lauantaina, kesäkuuta 25, 2011

KYHäysten väliaikatiedot - aloitettu on, kaikki 25 kpl!

KYH 23 tulikin valmiiksi saman tien, otuskorvikset:Yritin jäljitellä samaa mallia, kuin lippiskoristeessanikin, mutta ohuesta kalalangasta virkkaamalla se näemmä vasta työlästä olikin. Mutta tulipahan kokeiltua :). Lajintunnistus voi olla työlästä, toinen muistuttaa lähinnä nallea, mutta haitanneeko tuo mittään?

KYH 24, pinkki neule, ja KYH 25, perhosvirkkuu:Pinkki neule tulee ihan itselle, väristä huolimatta ;). Perhosvirkkuu liittynee jatkossa yhteen kullanväriseen esineeseen... Sittenpäs nähdään!

Mutta nyt on kaikki KYHäyksen aloitettu, ihan sääntöjen sanelemassa tahdissa. Jesh! Sivupalkista näkyy, missä vaiheessa mennään, ja heinäkuun loppuunhan on vielä reilu kuukausi aikaa, että hätäkös tässä...

Juhannus jatkunee kässyjen parissa, sään (ja hyttysten) salliessa pihassa istuen, huonommalla kelillä kiikkustuolissa, telkkaria töllötellessä.
Muuten on jussi sujunut "perinteisin menoin": eilen paistettiin ulkona makkaraa ja sulkapalloakin pelattiin, tuulentuiverruksesta huolimatta.
Poika kävi kaverin kanssa puolilta öin katsastamassa lähiseudun kokkoja; kuulemma saivat bongattua useammankin, että oli siitä märästä juhannuskelistä hyötyäkin, kun avotulen teko oli sallittua.

10 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Suloiset nuo korvikset. Ja kaunista neuletta ja vielä niin ihanan väristäkin. Tuo kyllä pirteyttä sateiseenkin säähän. Jännää mitä tuosta perhosesta tulee. Minulla taisi tuosta samasta mallista tulla taulu :))

Kirsti kirjoitti...

Kiva postaus taas kuten muinakin kertoina. Ihana kun kirjoitat juhannuspäivänäkin. Muuten on useimmat mökeillään tms. Eilen kun käytiin vielä kaupassa, kaikki kahvipaikat olivat kiinni. Meillä on sellainen (tarpeeton?) huvitus, että kauppareissuilla poiketaan kahvilla.
Ihana perhonen! Kerrassaan hieno!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jukra, Kirsti, hassua: kyllä juhannuksena saisivat sentään kahvilat auki olla... Vaikka tarvitsevathan nuo työntekijät vapaansa, hekin.

Sari kirjoitti...

Onpa kaunis tuo virkattu perhonen! Uskallanko udella mistä löysit ohjeen siihen? Ostin viime retkellä Tuuloksesta vaaleanpunaista (kuinka ollakaan) virkkauslankaa ja siitä voisi tulla juuri yhteen tarkoitukseen sopivasti ihania perhosia...
En tiedä mitä muut juhannuksena tekevät, mutta täällä on vietetty sadetta projektin parissa autotallissa,hioen...

Niina kirjoitti...

Oikein suloiset korvikset! Ja muutenkin olet ollut tuottelias KYHhäysten kanssa, minä en siihen tänä vuonna lähtenytkään mukaan...Kiitos myös kommentistasi blogissani!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Voi veljet, en yhtään muista, mistä olen tuon perhosvirkkausmallin joskus printannut, eikä ole jäänyt edes linkkiä printtiin näkyville... :(

kissankello kirjoitti...

nio olipas pientä virkkausta nuo korvikset, kuinka työ edes pysyy käsissä, ei taipuisi minulta.
perhonen on aivan ihana>I< (=perhonen ?)

Taina kirjoitti...

Söpöt korvikset. Ihanan herkkä tuo virkkattu perho. Meilläkin syötiin grillattua lihaa ja makkaraa, uusia perunoita ja salaattia. Töllötettiin kesäillan valssia ja löhöiltiin sohvassa. Vettä satoi vähän väliä ja hyttyset suorastaan ajoivat sisälle.

Ninnu kirjoitti...

Ihastuttavat korvikset! Mulle tuli heti mieleeni suloiset kummituseläimet: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kummituseläimet

Meillä oli eilen grillausta & kokkoa ja tänään käsityönäyttelyä, leffan katselua (a good woman neloselta), koiran kanssa lenkkeilyä yms... :-)

Ritu kirjoitti...

Onpa vekkulit korvikset :) Tuota perhosliinaa ihailen myös kovin, mielenkiintoista nähdä, mihin sen lopulta laitat. Mukavaa juhannuksen jälkeistä aikaa !