maanantaina, marraskuuta 24, 2008

Pistelypaljastuksia

Salainen RistiPistoYstäväni, jolle sain lähetellä pistelypostia neljännesvuoden ajan, oli siis Kirsi H. Olikin mukava tutustua häneen ja hänen mielenkiintoiseen blogiinsa!

Laitan tähän jonkinlaista raporttia lähetyksistäni, vaikka pari kuvaa on näemmä jäänyt ottamatta - tai ei ainakaan löytynyt... Mutta Kirsin blogistahan niitä löytyy, joten laitan linkit sinne!

Kirsin blogista luin, että hän on nalleharrastaja. Niinpä kokosin ensimmäisen lähetyksen nalleteeman ympärille. Syyskuun ensimmäinen lähetys löytyy Kirsin blogissa täältä: . Kuva siihen pistelemästäni kortista:
Kirsi kertoi, että hän on alkanut kerätä viimeistelykankaita. Niinpä postitin hänelle muutaman sellaisen. Syyskuun toinen lähetys löytyy täältä: . Mukaan laitoin myös salmiakkia, koskapa Kirsi kertoi sen lempparinamikseen. Jotain itsetehtyäkin halusin kuoreen laittaa, joten pistelin koristeen Kirsin nimikirjaimista:
Lokakuun kissalähetys (kisu oli mainittu lempparieläimeksi):
- Lokakuussa itsetehty jäi 3D-kortiksi, kun en ehtinyt värkätä muuta...

Mietin pitkään, mitä laittaisin viimeiseen lähetykseen. Koska en ollut aikaisemmin lähettänyt pistelykankaita, enkä omia suosikkejani, pitsejä, laitoin nyt niitä:
Virkkasin mukaan muutaman kukan, koska Kirsi kertoi tykkäävänsä semmoisista. Lisäksi pistelin ja ompelin jouluaiheisen pussukan ja askartelin lempparileimakuvastani, pistelevistä hiirulaisista, kortin:
Kiitos, Kirsi, mukavasta kolmen kuukauden yhteisestä taivalluksesta. Kylläpä aika kuluikin nopeasti! Mutta blogivierailuthan jatkuvat, se on selvä. - Ai niin, täytyypä laittaa Kirsille kiitosta myös siitä, että hän postasi aina nopsasti saapuneet kirjeet, ja kiitti niistä aina yhtä kauniisti ja innostuneesti :)
***********************
Tänään ehti perille myös toinen pistelyvaihto, Marelon jouluaiheinen , jonka lähetin (ilmeisesti blogittomalle) Kaisalle. Hänelle laitoin tämmöisen postin:
Eli, kun pääsin kukanvirkkauksessa alkuun, laitoin Kaisallekin muutaman :) Lisäksi pieni joulukoristepistelypakkaus, pari pitsimetriä ja joulupukin vaatteet tarramuodossa. Pistelyn kiinnitin vihkon kanteen, ja kuten näet, se on samaa sarjaa Kirsin saaman kanssa:
Ihastuin kovasti tuohon Cross Stitch Gold -lehden mallisarjaan, missä oli noita kansanomaisen näköisiä punaisia etupistokuvioita. Niitähän voi käyttää vaikka mihin, kuten esim. kirjanmerkkiin (ks. Pakkaspäivänä).

2 kommenttia:

Kirsi H. kirjoitti...

Heips. Ilman muuta saat lainata kysymääsi kuvaa. Nappaatko sen blogistani vai haluatko, että lähetän sinulle s-postiin?

Elina kirjoitti...

Oletpas kerännyt hienoja lähetyksiä teemoista. Kateeksi käy srp-ystävääsi. :)