maanantaina, tammikuuta 09, 2012

9.1. - ja 46 vuotta...

Osallistuin synttäri-SWAPpiin sekä yahoon ryhmässä että Ristipistoilijoiden blogissa. Näemmä molemmissa ryhmissä on hieman vaikeuksia muistaa näin joulukiireiden jälkeen syntynyttä :), mutta ei se mitään.
Komeasti tuli kumminkin paketteja jo täksi päiväksi, ja varmaankin ne loputkin tulevat, kunhan kerkiävät :).

Yahoon ristipistoryhmän SWAPissa sain Sarilta tällaisen karpalonpunaisen laatikon (tämä oli pakattu siihen ihanaan lanka-aiheiseen lahjapaperiin, jota esittelin viime viikolla :)), jonka kannen hän oli koristellut tyylikkäästi itämaisaiheisella, pellavalle ommellulla pistelyllä:
Ihanaa, että rakkauteni erilaisiin säilytysrasioihin (ja itämaisiin aiheisiin :)) otetaan huomioon! Ja tuo karpalonpunainenhan on niitä harvoja punaisen sävyjä, joille lämpenen - todella kaunis, ja sopii niin hyvin yhteen luonnollisen pellavansävyn kanssa!
Laatikosta löytyi vaikka mitä:
 Lempparisuunnittelijani Isa Vautierin viehättävä malli (loistavaa; tätä minulla ei ollut ennestään! Tämä näyttäisi hyvältä vaikka missä...), pala kauniinharmaata pistelykangasta, herkullisia viimeistelykankaita, upeat maatuska- ja nappiaiheiset hopeanharmaanhohtoiset satiininauhat, pussillinen lempparivärisiäni (eli mustia - ynnä harmaita ja valkoisia :)) rusetteja ja suloiset "yöpöllö"-napit. Tosi kiva, niin kaunis ja monipuolinen paketti. Kiitos, herttainen Sari!!

Marelolta sain Ristipistoilijoiden blogin SWAPissa todellisen hyvän tuulen pistelyn, ammuaiheisen sohvatyynyn:
 Tämä on ihan ehdoton halityyny, jos päiväunentarve iskee, ja tekee mieli mennä pötköttelemään sohvalle :). Lisäksi Marelon kokoamasta paketista löytyi:
 Kivoja viimeistelytarvikkeita - lasinalusta (tulee käyttöön heti huomenna!) ja kynäteline (kiva; tästä olen haaveillut!), joihin voi "upottaa" ristipistotyön, päällystettäviä (pistelyin, tietty ;)) nappeja, kauniita nauhoja ja suloista pandakangasta (kyllä, ehdottomasti yksi lempparieläimistäni) sekä lämmikkeeksi pussi kaakaota :). Huom., huom., sain Marelon kaverin askarteleman kettuaiheisen kortin. Ketut näyttää yleensä ihan Patskulta, eli ovat viimeistään sen myötä lempparieläimiäni myös!
Kiitos, kiitos sinulle, Marelo. Tosi kekseliäs, monipuolinen ja hyödyllinne lahja!

Päivän kolmas paketti tuli yahoon ryhmän vaihdossa Marilta. Me olemmekin Marin kanssa vaihdelleet paljon viime aikoina, mutta ei haitanne, vaikka taas vaihdettiin, sillä sitä paremmin tulevat toisen tykkäämiset tutuiksi :).
Mari oli paketoinut lahjan näin tyylikkäästi:
- Tuo Eiffelikortti kirvotti makeat naurut; vartoos, kun ehdin esitellä sen perheelle :D. Ihan uusi näkökulma Eiffeliin :).
Mari oli pistellyt minulle - kuinka ollakaan - kauniin, ja hieman perinteisemmäntyylisen, Eiffelin:
 On se vaan ihmeellinen ja kaunis torni, erityisesti näin pisteltynä!
Tyylikäs tuo sydänkehys.
Ja mitäs muuta Mari olikaan pakettiin pannut:
 Sieltäpä tulikin toisen lempparisuunnittelijani, A mon ami Pierren ihana malli! (Siinähän on lintuja, koira, tekstiä, kotitalousaihe: ihan nappi juttu!) Pariisiaiheisia huopatarroja (nämä löytävät varmasti paikkansa!), kaunissävyistä (Muscari) Atalien lankaa, kiva metallilankasydän (tämän sisään täytyy pistellä jotain hetimiten!), hempeänvintagenvihertävää pitsiä ja upeakuosisia kangastilkkuja (juuri passeleita piskuisien yhdenylipistelyiden viimeistelyyn. Hmm, tai pitkään heitteillä olleeseen nukkekotiin...)
Isot, kauniit kiitokset Marille tyylikkäästä ja herttaisesta paketista!

Kyllä olivat kaikki lahjat niin mieleni mukaisia, ettei parempaa tohtisi toivoa!
Varmaan siis jossain vaiheessa jatkoa vielä seuraa, sillä pari vaihtopakettia tulee vielä, ennemmin tai myöhemmin, uskoisin. Tässä iässähän sitä malttaa jo odottaa...? :)

Sitten pikainen katsastus RistipistoHassutukseen.
Quick look to CJC:
 Loppiaisena aloittamani Der Dieb -jänön pistelyosuuden sain eilen valmiiksi:
Der Dieb: Stitches finished, with Atalie threads.
Atalien langoilla pistelin, ja se tuntui sopivan erityisen hyvin tuohon porkkanaan. Tuli varsin aidon näköinen.

