keskiviikkona, maaliskuuta 16, 2011

Sydämellisesti

Ilmaismallivaihdossa pistelin Lennulle talvisen aakkossydämen:Pistelymalli on CrossStitchersClubista taasen, vaikka säveltelin ja sovittelin sitä mieleni mukaan, tunnustan.
Oli mahoton hinku ommella sarvipää myös taustapuolelle, joten annoin hingulleni periksi ja ompelin :D. Kortti on muuten kuva naivistisesta Pääsiäiskissat-maalauksesta, ja muisto -80-luvulla pidetystä Naivistit Iittalassa -näyttelystä. Pruukasimme isännän kanssa sinne poiketa joka vuosi näyttelyä katsastamaan niihin aikoihin, kun elelimme vielä kahden. Ja ajelimme tiuhaan Helsingin ja Vammalan väliä, kun asustimme opiskeluideni takia Helsingissä, mutta vähintään joka toinen viikko ajelimme Vammalaan vanhempiamme katsomaan. Iittalaan oli mukava poiketa siinä matkalla. Ja naivistinen taide on yhä suosikkini/-mme.

11 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Upea sydän. Minäkin muuten pyrin käymään joka kesä Naivistit-näyttelyssä. Joskus lasten kanssa, joskus miehen kanssa, joskus kaverin kanssa...

MariJ kirjoitti...

Onpa ihana porosydän! :)

Virpi kirjoitti...

Tuo porosydän pitää laittaa roikkumaan katosta niin molemmat puolet näkyy =) On niin kaunis tuo taustapuolenkin poro... puhumattakaan tietty tuosta pistellystä puolesta - UPEA!

Eila kirjoitti...

Hieno sydän molemmin puolin!

Villiviini kirjoitti...

Hieno sydän! Olit taas päässyt pistelylehteenkin, huomasin tänään.

Srinity kirjoitti...

Ihana porosydän! Varsin veikeitä hahmoja. :)

Virpi kirjoitti...

Ihania nuo vaihdot. Mulla on nyt kauhee neulomisfiilis päällä ja ranteet alkaa vähän sanomaan sopimustaan irti moisesta puikkojen kilkuttelusta... Täällä kun vierailee niin heti himottaa ristipistoilu!

kissankello kirjoitti...

olipas mahtava sydän :)

Anonyymi kirjoitti...

Veikeitä poroja :)

Irmeli kirjoitti...

Molempiin suuntiin hienot ilmaismallivaihdot. Rose chick-chat on tosi ihana. Kauniit värisävyt taustakangasta myöten.

Lennu kirjoitti...

Aivan hirmuisen kamalan paljon edelleen kiitoksia tästä, on tosi ihana ja kortti myös! Joka päivä olen ihaillut tätä :) En vaan ole vieläkään saanut kuvattua, meillä sairastetaan jo uusintakierrosta näköjään, niinkuin ei pari viikkoa putkeen sairastupaa riittäisi, huoh... :)