keskiviikkona, joulukuuta 14, 2011

Hyvää joulukorttienpostituksen aattopäivää!

Eilen jouluseimelle köpsötteli härkä, jonka on jo kiire särpimään heinää: sentään vuorokausi jo tyhjin vatsoin! Niinpä tänään heinät härjälle:Ristipistovaihdon raportointi taitaa nyt jäädä huomiselle. Olettaisin, että siihen liittyi posti, joka oli noudettava kyläkaupalta? Isäntä lienee sen päivällä hakenut, ja kuljettelee sitä nyt pakussaan pitkin Tamperetta :). Jos se siis on se...
EDIT: Postipaketti oli joutunut hukkaan, mutta löytyi tänään Ylöjärven postista. Tuli siis vuorokausi ylimääräistä odotteluaikaa, että saadaan se tännepäin (Ylöjärven posti kun on jo kiinni). Kärsivällisyyttä siis koetellaan :).
Pif-postikin lähti maanantaina, mutta perillemenosta ei ole vielä kuulunut mitään...

Siispä paremman kuvamateriaalin puutteessa näytän, että pianonkansi on sentään avattu, vaikka ei montaa säveltä ole ehtinyt pimputtaa:Tässäpä minun kompakti näkymäni, lempipaikastani, kiikkustuolista, katsottuna. Pianon vasemmalla puolella käsityökirjat (pistelylehdet makuuhuoneessa - unilukemista, nääs ;), muut käsityölehdet isossa kirjahyllyssä yläkerrassa), pianon oikealla puolella piiloon jää töllötin, jota mieluusti tuijottelen käsitöitä tehdessäni. Varsinkin, jos tulee epookkia tai fantasiaa :D.

Mutta otsikostakin näkyy, mitä tänä ehtoona on syytä touhuta...

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Ja mistäs sinä sen tiesit, että täällä just joulukorttien kanssa hikoillaan =D

Kirsi kirjoitti...

Niinpä, korttien postituksen viime hetket on käsillä. Mutta meillä käy nyt tänä vuonna niin, että en postita joulukortteja ollenkaan. Kun ei ehtinyt (???????) asiaa hoitamaan, niin ei sitten. Ja meillä jos kortit joku hoitaa, se olen minä. Oikeasti kyse ei kai olisi ehtimisestä, vaan jaksamisesta. Tää daami on nykyään vaan niin väsynyt ja saamaton, että siinä syy. Mutta en tunne huonoa omaa tuntoa. Minä teen näitä asioita sydämellä, en pakosta. Ja voin varsin hyvin suoda itselleni välivuoden. Saatan lähettää sitten uuden vuoden kortit tai pääsiäiskortit :)
ps. jouluseimenne on tosi liikuttavan ihana :)

Sarastusta kirjoitti...

Pif-posti on tullut perille. Kiitos siitä. Oli mieleinen ja ihana paketti :)
(en malttanut säästää avaamista jouluun saakka)