perjantaina, kesäkuuta 24, 2011

Juhannuksen taikaa

Miksi meillä onkaan yötön yö?
No tietenkin siksi, että on aikaa tehdä ympäri vuorokauden käsitöitä!
Tässä muutama KYH-aloitus, nuo pikkuesineet KYH 18, vihreä virkkaus KYH 19, sininen neule KYH 20, Vaalea ruutuvirkkaus KYH 21 ja musta pitsineule (josta oikealla vaalennettu tarkennus) KYH 22:Loput aloitukset laitan "todistukseksi" julkaisuun - oletettavasti - huomenna.

Neuloessa ja virkatessa sujuu lueskelukin, toisin kuin ristipistoja pistellessä. Niinpä olen kesäkuun aikana lukenut näistä ensimmäiset kolme:Erkki Tuomioja on siis seuraavana vuorossa. Kesä on kivaa siksikin, kun vuoteessa voi lukea luonnonvalolla myöhään yöhön asti.
Väisäsen kirja on hauska ja vetävästi kirjoitettu, kuten hänen edellisensäkin. On hän vaan monipuolinen lahjakkuus! Monet kirjoitukset ovat tuttuja Hesarista, mutta kivat lukea näin uusintoinakin.
Peter Franzenin kirja on aika ahdistavaa, mutta tarpeellista luettavaa. Hyvin kauniisti, järkyttävästi ja läheltä kirjoitettu.
Tarkoitettu on mielenkiintoinen ja ilahduttava kirjalöytö myös. Sen aion antaa seuraavaksi myös tyttären luettavaksi. Luulen, että vakavan tulevaisuusfantasian ja romantiikan yhdistelmä puhuttelee häntä(kin).

Leppoisaa juhannusta!

11 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kokeile pistellessä äänikirjaa! Niitä minulla on mennyt useampi sen puuhan ohessa. Parhaillaan kuuntelen englanniksi Elizabeth Kostovan Historiantutkijaa.
Oikein hyvää juhannusta sinne!

Villiviini kirjoitti...

Leppoisaa ja vähäsateista juhannusta!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Toki, äänikirjojakin on kokeiltu, mutta oikeiden paperikirjojen glamouria ei voita mikään! :)

Outi kirjoitti...

Minäkin meinasin etsiä seuraavaksi käsiini Franzenin kirjan... Oikein mukavaa juhannusta!

Lumiruusu kirjoitti...

Rauhallista Juhannusta!

Kivoja aloituksia...minäkin pistelin viime yönä vielä klo.2.00 jälkeen..ihanaa! :)

marelo kirjoitti...

IHANAA JUHANNUSTA SINULLEKKIN SINNE PINSIÖÖN

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa Juhannusta Sinulle

Anneli kirjoitti...

Kaunista on taas tulossa :)
Oikein hyvää ja rauhallista juhannusta Sinullekin !

Taina kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan, mitä tuosta neuleesta tulee, missä on tuo "hannun vaakuna", näyttää upealta ja väri on loistava, vaikka itse en ole sinisen ystävä.

- H - kirjoitti...

Kauniita käsitöitä olet viime aikoina tehnyt.

Hyvää juhannusta sinulle!

Mari kirjoitti...

Oikeesti, luet samaan aikaan kun neulot tai virkkaat :).Mulla on kasa kirjoja varattuna kesälukemiseksi, mutta en tajua miksen saa tartuttua niihin nyt. Luen aina kesäisin paljon, mutta nyt on saldo vielä nollassa, vaikka kesäkuu jo lähenee loppuaan :(. Pitää ryhdistäytyä, mutta jos luen se aika on pois pisteilyltä ja niitäkin on nyt niin kiva tehdä kun on aikaa.