maanantaina, kesäkuuta 06, 2011

... jotain sinistä...

KYH 4 valmistui aamulla. Virkkasin Novitan Huopasesta, Novita-lehden kevätnumeron ohjeen mukaan, alusen:- Joka käsittelyssäni muuttui istuinaluseksi. Käytin pari nroa pienempää koukkua kuin ohjeessa oli suositeltu, koskapa 6:sta suurempaa koukkua ei taloudessa ole. Lisäsin summamutikassa kerroslukua, jotta sain alusesta riittävän ison. Ihan reunaan, ennen huovuttamista, virkkasin vaaleansinisen Huopas-kerroksen. Huovuttamisen jälkeen ompelin vielä reunat ympäriinsä pykäpistoilla, ja virkkasin kerroksen kiinteitä silmukoita ja nirkkokerroksen. Nämä Novita Kotiväellä:Ja ai että, kun tykkäsinkin alusen väristä! Niinpä tartuin seuraavaksi Novitan siniseen Virkkauslankaan, ja aloitin pitsiliinaa, jonka ohje löytyy yllämainitusta lehdestä, heti alusen ohjeen jälkeen:Tämän päivän aloitus on jäämässä jälleen ehtoopuolen tunteihin.
On muuten taas hääpäiväkin meillä. Tasan 24 vuotta sitten meidät vihittiin Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa (niiden vanhojen penkkien ja lehterien aikaan, ennen tuhopolttoa, kaksia kattotalkoita, Rauhalaa ja Lavosta) ja Akselin ja Elinan häävalssia tanssahdeltiin Vammalan Seuraintalolla - ah nuoruutta :).

8 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Iloa, onnea ja kauniita ajatuksia hääpäivänne johdosta! Teillä jo hopeahäätkin häämöttävät. Me emme niihin varmaan koskaa yllä, kun vasta kuudes hääpäivä on edessä. Vaikka kukapa sitäkään koskaan tietää.

Neili kirjoitti...

Hääpäiväonnittelut!

Lumiruusu kirjoitti...

Istuin alunen on oikein kesäpäivän sininen ja pitsiliinasta tulee kaunis..osata virkata pitsiä on minusta todella ihailtava taito ! :)

Sirpa kirjoitti...

Ihanan sinistä tuo alusta ja liina...
Oikein hyvää hääpäivää!

Anneli kirjoitti...

Kiva, kiva, täällähän on virkattu.
Hyvä tuo alunen, kun tuollainen tuoli on kalsea ilman alustaa.
Kaunista liinaakin on tulossa. Ja väri on tosi nätin sininen :)

Hyvää hääpäivää täältäkin !

Virpi kirjoitti...

Onnea kesäyön hullutteluun ja myöhästyneesti onnea hääpäivän johdosta! Ihania töitä olety tehnyt, virkkaus on niin kesäpuuhaa! Väri on niin kaunis, että passais meidänkin pihamaalle;). Ihana myös tuo sampleri, joskus on kiva tehdä alituiseen väeiä vaihtavaa ja toisaalta joskus taas yksiväristä. Näin kesään sopii loistavasti tuollainen monivärinen!

kissankello kirjoitti...

hyvännäköinen istuinalusta, malttaakohan siihen istua?
Te ootta hääpäivissä meitä vähän edellä, meillä tulee 17.6. vasta 22.hääpäivä

Taina kirjoitti...

Hyvää hääpäivää!