tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Kiitos!

Tänään täytyy taas kumarrella ainakin kahteen suuntaan :)

2. kierros lastensayta saavutti meidän osaltamme huippunsa, kun pikkuneitimme sai Salaiselta Ystävältään viimeisen eli paljastuskirjeen. Tunnustettakoon, että äiti tunnisti lähettäjän jo aiemmin, ja pikkuneitikin kiinnitti jossain vaiheessa huomiota tuttuun käsialaan. Kas, kun äiti oli saanut samalta suunnalta postia ennenkin. Pikkuneidin Salainen ystävä oli nimittäin marelon kummityttö Ronja, ja Marelohan on äidille postittanut yhden jos toisenkin vaihdon.

Valtavan runsas oli tämä viimeinen lähetys:
Paljon papereita ja tarroja, ja namiakin mukana.

Pikkuneiti huomautti, että muista sitten kirjoittaa sinne, että tavaroiden järjestämisessä (kuvaan) oli iso vaiva: meni aikaa varmaan puoli tuntia :)

Meidän pikkuneiti tykkää kovasti vauvoista, erityisesti tyttövauvoista, hänellä kun on vain isoveljiä. Sen vuoksi se, että Salainen Ystävä oli pieni tyttö, ilahdutti häntä kovasti. Hän myös kiitteli aina noita kortteja, joissa näkyi ilmeisesti myös Ronjan käden- (eli piirustus-) jälki. Kiitos vielä kerran Ronjalle ja Marelolle halauksien kera!

Ja saipa pikkuneiti samalta lähettäjältä vielä toisenkin paketin, sillä hän voitti suoritetussa arvonnassa, ja emo Marelo lähetti palkinnon:
Tosi ihana, pehmoinen prinsessapyyhe! Tuumimme, että tämä on juuri sopivankokoinen ja -tuntuinen saunapäivän iltana tyynyn päälle laitettavaksi. Lämmin kiitos myös tästä hauskasta yllätyksestä!

DECOMATSKUVAIHTO-lähetyskin, paperiposti, ehti jo tänään laatikkoomme! Timantti arveli ennakkoon, että häneltä ei sitten löydy vintagea, aasiaa ja enkeleitä, mutta katsopas vain:
Kuoressahan oli vaikka mitä tärppejä! Vintagea löytyi useammankin paperin muodossa, ja onpa siellä kirsikankukkiakin! Niin, ja siivekkäitä löytyy, eli lintuja. (Minähän fanitan kaikkia siivellisiä.) Ja lempivärejä, ruskeaa, vihreää, mustaa, lilaa, oranssia... Kaikki paperit yhtä lukuunottamatta olivat minulle uusia. Ja kuinka sattuikaan, se yksi ainoa tuttu oli jo loppuun käytetty!

Olisipa vaikea kuvitella, millä tavalla voisi olla "tärpimpi" lähetys. Valtavan iso kiitos siis myös parilleni Timantille näistä! Oma lähetykseni lähti tänä aamuna, eli pitäisi olla huomenna perillä. Yhtä paksua pinoa en kuoreen laittanut, joten täytyypä parannella ensi viikolla, kun vuorossa on jouluinen lähetys! Nyt jään jännittämään, osasinko etsiä yhtään Timantille mieleisiä papereita. Toivotaan parasta! Onneksi vaihto kestää viisi viikkoa, joten tässä ehtii tunnustella toisen makua useampaan kertaan, ja ehkä oppiakin siitä jotakin :)
Tänään postitin myös ATC:ni anne-s:n tuplavaihdon 1. osaan. Kakkososaan sai taas laittaa itse haluamansa kuvat, joista toinen sitten tekee kortit. Toivottavasti en saa porttaria kuvavalintani vuoksi. Kiusaus vain tuli liian suureksi, kun näin lehdessä niin raflaavan kuvan - ja sitten lähetin sen... No, toinen on sitten "lempeämpi". Odotan jännityksellä, kuka kuvistani tekee ja mitä, ja kenen kuvista itse saan kortit tehdä!
Ja hei, amarylliskin kukkii taas:

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hauskoilta näyttää nuo askarteluvaihdot. Minä en ole yhtään askarteluihminen, mutta ihan hauska seurata, kun sinä saat varmaan joka päivä jotain askartelumatskua postissa - ehditkö sinä niistä askarrellakin samaa tahtia? :)

marelo kirjoitti...

Ronja on itse tehnyt kortit äidin avustuksella.

marelo kirjoitti...

Toivottavasti paketit ovat olleet mielenkiintoisia. Näitä oli Ronjan kanssa kiva lähetellä. Ronja on saanut itse aina silloin tällöin valita mitä laitetaan pakettiin mukaan. Saanut ottaa toisesta aina toisen jne.

Timantti kirjoitti...

Kiitos ihanasta lähetyksestä ! Mulle kaikki sun paperit oli uusia tuttavuuksia ja taidan olla aika harakka, kaikki mikä kiiltää kiehtoo kovasti, joten ekstrakiitos siitä kimallepaperista :)

Mulle tuo "joululähetys" tuottaa eniten päänvaivaa, kun ei varastossa kovasti ole jouluista, mutta kyllä sitä jonkinnäköisen lähetyksen aikaansaa.

Sulla oli upea korttikin mukana, kiitos ! Mä jätin kortin suosiolla pois, kun ens viikolla alkavaan toverikuulähetykseen tarvii olla joka viikko kortti mukana. Mutta kortistasi löytyy monta uutta vinkkiä miten kortteja voi askarrella, olen vasta aloittamassa korttientekoa, joten ne on aika alkeellisia mulla.

Nyt pitäisi kiiruhtaa posti-kauppaan laittamaan lähetystä suvun uudelle tulokkaalle - eilen syntyi 4. lapsenlapseni :)