maanantaina, marraskuuta 24, 2008

Pikkuhiljaa

Anne-S:n -korttihaasteeseen eka kertaa mukaan, ATC-kortilla:"Ida - Diivan muistolle". - Tähän korttiin kokeilinkin kaiken maailman vinkeet, sillä lakkasin kortin ensin valkoisella kynsilakalla ja sitten decoupage-lakalla.

Ristipistotyö etenee pikkuhiljaa, telkkarinkatsomisen tahdissa:

Sain tietää uuden DECOMATSKUVAIHTO -parini, joka asusteleepi Timantin taiteilut -blogissa. Hyvältä näyttää, ja minulla onkin ollut säkää joka kerta tämän vaihdon parien kanssa!

Joulumuorin lahjavaihto (ks. oopo) menee puolestaan ketjussa, ja minä lähetän pakettini Neljän kotiäidille. Lähetyksen kokoaminen blogittomalle onkin vähän haastavampaa, mutta katsotaan, mitä keksitään! Ainakin hän antoi sähköpostilla ihan hyvät perustiedot tykkäämisistään, että kiitos siitä!
Salainen Ristipistoystäväni kävi vinkkaamassa, että viimeinen eli paljastusposti on tulossa. Mielenkiintoiset ajat ovat siis meneillään! Minunkin lähettämäni viimeinen kirje lienee jo melkein perillä...?

Kuulemma paikalliskirkkoomme pitäisi tehdä jonkinlainen seimiasetelma. Edelleen jatkuvasta flunssasta huolimatta lupailin, että käyn sen kyhäämässä. Minulla on Suuren Käsityölehden mallilla virkatut hahmot pahvilaatikossa tuolla varastonperillä. Eivätköhän ne sieltä löydy! Täytyykin mennä tutkailemaan tilannetta.

10 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Hieno tunnelma kortissasi. Valkea kynsilakka tekee jännän vaikutelman ja mustaksi värjätyt hiukset ovat tehokkaat. Sormus on piste iin päälle. Otahan kuva blogiisi seimiasetelmasta, kun teet sen.

Anne S. kirjoitti...

OOLALAA!Ihana kortti! KYNSILAKALLA?????? Nyt on taas pakko kokeilla...kiitti vinkistä!Minäkun olin jossain maailmanvaiheessa kynsilakkojen oikein himokäyttäjä, niin niitä riittää varastollinen.Nytpäs pääsevät uuteen käyttöön, jos vielä toimivat...Kiitos osallistumisestasi!

Kirsi H. kirjoitti...

Hei Outi! Tänään paljastui SRPY-salaisuus. Sinä se siis olit! Kiitos kovasti, minua pidit jännityksessä ja lähettelit niitä ihania paketteja. Kiitos myös siitä, kun kirjoittelit kuulumisiasi, niitä lueskelin tosi mielelläni! Törmäillään täällä blogeissa, eikös vain? Oletko sinä tulossa Violariumin ristipistoviikonloppuun maaliskuussa? Minä olen ilmoittautunut.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kiitos Marelon "jouluristipistovaihto" Postista!Aivan ihania juttuja sieltä löytyikin,KIITOS!
Mukavaa joulun odotusta sinnekin!
T:Kaisa

Leila kirjoitti...

Wautsi!! Kaunis kortti.
Heti "kollaamaan" kynsilakkoja...jossain pitäis olla..joskus on ollut kynnetkin lakkaamisen arvoiset.

Leila

marelo kirjoitti...

minusta tuojoulumuorin lahjavaihto ei mene ketjussa. Ei ainakaan mun avustaman tytön kohdalla.

annifanni kirjoitti...

Hieno tunnelma kortissa.Kannattaa kokeilla uusia tapoja-se on mielenkiintoista.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Laitetaan nyt tännekin vielä selvyyden vuoksi, vaikka Marelolle jo suoraankin kirjoitin: kyllä joulumuorin lahjavaihto menee tosiaankin ketjussa. Asian voi tarkistaa Oopon sivuilta :)

marelo kirjoitti...

joulumuorin lahjavaihto ei mene ketjussa, koska en laita tai siis ronja ei laita pirjolle pakaettia menemään

"pappi puikoissa" kirjoitti...

No jestas, Marelo, menee se! Kato vaikka http://oopo.vuodatus.net/blog/1657124

;)