maanantaina, helmikuuta 14, 2011

Hyvää ystävänpäivää!

(Kuten kuvasta näkyy, sain Cross Stitcherin kylkiäiskitin sydämet joskus valmiiksi - itse asiassa hiukan ennen joulua jo. Yksinkertainen malli, mutta pohjakangas tuskaisen työläs pistellä! Höystin sydämet hopeanvärisin rusetein ja punaisin sydänniitein.)

EDIT: Kiitokset Kirsille suloisesti virkkaamalla tuunatusta ystävänpäiväkortista ja Kissapiille kahdesta hurmaavasta pyykkinarukortista:

14 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Minulla on nuo samat sydämet odottamassa innostusta. Vähän hirvittää kun niin moni on sanonut, että kangas on hankalaa pistellä. Monellako säikeellä pistelit? Ja oliko kangas johonkin pingotettuna pistelyn ajan?

Virpi kirjoitti...

Niin ja nuo on siis tosi hienot. Saisinpa itse samanlaiset aikaan, sitten joskus!

Sinikka kirjoitti...

Aurinkoista ystävänpäivää!!

Matleena kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinullekin!

Ystävyys on kuin perhosen lento,
niin hauras, niin kaunis ja ihmeen hento.
Vaan hoivaapa sitä ja huolta kanna,
sen suurempaa lahjaa ei elämä anna!

intsu kirjoitti...

Ihania sydämiä. Mukavaa ystävänpäivää myös Sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania sydämiä !
Oikein hyvää ystävänpäivää Sinulle :)

Anne S. kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivän iltaa Puikkelille :)

Virpi kirjoitti...

No niin, hyvä kuulla kokemuksesi. Niina oli todennut saman että 3 säiettä on liikaa.... Puhuimme juuri näistä sydämistä sunnuntain tapaamisessa. Koitan kyllä joskus, saa nähdä miten onnistun. Ja CS:llä on ollut muitakin kelvottomia kittejä. Esim ne viime vuoden lopun kauniit sinivalkoiset linnut. Tarjottu kangas on väärää countia, eli jos kirjoo tarjotulle aidalle pitää lintujen vatsoista tehdä suurempia että koko ikirjomus näkyy. Olivat kuulemma seuraavassa lehdessä sen mokan kertoneet... Ajattelin vaan, että sullakin lienee se lintukitti vielä korkkaamatta...

Ninnu kirjoitti...

Riemullista ystävänpäivää!

Ritu kirjoitti...

Täällä yp:n illan vierailulla katselen kauniita sydämiäsi ja ihania kahvikupposia. Anopillani oli just tollasia. Tänään tuli taas ajateltua, miten ihana asia ystävyys on. Myös blogiystävyys, kiitos siitä !

Liisa kirjoitti...

Ystävänpäivä on jo illassa, kun tulin toivottelemaan blogiystävälle mukavaa illan jatkoa.

Hanne kirjoitti...

Ihanaa ystävänpäivän iltaa sinulle♥
-Hanne-

Jaana kirjoitti...

Kivoja päiviä!

Auli kirjoitti...

Poikkeisn tänne varmaan toista kertaa ja liityin lukijaksi. Lueskelin Tyrvään-murteella kirjoitettua tekstiä ja tuntui mukavan tutulta. Opiskeluaikana yli 30-vuotta sitten oli kämppäkaverini tyrvääläinen! Itsekin poikkesin siellä Pyhän Olavin kirkossa viime vuoden toukokuussa.Hyvää loppuviikkoa täältä Kokemäenjoen Porin päästä!