perjantaina, maaliskuuta 18, 2011

Postitrafiikkia sun muuta

Tämä ryppylä tässä on RistipistoHassutuksessa aloittelmani kompuutterihiiri, jota pistelin eilen ristipistomaratonilla:Itse asiassa pistelin vain vaalikeskustelun ajan, mutta kyllä siinä parissakin tunnissa muutaman piston ehti ommella. Oli sen verran pitkäpiimäinen keskustelu...

Ja sitten Posti-Kustin liikkeistä.
Ensinnäkin kiitos Ristipistoilijoiden Arvonnan voitosta:... arvat lähettäneille pistoilijoille ja arvontaa emoilleelle Tinnalle, joka muisti minua vielä Tilda-kangasextralla!
Violariumistakin tuli tuossa viikolla ihanaa postia:Kertakaikkiaan upeita nuo isot keramiikkanapit! Muuten, olen tässä pari päivää selaillut vanhoja CrossStitcher-lehtiä, ja samaiset napit "osuivat silmiini" myös sieltä.
Ja ihania ovat kyllä nuo mallitkin. Ja paljon kaunista jäi/on tullut kaupan hyllylle...

Viikolla meillä poikkesi myös "Koukussa Kortteihin" -yhteisön kiertävä pitsikuori. Olipas kiva hypistellä isoa pitsikasaa :). Tässä muutamia, mitä laitoin kuoreen (vasemmalla) ja otin kuoresta (oikealla):- Ja ihan totta, ei meidän seinillä oikeasti tosiaan paljoa tyhjää tilaa ole, kuten tuossa jokin aika sitten kerroin. Otin näytiksi pari kuvaa mallia "siivoojan kauhut". Ensiksikin askartelunurkkaukseni takaseinä (etuseinä onkin sitten pelkkää ikkunaa. Toisella sivuseinällä on myös ikkuna, toisella ulko-ovi. Eli askartelunurkkaukseni = meidän kuisti):
Ei ehkä kovin hääppöinen sisääntulonäkymä, mutta nyt, kun kaikilla 4 lapsellamme on oma huone, tämmöinen tila jäi minulle. Olen sentään ominut yläkerran vaatehuoneen melkein kokonaan kangasvarastokseni, ja ylhäällä ovat myös kangaspuut, ompelukone yms., joten kyllä minä osani talosta otan :D.
Ja kyllä niitä taulujakin on, pisteltyjä, omia ja toisten maalaamia, valokuvia, kanavatöitä, matkamuistoja...:
Ja suurimman osan seinäpinta-alasta syövät tietysti kaapit, kirjahyllyt yms. Niitä täytyy tämänkokoisella perheellä olla riittävästi, jotta on edes teoriassa mahdollista laittaa tavarat lattian sijasta komeroon... (Alakuvassa vasemmalla näkyypi muuten pistelylehti- ja -kirjakokoelmani. On kaapissa muutama virkkaus-, nypläys-, askartelu-, neule- ja tilkkuiluteoskin, mutta ne taitavat kohta saada väistyä, kunhan saan toisen samanmoisen kaapin ängettyä johonkin nurkkaan.)
Aurinkoista viikonvaihdetta! (Taidettiin kyllä lupailla sateita?)

10 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Oi, kiitos ihanista kuvista. Minä olisin kyllä iloinen, jos tuollainen sisääntulonurkkaus löytyisi =D Ainakin kaikki käsityöihmiset innostuisivat ihanasta näkymästä...

Toisesta kuvasta pisti silmääni tuo susitaulu ja pianotuolin selkämys - kiva idea.

Maria kirjoitti...

Kiva kun vähän vilautat varastojasi, ihan näyttää kotoisalta ja kovin tutulta.. Sama piirre näyttäisi meillä olevan;). Ihana palkinto ja kivat ostokset! Varastoja pitää aina olla, kun inspiraatio yhtäkkiä iskee! Hyvää viikonloppua!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tuo palkinto ja ostokset

Ninnu kirjoitti...

Ihana runsaat ostokset ja myös tuo sisääntulo-kuva. tykkään

Niina kirjoitti...

On siinä se riski, että tämä vieras ei luultavasti pääsisi eteistä pidemmälle.... :)

Lumiruusu kirjoitti...

Kiitos näistä kuvista ,tulin oikein hyvälle tuulelle!!! :) :)

Käsityö tarpeet on niin houkuttelevan näköisiäja ihaaa olisi kurkistella mitä puisen lipaston laatikot kätkevät sisälleen..

Kukahan tuon taulun maalannut jossa on kahlaaja-lintu ja toisella puolella nuo pyöreät merkit...en saa nyt mieleen taitelijan nimeä joka tekee just tuon tyylisiä luontokuvia!?

Kompuutteri-hiirestä tulee söötti!!

Näin sun kutovat kanat uusimmassa Cross Stitcherissä-hyvä,hyvä !

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Lintu taulussa on kurki, kun olen Kurjen sukua, nääs. Taulun maalannut taiteilija on naapurimme Osmo Rauhala :).

Jaana kirjoitti...

Minäkin jäisin tuohon ekaan huoneeseen ja juttua riittäisi. Meillä ei komerot enää riitä vaan sitä tavaraa on jo lattiallakin, se kyllä häiritsee, mutta jonakin päivänä aksan siivota ne siisteiksi. :)

Mari kirjoitti...

Niin kuule tahtoisin tulla komppamaan sun käsityövarastoja, mikään ei ole kivempaa kuin ihastella mitä toisilta löytyy :).

Huima palkinto ja niin kivoja ostoksia taas, ei lopu mallit ihan heti kesken.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hieno palkinto ja wau mikä sisääntulonäkymä! Varmaan mä jäisin siihen jumiin, enkä näkis loppua talosta lainkaan.