiheisessa kankaassa on hauskasti pikkulintujakin (ompeluaiheet ja linnut kuuluvat molemmat suosikkeihini :)), ja yksisarvisista pitää arvattavasti tehdä tytölle jotain.
Kuvassa etualalla: pussillinen soitinaiheisia pikkukoristeita, viisi (!) ihanaa FireWingDesigns -lohismallia (olen tämmöisiä Ressulla ihaillut - ihan uskomatonta, että nyt mulla on nämä!!) sekä pala vedenvihreää pistelykangasta ja lilan- ja vihreänsävyistä kirjontalankaa, jotka sopisivat mitä parhaiten vaikkapa noihin lohismalleihin :).
Kyllä on niin mieluinen lahja, kaikki elementit kohdallaan! Nuo lohismallit saavat polvet ihan heikoiksi; ehtisipä pian käydä niihin käsiksi! (Ei siis polviin, vaan lohispistelyihin...)
Oikein lämpimät ja kauniit kiitokset, Ressu, ihastuttavasta lahjasta!
Vanheneminen on ilomme, kuten useasti on tullut todettua :D.

RistipistoHassutuksen eilinen aloitus (Hands Off My Book, Kell Smurthwaite), ehti illalla tähän pisteeseen:
 Tämän päivän aloitus on - vastoin hyviä aikomuksia - edelleen odottelemassa, mutta kyllä se siitä. Tämä päivä on nimittäin kulunut varsin hauskoissa merkeissä. Paitsi, että kävin ulkoiluttamassa Patskun ja ihastelin synttärilahjojani, sain myös pistelytarviketilaukseni - jotka eivät ole ihan vähäiset... Mutta nythän sieltä Violariumista on ostettava, kun se vielä on olemassa. Ja onhan se Lennullekin avuksi, saa nopeammin varastonsa tyhjäksi! (Eikös ole hurskaat tarkoitusperät mulla? :D)

Ostin vähän pistelykankaita - ja pari Halloween-mallia lisää:
 (Jaahas, pitäisköhän ruveta etsimään toistakin varastointilaatikkoa pistelykankaille. Nämä eivät enää mahdu entiseen...)
Ja huomasinpa siinä sivussa, että vielä muutama saatavillaoleva pistelylehtikin puuttui. Eikä keramiikkanappejakaan ollut aivan kaikkia sortteja, joten niitäkin piti ostaa. Ja kun tuota sinistä nauhaakin oli vielä, niin pätkä sitäkin... Ja lankoja!
 Nuo käsinvärjätyt langat ovat kanssa väriterapiaa parhaimmillaan. Jos talven pimeys ahdistaa, niin ei kun sukellus lankarasioihin vaan, ja johan alkaa mieli piristyä!
Vielä jäi vähän kangastilausta ja iso pino DMC:tä seuraavaan toimitukseen, mutta niilläpä ei kiire ole, joudan hyvin odottaa, joten pakkaapa rauhassa vain, opiskelija ;)!

Noita äskeisiä ostoksia voi siis perustella sillä, että pian tuo riemu loppuu, kun loppuu ko. kauppakin, mutta seuraaville (huom. tarjous-)ostoksille, jotka nappasin Kirjokkasta, en taida jaksaa keksiä mitään veruketta:
Tuli vain eilen "lintuikävä", ja kävin heräteostamassa nämä kitit. Viidessä on lintuja, yhdessä seimi :). Nuo ovat oikeasti aika pikkuisia malleja kaikki (selin-selin).

Täytys varmaan taas pistelläkin jotain, eikä vaan hamstrailla sieltä sun täältä sitä sun tätä. Vaikka kyllä ostoksetkin ovat perusteltuja. Onhan minullakin vielä monta synttäri- yms. vaihtoa laatimatta tälle vuodelle, eli ihan kaikki ostettu ei aina tule omiin varastoihin lojumaan :D.
Mutta hei, huomenna alkaa ennakkoäänestys! Jokos tiedät, ketä äänestät? Minä olen tiennyt oman ääneni osoiteen jo kesästä saakka (vaikka olenkin - omallekin maailmankatsomukselleni vieraasti (!) - tämmöinen epäekologinen hamsteri ;).)

