torstaina, helmikuuta 17, 2011

Näkee punaista :)

... eiks näekin?Punainen lyhyt villatakki Novita Syksy 2010 -lehden ohjeella Nalle Aloeverasta.
Monien purkujen jälkeen (piirrosmallissa palmikonkierrot olivat oudosti: piti purkaa, illalla vaihdoin uuteen lankakerään ja värjäyserän ero oli päivänvalossa huomattava: piti purkaa...) valmiina vihdoin. Tulos on mieleinen ja lyhyt malli toiminee hyvin tunikoiden päällä.

Langankulutuskin punnittiin taas Hamsteriblogia varten, eli se on ihan tasan tarkkaan puoli kiloa, eli 500 g.

Ylemmässä kuvassa näkyvät napitkin, eli pitkän varastonkaivelemisen jälkeen löysin punaisia simpukankuorinappeja. (Tilasin kyllä jo muitakin punaisia, mutten mitenkään jaksanut odottaa, että paketti saapuu - ehkä joskus ensi viikolla...) Heh, varastonkaivelu teki kyllä hyvää, tulipahan samalla hiukan siivottua askarteluosastoa.

Edellisen postauksen johdosta vielä: Käytän tiskirätteihin yksinkertaista Novita Bambua. Siten rätistä tulee ilmava ja nopsasti kuivuva. Samasta syystä luulisin myös, että neulotut rätit kuivuvat virkattuja nopeammin?

10 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Kaunis!!!

Neili kirjoitti...

Kaunis, piristävä takki!

Virpi kirjoitti...

No jo mä aattelin, et tuli napit nopsaan....! Ihana villatakki ja väri on todella hyvä. Mallikuvio on kans kaunis. Mulla on tollanen tiskiräti neulottuna kaksinkertasesta bambusta ja se on kyllä liian paksu ja kuivuu hitaasti. Luulisin, että tuollainen ohuempi versio on parempi, yksinkertasena minäki bambun aina neulon ja hyvin kuivuu.

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin, näkee punaista. Ja millaista, todella kaunista :)

- H - kirjoitti...

Kiva villatakkimalli.

marelo kirjoitti...

sähän oot meiletön kutoon noita isoja töitä ja nopsaan

Käsityöperhonen kirjoitti...

Tosi nätti takki! Nalle Aloevera on varmastikin tosi mukavaa lankaa neuleessa.

Jaana kirjoitti...

Oikein kaunis ja mukava ja ISO töinen villatakki. En ole kokeillut tuota "tiskirättiä" koskaan, onko se todella niin hyvä kuin näissä blogeissa mainostetaan? Luotan vielä mikrokuituun.

MariJ kirjoitti...

Ihana neuletakki! :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania palmikoita.