keskiviikkona, toukokuuta 30, 2012

Vaihteeksi mailarttia

 Ressun antama Pariisi-rasia on muistutellut tuossa pöydällä, että sen antajalle pitäisi laittaa postia. Pistelin Ressulle Mailart-kirjekuoren:
 Lohikäärmeen malli löytyi CrossStitchersClubilta, pieni "rinsessalinna" Mango Pratiquen kirjasesta.

Tänään aion viettää tovin vanhojen pistelylehtieni parissa, lehmämallia etsien. Olen ihan innosta soikeana aloittelemassa RoundRobin-kierrosta viiden muun pistelijän kanssa. Mun RR:n aiheena on ammut, kuis muuten :). Ringin osallistujilla on niin kivan erilaisia aiheita, että odotan oikein mukavaa ja kiinnostavaa 1/2-vuoden rupeamaa RR:n seurassa!

12 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Voi hitsi, että Sinä olet ahkera ja aikaansaava!

Mukavaa viikonloppua!

Katri kirjoitti...

Hieno kuori ja nuo postimerkit kruunaavat sen!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Nyt loksahti suu auki. Miten joku osaakin tehdä noin ihanaa kirjomusta.

Virpi kirjoitti...

Erittäin hyvin Ressulle sopiva mailart!

Lähettämäsi mallit ja muut kivat tilpehöörit tulivat perille! Kiitos oikein paljon, kangas on kaunsi ja "napeille" tai mitä koristeita nuo nyt ovatkaan on taatusti käyttöä!!! Valitettavasti näiden mallien saapuminen ei yhtään auttanut ähkyäni seuraavan tekeille lähtevän työn valinnassa.....

Saara kirjoitti...

Kaunis kuori! Ihanan värinen kangas, ja lintukangas on niin herkän kaunista... ja linna spiderweb-ruusuineen on nätti yksityiskohta joka pisti minun silmään. :)
Edellisen jutun pannaritaulussa onkin hauska tunnelma!

Ninnu kirjoitti...

Aivan ihana kuori!

Kirsi kirjoitti...

Mailart-fani on sitä mieltä, että mahdottoman ihana kuori :)

Ressu kirjoitti...

Huoh. Ja kuoren saaja on enemmän kuin onnellinen. Huoh <3

Ressu kirjoitti...

Kyllä mulla on se kortti ihan oikein tuossa pöydälla, mutta kuvaa varten taitoin sen niin että se ihana keiju näkyy paremmin :D

Ainiin ja tuo Panckes on NIIIIIIIIIIIIN ihana..vitsit kun ehtis itsekin taas pistellä..mulla on ollut pistot jäissä varmaan jo melkein pari kk..ei ole vain ehtinyt tehdä pistoakaan :(

Lumiruusu kirjoitti...

IIk-miten ihana kuori!
-yllättäen Prinsessa-linna aiheena on lähellä sydäntäni :D :D

Vaaleanpuna-valkoinen lohikäärme ei ole yhtään pelottava,varmaan se onkin Prinsessan ystävä ja antaa istua selässään kun he lentävät kohti seikkauluja :) :) ?!
Onko tuolla Kiltillä Lohikäärmellä nimeä ?!

Lennu kirjoitti...

Kyllä olet upeita juttuja taas pistellyt! Miten ihmeessä ehditkin tuon kaiken? Hieno kuori ja Pancakes ja LHN:n maitotila ja kaikki.

Mari kirjoitti...

Upea kuori!