keskiviikkona, marraskuuta 19, 2008

Pakkaspäivänä

Pikkuneidillä on ollut taas arpaonnea, tällä kertaa Marelon -arvonnassa. Neiti kiittää jo etukäteen ja jää jännityksellä odottelemaan...

Minäkin järjestin Joulukalenteriini osallistuneiden kesken arvonnan, jonka voittajaksi tuli ninnu. Olin etukäteen kaavaillut lähettäväni palkinnoksi joulukorttiaskartelutarvikkeita, mutta voittajan elämäntilanne ja pistelyharrastus huomioonottaen postitinkin nämä:
Ristipistopakkauksen vasemmalla puolella on pistelemäni kirjanmerkki, joka näyttää vähän lähempää tältä:
Halaus Ninnulle!
Nallukan vintage-eläin-aiheisessa ATC-vaihdossa minulla oli ilo vastaanottaa nämä hienot kortit:
- Tekijöinään Päivi, Tindelitinda, Ritu, Tuula, Marja ja Anjuska. Korteista näkyy, että tämä oli selvästi inspiroiva aihe. Kiitos kaikille tekijöille minunkin puolestani!
Ja sitten ah, niin haikeat jäähyväiset decomatskuvaihto-4:lle, jossa parinani oli Liisa. Nautin minäkin suunnattomasti tästä vaihdosta. Oli mukavaa laatia lähetyksiä, kun tiesi hieman entuudestaan vastaanottajan mieltymyksistä. Ja Liisa yllätti kerta toisensa jälkeen jännittävällä lähetyksellä! Mutta nyt oli siis viidennen, eli viimeisen lähetyksen vuoro.
Osasin Liisan vihjailuista päätellä, että jotain mielenkiintoista on taas tulossa, ja kuoressa olikin jännä juttu:
Ohho! Jouluinen ristipistopakkaus! Hauska kuva ja viimeistelykehyskin valmiina! Tämä on ihan pakko tehdä täksi jouluksi - tai viimeistään jouluna.
Ja sitten valtavan paljon kuvia, tarroja, papereita:

Tosi ihania! Kaihoisasti katselen, koskahan ehdin näitä työstää, mutta eiköhän sekin aika sentään vielä tule, jos Luoja elinpäiviä suo :) Muutamalle jutulle keksin hetikin käyttöä. Osan noista ylläolevan kuvan oikeassa yläkulmassa häämöttävistä hengellisaiheisista tarroista aion käyttää joulukynttelikköjemme koristelemiseen. Meillä on yksi kaunis messinkinen kynttelikkö ja lisäksi kolme puista vakiomallia, ja jälkimmäiset kaipaavat piristystä.
Tuo vintage-tarra-arkki on niin kaunis, että taidan tehdä sen kuvista joulukoristeita...
Nostanpa vielä lähetyksestä erikseen esille tämän paperin:
Suloinen englantilainen saturuno (miau)!
Ja sokerina pohjalla se tärkein kuoressa ollut juttu, eli Liisan koristelema vihko. Etukansi päältä:
Ja sisältä:
Ja takakansi sisältä:
Ja päältä:
Ihastuttavan romanttinen vihko! Tälle täytyykin huolella miettiä arvoisensa käyttö. Kiitos vielä kerran, Liisa, sekä tästä suurenmoisesta lähetyksestä että koko viidestä yhteisestä viikosta. Tämä oli todella mukava vaihto ja kuukausi liisi tosiaan sen myötä kuin siivillä! Blogeissapoikkeilua varmasti jatkamme, mutta toivottavasti saamme vielä tilaisuuden vaihtoihinkin :)

Orastavasta flunssasta huolimatta olin eilen perheen mukana viereisessä kirkossa, lauluillassa. Lauloimme "Laula kaikki maa" -kirjasta (reilu 10 v. sitten uudistettu laitos "Hengellisiä lauluja ja virsiä" -kirjasta) yleisön esittämiä toivelauluja. Meitä innokkaita yhteislaulajia on vain kylällä valitettavan vähän. Kanttori vihjaili, että ellei lisää tule, iltojen jatko on kiikkun-kaakun. Sääli...
Aamupäivällä lenkkeilimmekin, sillä - edelleen orastavasta flunssasta huolimatta - auringonpaisteinen pikkupakkanen houkutteli ulos.
"Hmm, tuoksuu lajitoverilta...":

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kiva kun lähetys tuli onnellisesti perille, kiitän vielä tästä decomateriaalin viidestä viikosta,oli mukavaa vaihtaa matskuja kanssasi.

Meille tuli talvi, eilen ja tännään on koko päivän satanut lunta.

marelo kirjoitti...

Hei onko täällä plogspotissa jossakin sellainen valokuva arkisto niinkuin vuodatuksessa on?

Ninnu kirjoitti...

Kiitos kovasti!!