keskiviikkona, tammikuuta 05, 2011

5. pistelypäivä

... ja viides Hullutus-aloitus, "Kompuutteri-Hiiri":Enpä isommin välitä söpöläismalleista, mutta näiden "Country Companioneiden" värienkäyttö jotenkin viehättää. Varmaan hillityt värit olisivat paljon sisustuksellisempia, mutta näitä on hauska tehdä, ja lopputulos on mukavan piirroksenomainen.
Ja kyllä on muuten helppo pistellä tuolle 14 ct aidalle! Päätin kerrankin olla vaihtamatta kangasta ja tehdä ihan alkuperäisen mallin mukaan; pitäähän näitä aidapalojakin joskus johonkin käyttää, vai mitä? Sitäpaitsi on ihan lysti vaihdella päivittäin tyyliä/kangasta/värimaailmaa... Tämä RistipistoHullutus on monin verroin hauskempaa kuin osasin odottaakaan! Täytyy vain pitää varansa, ettei töiden valmiiksisaattamisen kanssa tulee minkäänmoista stressiä.

Ja välillä on ihan välttämätön tehdä jotain muutakin, käytännön tarpeetkin sen sanelevat. Pojalle 42-koon puuvillasukat (neuloin Socina Cottonista), tällä kertaa terijoen salavan oksilla:
Tänään tuli jo 2 synttärivaihtopakettiakin (yritän elää niiden kanssa saman katon alla avaamatta sunnuntaihin), ja yhden tiedän olevan postin kuljetettavana. Saas nähdä, tulevatko loput kaksi perjantaina...
Tämä ilta taitaa olla tarvis itsekin puuhata vaihtopistelyiden parissa.

8 kommenttia:

Leila kirjoitti...

Kyllä sinä puikkis kerkiät reseptiin laita sähköpostiin vaan ehdotus...

Katri kirjoitti...

Voi mitä ihania aloituksia (ja yksi jo valmistunutkin) täältä löytyykään! Ja tuo sukkakuva on kertakaikkisen ihastuttava tunnelmaltaan ja väreiltään, ja sukiltaan tietenkin :-)

Niina kirjoitti...

Kauniit sukat ja ihana ohje :)

Lumiruusu kirjoitti...

Vaihtelu on aina paikallaan ja kompuutteeri-hiiriähän me taidetaan ollakin :)

Olen valinnut 15 työn listalle yhden For Ever Friends nalle -kitin
tykkään niiden nallejen pyöreästä muodosta ja romanttisista malleista.

Virpi kirjoitti...

Oletpa ollut ahkerana =) Minäkin ajattelin ottaa molempia kankaita mukaan hassutteluun niin tulee vielä enemmän vaihtelua.

Sari kirjoitti...

Söpö hiirulainen ja sukat erityisen kauniit.

Ninnu kirjoitti...

Hieno kuva sukista!! Oikein kaunis.
Kompuutterihiiri on kiva.

Irma kirjoitti...

Kauniit sukat kauniisti kuvattu!
Kivoja hassutus-aloituksia, kompuutterihiiri on kyllä mainio!