keskiviikkona, syyskuuta 07, 2011

Oho, yksi Hassutuskin... :D

Jotta uskaltaisin suunnitella ensi vuoden Crazy January Challangea tuntematta itseäni täysin epäkelvoksi Hassuttelijaksi, päätin puristaa edes yhden tämänvuotisen Hassuttelutyöni pistelyosuuden valmiiksi:Miss Parishan se tässä juoksentelee shoppailukierroksellaan. Kiva oli pistellä, ei siinä mitään, mutta tammikuussa olin tehnyt tätä viimeksi, eli jo oli aikakin saada valmiiksi - sentään aikas pieni työ!
Viimeistelen tämän varmaan joskus pieneksi koristetyynyksi. On niin kiva tuo kuva, että sitä olisi mukava katsella joka päivä sohvan selkänojalla...
Pistelin muuten mallista kaikki osat, pilven myös (joka mallikuvassa oli applikoitu kankaasta), enkä toistaiseksi laittanut muita koristuksia. Saa sitten nähdä, miten viimeistelyn kanssa menettelen.
Langat valitsin "mitä käteen osuu" -periaatteella. Vihreä ja tummanpunainen ovat DMC Colour Variations -lankoja. (Valitettavasti kuvan värit eivät toistu oikein kauniisti; täällä kun ei nyt taivaalla ole vaaleanpunaisia pilviä, vaan pikemminkin siniharmaita...)

Enää ei ole kuin 9 Hassutusta 15:sta kesken (lue: alkutekijöissään), ja taisivat olla kaikki aika suurikokoisia vielä, että mikäs tässä kaavaillessa ensi tammikuun uusia aloituksia.
Viimeksihän tuli jo postattua 10 aloitushaavetta - tässä olisi 6 lisää:
(Klikkaa kuvaa, niin näet jotain...)
Tuosta joukosta 5 on freebie-malleja, oikeanpuoleinen Eiffeli jostain JCS:n joulunumerosta.

Näitä siis karsiutuu vielä, sillä lisääkin haaveita on varmasti tulossa. En halua lyödä lukkoon mitään varmaa suunnitelmaa, näin aikaisin. Jokatapauksessa ajattelin yrittää ensi vuonna vähän yksinkertaisemmilla aloituksilla, etteivät jäisi ihan kaikki kesken. Tämän vuoden starteissani olikin sellainen meininki, etten edes kuvitellut saavani kovin monesta valmista. Aloittelin joka päivä sen mukaan, mikä milloinkin hauskalta tuntui. (Mikä on sivumennen sanoen - minulle - ainoa oikea menettelytapa ;).)

12 kommenttia:

http://varis6.vuodatus.net/ kirjoitti...

Ymmärsinkö oikein, että nuo mallit on ilmaismalleja? Toi Stuff houswork-juttukin? Muistatko mistä se on peräisin?

Päivikki kirjoitti...

Joo, sotkin tuossa yllä kommentointini lähettäjän, enkä osaa oikeinkirjoitustakaan. Nyt uudestaan sama:
Ymmärsinkö oikein, että nuo mallit on ilmaismalleja? Toi Stuff housework-juttukin? Muistatko mistä se on peräisin?

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Juu-u, sekä "Stuff Housework", "Hands off" että "PMS" -mallit ovat täältä.

Virpi kirjoitti...

Kylläpäs tuo pariisilaisneiti näyttää ihanan pirtsakalta. Minä en yleensä shoppailureissuilla ole yhtään noin elegantti, jos koskaan =D Ihana seurata noita sun ens vuoden suunnitelmia! Kiitos freebie-linkistä. Tuo hands off my book -kirjanmerkki pitäis varmaan joskus pistellä...

Virpi kirjoitti...

Samansuuntaisia ajatuksia ens vuoden hassutusten suhteen. onneksi mulla on varastossa vaikka mitä kivoja pieniä pistelyitä. en haukkaa yhtä suurta saalista kuin tänä vuonna, jospa saisin sitten ensi vuonna valmiiksi myös jotain tältä vuodelta rästiin jääviä... Miss Paris on aika hauska malli.

Lumiruusu kirjoitti...

Ihanan inspiroivaa kun näytät jo näitä mahdollisia hassutuksiasi...
Minunkin tekee mieli alkaa pohtia mitä sitten tammikuussa aloittasi :)
Oikein ilahduin kun kuvan malleista moni olikin freebie :)

Kirsti kirjoitti...

Kiva postaus jälleen!
Tuollaisen kun sais, siis tuon Miss Paris! Niin kevyt ja jopa hilpeä. Sopivat värit. Vaaleanpunaiset pilvet hieno juttu!
Pistelymallit saattavat olla hyvin moderneja. Olen tottunut jykeviin kukkakuvioihin. Täällä ihanassa blogissa on ollut miellyttävää tutustua monipuoliseen valikoimaan pistelymalleja.
Pitäisiköhän minun hankkia alkeiskirja, jos sellaisia löytyy suomeksi, pistelyn ABC. Ei hullumpaa.

Kirsi kirjoitti...

Iloinen neiti, saat siitä kivan tyynyn. Hauskoja suunnitelmia hassutukseen. Erityisesti tykkäsin kirjanmerkistä hands off...

Päivikki kirjoitti...

Kiitos linkistä!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kiitos linkistä. Ihania malleja

Srinity kirjoitti...

Toi Hands off my book-kirjanmerkki iskee minuunkin aika täysillä. :) Pitäisköhän pistellä...

Ihana tuo pariisilainen leidi. :)

Katri kirjoitti...

Tutun näköinen mam'zelle! Minun neitokaiseni odottaa valitettavasti vieläkin viimeistelyä; olisikohan tyyny tosiaan kuitenkin hyvä ratkaisu (minullekin siis :-)