sunnuntaina, toukokuuta 01, 2011

Lukemisongelmia?

EDIT 14:45
Kiitos kommenteista! Jos tosiaan vielä viskoo väärälle sivulle, laittakaa linkki talteen ja minulle, jos vain viitsitte, niin koitan korjata asian! Poistin kylläkin sivupalkista linkit niin neule- kuin pistelyrinkeihinkin, ynnä kaikki kaupalliset ja freebielinkit, josko tuo asiaa auttanee. Ja joka tapauksessa olen pyhäpäivän ratoksi käynnistellyt mahdollista uuttakin blogia. Kuvatila on täällä koko ajan lopussa ja olen aika kypsynyt noiden vanhojen kuvien poistelemisiin. Joten saattaapi olla tarvis käynnistää uusi blogi uuden s-postiosoitteen takana, jotta saan lisää kuvatilaa.
Mutta siitä sitten myöhemmin, ja laitan sitten uuden osoitteen linkin tänne, jos muuttoa teen :).

Aamulla kirjoitin:
Olen saanut pari viestiä, että joillekin blogini aukeaa kera kummallisen lisukkeen, ristipisto-web-ringin tai jonkun ulkomaalaisen käsityökaupan sivun, joka aukeaa blogisivuni päälle.
Jos sinulla on tällaisia ongelmia, voisitko laittaa siitä minulle tietoa? Esim., minkä kaupan tms. sivu sieltä aukeaa, jotta osaisin poistaa mahdollisen linkin sivuiltani!

Laita tietoa tänne kommentteihin, s-postiini (löytyy profiilitiedoista) tai toisen blogini puolelle. Kiitos jo etukäteen avusta!


11 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Juu pari kertaa on auennut jonnekin käsityökaupan sivuille. Jos vielä itsellä näin tapahtuu, otan linkin ylös ja ilmoitan sulle sitten.

Virpi R. kirjoitti...

Minä en ainakaan nähnyt mitään kaupansivuja, eikä lukemisessa ole mitään ongelmaa.

Eila kirjoitti...

Jollekin sivulle on minuakin muutaman kerran viety (ei tietenkään nyt heittänyt), en minäkään muista mikä se on, jokin "vanhanajan" -sampleri? kuva sillä sivulla on.

Sari kirjoitti...

Kerran tai kaksi on minut heittänyt jonkun ulkomaalaisen ristipisto-web-ringin sivuille. Ei nyt viimeiseen pariin kertaan.

Jaana kirjoitti...

Useamman kerran on tullut joku ulkomaalainen sivu. Kahdesti sellainen, että siinä näkyy sinun tietoja, missä olet vieraillut ja monestiko. Otan ylös jatkossa jos näkyy. Mietin, että kun on kirjoittamassa ja silloin joku tulee blogia lukemaan, niin näkyykö nämä yksityiset sivut muille?

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minut heitti kerran ulkolaiselle käsityökaupan sivuille

Willenmiina kirjoitti...

Hei!

Nyt pääsin lukemaan ihan normaalisti. Minä jo ajattelin, että onko mun koneella joku pöpö... mutta näkyy olleen samoja ongelmia muillakin. Palaan asiaan jos vielä ilmenee.

MariJ kirjoitti...

Mulle kans joskus aukeaa joku outo sivusto. En ole sen kummemmin sitä ajatellut, olen vain kuvitellut, että sormi on vahingossa tökännyt johonkin sinun blogissasi olevaan linkkiin, ja olen samantien klikannut siitä pois.

marelo kirjoitti...

joo mutkin on heittänyt aina silloin tällöin jonnekin ulkomaalaisen ristipisto juttuun ja ihmetellyt mennyt takaisin päin jha uudestaan sivulle niin ei ole tapahtunut, mutta en ole kattonut mikä se on . Koitan muistaa ensi kerralla kattoo kun tekee niin.

Katri kirjoitti...

Minäkin olen joskus päätynyt yllätyksekseni jollekin ristipisto-web-ringin tyyppiselle sivustolle, mutta kun olen sieltä klikannut takaisin, olen sitten kyllä pysynyt sinun sivuillasi. Tuo tapahtuu vain toisinaan, ei joka kerta täällä vieraillessani. Lähetän kyllä linkkiä, jos sellaista tapahtuu uudelleen.

Tuittu kirjoitti...

Minäkin olen joutunut muutaman kerran jollekin ulkomaan käsityösivulle vieraillessani tässä blogissa, mutta ongelma näyttää nyt poistuneen :)