Saturday and mystery stitches:
Lauantain Hassutusaloitukseksi päätinkin ottaa jotain toistaiseksi salassapidettävää, joten siitä tämmöinen kuva:
Yesterday's Japanese cat: 
Ja eilen aloitin japanilaista kattia:
Today's start is still waiting...
Eli tälle päivälle en ole vielä ehtinyt uutta aloittaa, kun on pitänyt kieriskellä lahjoissa :D. Illalla sitten.

Enolta sain onnitteluviestin, jossa hän muisteli taas syntymätalveni kireitä pakkasia. Silloin syntymäpäivänäni Vammalassa oli nelisenkymmentä astetta, Houhajärvellä ainakin.
Tätä päivää vietetään hieman leudommasti. Pinsiö on kosteana suoseutuna varsin koleaa, ja tonttimme on erityisen kylmässä paikassa, mutta aamulla oli "vain" 22 astetta pakkasta:
 Ja päivällähän tuo lauhtui jo viiteentoista, mikä ei sitten tuntunutkaan enää paljon miltään :).

17 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Lämpimät onnittelut ! Mä olenkin autuaasti "hävittänyt" blogiystävien syntymäajat, olivat joskus jossain ylhäällä. Mutta tuleehan ne onnittelut näinkin. Nauti ikävuosistasi, vaikka sinulla niitä vasta vain vähän onkin. Kyllä te pistelijät olette ahkeria ja kekseliäitä, ihania lahjoja.

Villiviini kirjoitti...

Oikein lämpimät onnittelut halien kera! Nauti päivästä ja ihanista lahjoistasi. Voin kokemuksesta sanoa, että elämä sen kun paranee, kun vuodet lisääntyvät, ainakin jos elää saa ja terveenä pysyy.

Neili kirjoitti...

Onnittelut -päivän ja ihanien lahjojen puolesta!

Amalia kirjoitti...

Ihania lahjuksia olet saanut. Onnea sylillinen.

Palaga kirjoitti...

Monia armorikkaita vuosia!

Eila kirjoitti...

Onnea synttärisankarille!
Aivan ihania lahjuksia olet saanut, huokailen täällä;)

MariJ kirjoitti...

Tahtoisin toivoa sinulle jotakin oikein hyvää: enkelin siipien havinaa ja iloa, onnea syvää.

Onnittelut! :) Taidan joka vuosi mainita, että sulla on sama syntymäpäivä kuin äidilläni.

Katri kirjoitti...

Onnittelut vielä tätäkin kautta! Ihania paketteja, ja lisääkin on vielä tulossa, oi sentään :-)

Tuo japanilainen "neko" näyttäisi vähän niinkuin ilmaismallilta, taidanpa lähteä etsimään sitä...

Kirsti kirjoitti...

ONNEA!!! Oma syntymäpäivä tuntuu aivan erityiseltä päivältä(?!) Ainakin minusta on kiva ja tärkeääkin, että saa onnitteluja.

Täällä sai taas ihailla nautinnolla upeita töitä ja muita kauniita tarvikkeita jne.

Kirsi kirjoitti...

Paljon onnea!!! Tosi kivat lahjat olet saanut. Minullakin on ensi kuussa synttärit ja kaksi vaihtoa, voit arvata että innoissani odotan :) Tänään on pistelyrintamalla jatkettu minejä, toivottavasti saan pian valmiiksi ja laittaan vlogiin kuvaa. Tosiaan kun mininä voi pistellä periaatteessa minkä mallin vaan, tekee vain yhden yli. Esim. tuollaisesta Eiffel-tornista, jonka Mari oli sulle pistellyt, tulisi hieno minitaulu nukkekotiin :)

Leila kirjoitti...

Onnea Outi vielä tämänkin kautta. Minulla taas blogissa "erikoonen"..tällää nyt näitä sun hienoja töitäs sinnekki...edes yksi.
Ja kyllä oletkin vielä nuori.

Maria kirjoitti...

Onnea onnea! Ihania lahjoja olet saanut.
Kiitos kommentistasi mun pistelyjakkaraan. Muuten sama kävi mulla mielessä kun näin ne:) (toinen jäi kirppikselle).Se on todella mukava jalkojen alla, olkoon sitten alkuperä mikä tahansa. Vanha se on kuitenkin.

Ninnu kirjoitti...

Onnen tähti taivahalla päälles aina paistakoon
Kaikki Sinun askeleesi kukkasia kasvakoon.
Onnea Outi!
Ihania lahjoja olet saanut. Suloinen tuo tekemäsi pupu!

Jaana kirjoitti...

Onnea onnea onnea synttärisankarille!!

Emma kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut!

Irmeli kirjoitti...

Lämpimät onnittelut sinulle! Aivan ihania pisteltyjä lahjoja ja kivoja ja tarpeellisia tykötarpeita olet saanut. Kivoja ovat myös nuo sinun hassutustyöt.

kissankello kirjoitti...

Onnittelut täältäkin päin. kauniita lahjoja olet saanut:)