perjantaina, huhtikuuta 29, 2011

Keväänvihreää

Yleensä esittelen helmeilyni tuolla toisen blogin puolella, mutta tuon nyt korvikseni tänne. Eilen alkoi kovasti tehdä mieli vihreitä korviksia. Minusta juuri mikään ei ole kauniimpaa kuin vihreä lasi. Sen huomaa esim. pullokokoelmasta meidän ikkunoiden välissä... No, joka tapauksessa askartelin kevään kunniaksi vihreät enkelikorvikset.
Isäntä toi sitten illalla minulle kauppareissultaan lahjan, Cittari-leimoilla ostetun Mariskoolin, ja katsopas, minkä värisen:Ihan on skooli korvisten kanssa sävy-sävyyn. Sattumaako? Ei toki, vaan hyvän, liki 30 v. kestäneen koulutuksen tulos ;D.

Eräs elämäntilanne vaatii nyt pistelemään pienen välityön:- Piti aloittaa, kun täytyisi saada joskus valmiiksikin...

Ja posteljooni kantoi vaihteeksi luettavaa kotiin:Sitähän minä sanon niille puhelinmyyjillekin, jotka jatkuvasti tyrkyttävät ties mitä lehtitilausta, että heti, kun alatte myydä ristipistolehtiä, voidaan palata asiaan :D.

Patsku nautti eilen auringon lämmöstä:Tänään alkaakin olla jo vappumaisen viileää, että ei kun puuta pesään taas.
- Niin, että: Klara vappen! (Siihen kuuluu kuulemma vastata: "Bara vatten!" Heh.)
(Ja juu, rinssi-/rinsessahäät kattelin suorana, koko lähetyksen. Ihan olen tasavallan kannalla, mutta kyä maar se vaan taas niin viihdyttävää oli kattella :).)

10 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Ihanat on enkelikorvikset ja hyvä kouluttaja näytät olevan :) Meillä oli koulussa hulinapäivä ja häälähetystäkin katseltiin.Ei tosin paljon oppilaita kiinnostanut, mutta saivatpahan mutustaa herkkujaan samalla, kun ope tapitti toosaa :) Sitten kiireellä kotiin ja TV:n ääreen. Mua vähän suretti, kun Diana ei saanut tätä nähdä. Mut pari oli kaunis. Klara vappen vaan sinnekin !

Anonyymi kirjoitti...

Uudistunut aloituskuva töistäsi on hieno!
Ihmettelen miksi kone ladatessaan sivustoasi heittää usein jonnekkin web-ring stitchers sivuille, onko muilla ollut samaa ongelmaa?? Pitää useamman kerran ottaa uudestaan ennen kuin pysyy sinun sivu..
T. Pii s.

Sari kirjoitti...

Voi kuinka suloiset enkelikorvikset! Täällä haaveillaan myös sekä pienestä että suuresta vihreästä mariskoolista ja pieni pinkki kaipaisi isompaa pinkkiä kaverikseen. Koulutus vielä vaiheessaan...

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten on kauniit enkelikorvakorut <3
Niin ja rauhaisaa vappua sinulle.

Jaana kirjoitti...

Jee, jee Bara vatten, minä aina muistelen kolmekymmentä vuotta sitten olleita vappuja, vietin ne synnytyslaitoksella, kaksi peräkkäin. Vappu iloa!

Eila kirjoitti...

Onkohan tuossa Just Cross Stitch - lehdessä Four Season Samplerin kesämalli (kevät oli aikaisemmassa nrossa)? Aivan ihana mansikkamalli siinä ainakin on, pitäneeköhän tilata.
Hyvää vappua!!!
ps. kauniit korvikset ja malja

Eila kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Kyllä se on nyt kaupoille mentävä, aloittelin pari päivää sitten samplerin kevätosiota joten jatkoa on saatava:)

Ninnu kirjoitti...

Houkuttelevia ristipistolehtiä! Mukavaa vappua teille!

Kirsi kirjoitti...

Hei, mikä numero Cross Stitcheriä toi on? En ole tuon näköistä lehteä saanutkaan!

Kirsi-Marja kirjoitti...

No sydämen muortoiset taitaa sinullekin olla enkelin vartalo helmet. = )