perjantaina, kesäkuuta 03, 2011

KYH 2 alussa - ja 1. valmiina...

Auringonpaisteessa ovat heiluneet niin puikot kuin neulakin. KesäYön Hullutus nro 1, eli harmaat sukat Tapulipiirille, valmistuivat eilen. Eilinen aloitus, KYH 2, niinikään miesten sukat Tapulipiirille, lähti myös käyntiin:- Ja ovat jo pikkuisen pidemmällä kuin tuossa kevätkaihonkukkapedillä maatessaan. Tämän päivän Hullutuksen taidan aloittaa vasta ehtoommalla, ja se ei sitten ole sukkapari enää :D.

Hiljattain aloittelemani sampleri on jäänyt toistaiseksi tähän vaiheeseen:- Kas, kun pari pistelyvaihtoa painaa päälle, lievästi tai enemmän keskeneräisinä. Tuon samplerin tekeminen on ylen hauskaa, sillä väriä saa vaihtaa usein. Ja monista väreistä huolimatta ohjeen seuraaminen on aika helppoa, koska nuo värialueet ovat valtaosin varsin selkeitä. Oikein kyllä sormet syyhyävät, että pääsen jatkamaan tuotakin.

Pääskysperheet ovat saaneet rivitalopesänsä valmiiksi talomme räystäidenalusille, eli kesä on täydessä terässä. Mukavia ylioppilasjuhlia ja muita päättäjäisiä, keille niitä piisaa, ja muille vain muuten hauskaa kevätjuhlaviikonloppua. (Ja toivottavasti siitä suvivirrestä ei sentään luovuta; on se vaan niin kaunis, ajatellaan sitä sitten hengellisesti tai ei...)

Ai niin, Tapulipiiristä juolahtikin mieleeni, että linkitin tuonne sivupalkkiin kylätietoutta sisältävät sivut, jos ketä Pinsiön puuhat kiinnostaapi ;).

6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Sinulta työ sujuu! On hauska seurata vauhtiasi:).
Kivoja töitä taas valmiina ja tekeillä.
Ihana on auringonpaisteessa istua käsityön kanssa.
Työniloa edelleen!

Mari kirjoitti...

Tuo sampleri on ihana! Just sellainen vanhanaikainen kuin kuuluukin.
Puikkoja kun en osaa heiluttaa, niin on kiva katsella millä vauhdilla neuloksia valmistuu kun sen osaa. Hauska on tämäkin hullutus :)

marelo kirjoitti...

Nopeestiolet saanut Kuh numero1 valmiiksi. Toivottavasti viikonlopun aikana mäkim saan jotain suurtempaa edes aluiille. Juu täälläkin pukkaa pari vaihto juttua tai siis toinen lähti tänään matkaan Synttäriswap ja sitten puu vaihto oddottaa viimeistelyä. Saas nähdä kuinka kiire tulee sen kanssa.

Lennu kirjoitti...

Samplerista tulee kyllä ihana! Nuo värit on tosi kivat.

Täälläkin tarttee aloittaa kohta vaihto, kovasti muhii mielessä jo. Onneksi ei ole kamala kiire tällä tapauksella, ehtii viimetippaa odottaa :)

TarjaA kirjoitti...

Olet sinä uskomattoman tuottelias! En ollenkaan epäile kyhin toteutumista. Minäkin ostin eilen sukkalankaa, mutta kyllä nuo pistelyt nyt enemmän kiinnostaa. Ulkona on niin ihana pistellä.

Ritu kirjoitti...

Mikä mahtava pistelytyön alku ! Kirjekuoresi saivat aikaan valtavaa ihastusta tänään ! Oli mahtavaa antaa sellaiset lahjat, joten kiitos vielä kerran !!!