sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2011

Pino pisteltyjä kuoria ja KYH:t nro 2 ja 3

Neuloin eilen valmiiksi KYH 2:n, eli jälleen miestenkoon sukat Tapulipiirille. KYH 3 on virkkaamani apinanpääavaimenperä:Sukat näyttävät aamuauringossa sinertäviltä, mutta ovat mustaa 7 veljestä -lankaa. Apinan malli löytyypi täältä. (Hassua. Kun etsin em. linkkiä, löysin avaimenperän teollisemmannäköisiä sisartuotteita vaikka kuinka paljon täältä :D.) Pitää nyt tehdä näitä nopsatekoisia ainakin KesäYön Hullutuksen aluksi. Jos sitten johonkin väliin jotain suurempaakin. Tuntuu kumminkin kivalta aloittaa uutta, kun edelliset ovat jo kutakuinkin valmiita.

Eilinenkin, eli KYH 4, aloitus on virkattu, sähkönsinisestä Novita Huopasesta, mutta siinä ei vielä isommin kuvattavaa ole, joten siitä tuonnempana.

Ja sitten se pisteltyjen kuorien pino. Nämä tilaustyöt julkaisin tuolla Ristipistoilijoiden blogin puolella joskus keväällä yhteispotretissa. Nyt, kun kuoret ovat saavuttaneet vastaanottajansa, laitanpa ne vielä tännekin. Ja kuvathan suurenevat tuttuun tapaan klikkaamalla, jos tarkempaa näkymää mielit:Tilaustyöt ovat oikein mieluisia tämmöiselle eläkeläistädille, joten tilaajalle kiitos :).

7 kommenttia:

Tiina Tilaaja kirjoitti...

Mieluisia olivat työt myöskin vastaanottajille ja hauska kuulla, että teet mielelläsi tilaustöitä:) ehkä jatkossakin ruikutan... Nämä ovat UPEITA !!!

Auli kirjoitti...

Siis noi kirjontatyöt on todella upeita. Minulla on myös suunnitelmissa muutamat miesten sukat hyväntekeväisyyteen

Anneli kirjoitti...

Hyvät sukat, söpö apina ja kauniita pistelytöitä.
Olet oikein ahkeroinut :))

MariJ kirjoitti...

Huh, hyvä että joku muukin tekee KYHiin pieniä töitä! :) Mua melkein hävettää esitellä, mitä sain tässä yhtenä iltana aikaiseksi noin puolessa tunnissa... KYH-työ sekin. ;) Aloitin sentään tänään torkkupeiton, että on sitten saldo ainakin 1 peitto + 24 apinanpäänkokoista. ;) (auts, toivottavasti mieheni ei lue tätä, sillä olen virkannut hänelle KYH-töinä kuusi pipoa... ei hän kuitenkaan ihan apina ole :D )

Kiva apina ja sukat ja pistelyt ja kaikki! :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kivat sukat ja tosi kiva apina! Tällaisen avaimenperän voisi virkata itsekin illan iloksi. :)

Taina kirjoitti...

Että osaa olla hienoja kuoria<3 Tuo apina avainperä on mainio:)

cross stitch kits kirjoitti...

how did you manage to knit a cute very small little face, you are very talented