keskiviikkona, helmikuuta 16, 2011

Jotakin kertoakseni...

Punainen "neulo-pura-neulo"-villatakki alkaa olla valmis sekin, mutta jouduin vielä laittamaan napit tilaukseen, kun en parhaalla tahdollanikaan löytänyt nappirasioistani neljää samanlaista, punaista nappia. Postaan siis villiksestä vasta, kun saan sen ihan valmiiksi.
Sitä odotellessa taas hyrrätiskirätti, tällä kertaa sinisenä:(Kuriositeettina: kuvaan mukaan tulleet lintukorvikset rasioineen ovat itse kootut, mutta lintuhelmiä en sentään ole itse muotoillut ;).)
Langankulutus tällä kertaa Novita Bambua vaatimattomat 25 g.

Meilläpäin on nyt vajaan viikon verran tepastellut susi, tässä Ylöjärven-Nokian akselilla. Paikallislehti kehotti ilmoittamaan havainnoista yleiseen hälytysnumeroon. Eläin kun on tepastellut mm. omakotitalojen pihoissa ja päiväkodin läheisyydessä, keskellä kirkasta päivää, ja lähin havainto tehtiin 5 m päässä eläimestä. Hukka on kuulemma hyväkuntoinen, ei mikään kapinen surkimus. Saas nähdä, kuinka yksinäisen suden seikkailut päätynevät...

4 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Minäpä satun tietämään, että eilen illalla nuo ihanat lintukorvikset saivat runsaasti kehuja :) Ne OVAT kauniit ! Tuota tiskirättiä ei raaskisi millään tiskaamiseen käyttää. Ainakin tällä hetkellä se on pöydällä yhden maljakon alla :) t. onnellinen omistaja

Virpi kirjoitti...

Hui, susi! Toivottavasti hukka tajuaa lähteä metsäisemmille palstoille ettei käy köpelösti. Voi vaan olla sapuska tiukassa näillä keleillä. Kiva kuulla, että purku-neuleesi on valmistumassa. Sama homma täällä, enää hiha puuttuu ja muutama kerros toisesta etukappaleesta. Nuo bambu-rätit on kivoja, neulotko ne kaksin- vai yksinkertaisesta bambusta?

Anneli kirjoitti...

Upea tiskirätti !
Voi vaan olla , ettei noin kaunista raaski käyttää, siihen tarkoitukseen :)

Auli kirjoitti...

Hieno liina! Minulla on myös bmbulankaa, olen virkannut niistä, mutta tuo voisi olla parempi. Ehkä kuivuu paremmin. Täytyypä pistää tehtäväien listalle!