8 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Kyllä kelpaa vanheta kun postissa putkahtelee noin ihania lahjoja. Myöhästyneet onnittelut! :)
Ostokset on tietty ihania... Hyvä pellavasaalis Violariumista, ja nuo lintutyöt on niin suloisia! Pitäähän sitä välillä vähän hamstrata...
Juu, ehdokas on löytynyt. :)

Mari kirjoitti...

Oikea hyvän tuulen postaus, voi että tulin pirteäksi :). Olin maailman väsynein äsken, mutta kummasti sitä piristyy kun katselee kauniita lahjoja ja ihania ostoksia, niin kivoja juttuja täällä ihan hurjan paljon!
Kyllä shoppaaminen on terapeuttista, olkoonkin tässä tapauksessa kyseessä muiden ostokset :)

Katri kirjoitti...

Vähänkö olen kateellinen noista Fire Dragon -lohiksista... :-) Ihana paketti!

Mulla on ollut vähän samat ajatukset tuon Violariumin kanssa; ihan vain autan varaston tyhjentämisessä ;-)

En ole vielä ihan 100% varma ketä äänestän (99% kuitenkin); ennakkoon ajattelin kuitenkin käydä sen tekemässä.

Ninnu kirjoitti...

Kun luin kommenttisi blogistani, niin piti tulla heti kurkkaamaan ostoksiasi :-). Ihania! ou nou. Pistelykankaatkin näyttävät niin kivoilta... ja napit... ja Kirjokkaasta nuo kiti.. Tosi kivoja.

Minä vaapun tässä kahden presidenttiehdokkaan välillä. Molemmat tuntuvat kovin avarakatseisilta ja ihmisläheisiltä. Toisella on ehkä pieni mahdollisuus päästä kakkos-kierroksellekin... Pitääkö tässä taktikoida vai kuunnella sydämensä ääntä? Molemmista tykkään ihmisinä. Jännää :-)

Lumiruusu kirjoitti...

Kiitos Outi tästä ihanasta postauksestasi !!

Samoin kuin Mari kirjoitti,minunkin väsymykseni haihtui ja pistelyinto taas heräsi kun näin nämä kaikki aarteet.

Ressun kirsikkapuu lintu on hurmaava ,samoin muutkin pistellyt lahjat.

Tottakai Violariumin Leenaa pitää auttaa varaston tyhjennyksessä.
Minunkin pitäisi vielä tilata vähän dmc-lankoja.

Tuo pieni Jeesusvauva kitti on yksi mun lemppari pistelyistä ikinä.Se on ollut mulla esillä marraskuun alusta lähtien..
Dimensionin joulu-linnut on upeita !

Ritu kirjoitti...

No niin, nyt päästiin "lempiaiheeseen" eli politiikkaan, ha ha haa ! Usko tai älä, mutta olen syvällisen pohdinnan jälkeen päätynyt äänestämään Paavo Väyrystä! Minusta hän on mainettaan parempi mies ja ehdokkaista pätevin hommaan. Sinun ehdokkaan muistankin. Onhan se jännää, kuka pääsee toiselle kierrokselle. Sitä odotellessa :)

Ressu kirjoitti...

Onneksi posti tänään toi paketin perille. Olin kyllä eilen aika murheen murtama, kun ei tullut ajoissa.
Mukavaa, että pidit lahjasta. Oli oikeastaan aika helppo koota sinulle sitä. Sen verran oppinut tuntemaan ja tietämään mistä pidät. Ja sattui löytymään helposti sellaista mitä sinulle ei vielä ollut. Mutta yhä edelleen, pari juttua vielä tulossa...jahka kotiutuvat ensin minulle..Olleet matkalla "vasta" kuukauden..:/

Matleena kirjoitti...

Onnittelut minultakin halien kera vaikka hieman myöhässä!

Johan sitä voisi vanheta=viettää vuosipäiviä vaikka joka päivä, kun noin ihania lahjoja saa. ;D Siis oikeasti: olet saanut ihania lahjoja.

Ja äänestämään mennään torstaina, kohdekin on tiedossa ollut jo pitkään.