maanantaina, syyskuuta 05, 2011

Sukat ja suunnitelmat

Ekat sukat minulta Sukkasadon Perunalaariin:Ja ovat sitten niin perussukat kuin olla voi: 7 veljeksestä (ruskeasta, ompunvihrein raidoin), kokoa 43. (Sanoi koon 42 koivet omaava mieheni.)
Tulipas rento olo, kun edes yhdet sukat on valmiina :D.
Tarkoitus olisi lähipäivinä tehdä parit perussukat vielä, ja sitten keskittyä johonkin "taiteellisempaan", kuten kauan himoitsemiini pitkävartisiin sukkiin.
(Olen näet hillinnyt itseäni, ja säästellyt sukkapuikkoihin tarttumista tänne syyskuulle asti, että innostusta riittäisi tähän tempaukseen ;).)

Eilen tutkailin keskeneräisiä pistelyitäni, ja totesin, että viimetalvisen RistipistoHassutuksen 15 aloituksesta 10 on vielä kesken :D.
Siitä huolimatta katse tähyääpi tulevaisuuteen, ja keräilin tuossa malleja, joita tekisi mieli aloitella - viimeistään silloin tammikuun alussa, kun Hassutus taas käynnistyy. Ja niitähän löytyy!
Fantasiakirjallisuus-/elokuvainnostukseni myötä lohikäärmeet ovat alkaneet vetää entistä enemmän puoleensa - vaikka itämaisten aiheiden ystävänä olen niistä toki aina pitänyt.
Tälle päivälle esittelen lohikäärmepistelyhaaveeni:
Kaikki muut noista löytyivät ilmaismalleina netistä (haulla "dragon freebie"), paitsi nuo ylemmän kuvan alarivissä olevat 3 Dragon Dreamsin mallia, jotka ovat menneiden joulujen Just Cross Stitch -lehdistä.

11 kommenttia:

Srinity kirjoitti...

Nätit perussukat, hyvä väriyhdistelmä. :)

Minulla on vasta ensimmäistä säärystintä 10cm tehtynä. En oikein ole ehtinyt neulomaan ja piti purkaakin kun ei ollukkaan se malli mieleinen. Mutta jos saan yhdet sukat/säärystimet valmiiksi per viikko niin oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen. :)

- H - kirjoitti...

Ihania lohikäärmeitä. Jos olisi enemmän pistelyihminen, niin ...

Päivikki kirjoitti...

Lohikäärmeet kiehtovat kaiken ikäisiä. Minä aloittelen 5-vuotiaiden lohikäärmekerhoa.

intsu kirjoitti...

Perussukkia tarvitaan aina! Oi kuinka viehättävä tuo tyttösi tunika.

Saara kirjoitti...

Kiva tuo uusi "yläkuva"! Aivan ihana Halloween-pötkelö, mistä tuo malli on?
Nätin väriset sukat ja tytön tunika on tosi kaunis. Voi kun osaisi/tohtisi itsekin tehdä lapsille jotain vähän peruspipoa vaativampaa. :)

Kirsti kirjoitti...

En ole koskaan oikeesti nähnyt lohikäärme-ristipistotyötä! Enkä itse asiassa kovasti sitä haluakaan. Suosikkejani on kaikki söpöt kuvat, ei mitkään jännittävät!

Luin muuten juuri kirjan Lohikäärmeen ajo.Termi tarkoittaa Hongkongin slummeissa tapahtuvaa vessapaperitötterön, tinapaperipalan ja pahviputken avulla keuhkoihin imettävän heroiinin ottoa.Karmeata kurjuutta niissä slummeissa.
No,olen nyt liian synkkä ja tosikko,mutta lukemani vaikuttaa minussa vielä vahvasti.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kirsti: Tuo lohikäärmeiden "hurjuus" taitaa olla katsojan silmissä. Minusta nuo - varsinkin tuossa yläkuvassa - ovat yksinomaan söpösiä :).

Saara kirjoitti...

Se kysymäsi kanapyykkinarupistely on Bonheur Des Damesin kitti jonka tilasin Casa Ceninasta (muistaakseni viime vuonna eli hyvinkin niitä saattaa vielä olla myynnissä). Kuvaan kuuluu vielä kiinnittää pikkuinen sinkkiämpäri sekä puisia munipyykkipoikia, mutta enpä ole vielä saanut aikaiseksi tehdä sitä...

Virpi kirjoitti...

Kiva ja helpotava kuulla, että kaikilla muilla ei ole hassutukset ihan juuri valmistumaan päin... Jotenkin tuntuu siltä, että kaikki muut ehtii omansa, mutta minä en...

Tytön mekosta tuli aivan mahtava. Toivottavasti tulee käyttöä. Kiva kun langatkin löytyivät varastosta. Meillä kävi juuri silleen, että kun kehuin (täälläkin) kuinka niitä omien toiveiden mukaan tehtyjä vaatteita mielellään pidetään niin niinpä ovat ne ruskeat housut lojuneet kaapissa, koska etutaskut oli liian pienet...!

Mietin kovasti lähdenkö ensi vuonna Hassuttelemaan ollenkaan. Olisi kyllä paljon aloitettavaa, mutta olisi kiva saada vanhatkin pois alta. Minä en ole vielä ihastunut lohikäärmeistä,mutta kuka tietää koska sen ehdin. Keijut ovat alkaneet välillä kuiskia korvaani, vaikka aikaisemmin ajattelin, etten tuollaisia koskaan lähtisi kirjomaan...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania nuo lohikäärmeet. Sukat on hienoit-samoin edellisen postin tunika

Palaga kirjoitti...

Sie olet ahkeroinut käsityörintamalla! Minulta meni nyt sukkasato ihan ohi silmien ja korvien. Sukkia kuitenkin kudon parhaillaan ;)