keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2011

Valmistuneita KYHäyksiä

KesäYön Hullutuksia siis :). KYH 17, pöllökoriste lippikseen:Tämä oli tämmöinen harjoituskappale, mutta nyt pääsin vauhtiin, joten tarkoitus olisi tehdä samalla idealla muutakin. Ja ideahan löytyi täältä.
KYH 13, huivi, Drops Delight -langasta:Ja ohje löytyy täältä.
Tämä on tosi ihana päällä, lämmittää juuri sopivasti. Tyttö jo tilasi itselleen samanlaisen, eli täytynee joskus...

KYH 16:n isoäidinneliöistä riitti loppujenlopuksi vain matonkokoiseen (50x60 cm) työhön:Hyvä niin. Sain kaikki nämä paksut virkkuulangat käytettyä pois, ja tuloksena on ihan soma, riittävän tukeva sängynvierusmatto. Olipahan jotain antaa isännälle nimpparilahjaksi...

Ai niin, ja eipä sovi unohtaa kiittää kaikkia ystävällisiä kommentteja mm. ristipistoja ja sinistä, virkattua liinaa koskien :).

Tänään pittää KYHhäillä lissää :).

7 kommenttia:

Mouse kirjoitti...

ooo cute owl and love the shawl and the blanket is really lovely :) take care and happy stitching :) love mouse xxxx

sasu kirjoitti...

tuo pöllö on kyllä mainoa

Kirsi kirjoitti...

Pöllökyhäys on hauskan näköinen. Ja söpö tietenkin :)

Anne S. kirjoitti...

Täällä on kyhäilty ja tehty taas vaikka mitä ja lopputulokset ovat aivan ihania. Tuosta pöllöstä annan kyllä kymppiplussan ;)

TarjaA kirjoitti...

Ihana pöllö, huokaus.

Virpi kirjoitti...

Kivoja kyhäilyjä olet tehnyt tänäkin vuonna. Ja tuo puuvaihto, sekä itse tekemäsi että saatu ovat molemmat niin kauniita ja iania! Varasto-ongelma kuulostaa tutulta. Joskus kun penkoo varastoja löytää jotain ihan uutta, jota ei muistanut olevankaan mutta kun näkee niin muistaa kyllä, että tuohan on ostettu silloin ja silloin, sieltä ja täältä...

Taina kirjoitti...

Voi, tuo huivi on ihana<3