perjantaina, toukokuuta 20, 2011

"Lainapalkkaa"

Sain valmiiksi Tapulipiirille neulomani pitsihuivin (malli Nancy Bushin erinomaisesta kirjasta Pitsihuivit neuloen - Kauneimmat virolaiset pitsimallit). Tässä tyttö "mannekeeraa" sitä: Lankahan oli "ilmaista" eli Tapulipiirille lahjoitettua, hirmu ohutta konelankaa. Joku piiriläinen kyseli, josko heittäisimme sen pois, kun on niin hankalasti työstettävää. Väri on kuitenkin niin kaunis, että siitä oli ihan pakko päästä tekemään jotain!
En ole vielä sopinut tapulipiiriläisten kanssa, paljonko huivi maksaa, mutta päätin silti lunastaa sen. Ja laitan samantien eteenpäin, Roomaan. Eli annoin sen perheessämme tämän viikon asustaneelle italialaispojalle, äidille vietäväksi. Niinkuin kiitokseksi ihanan, hyvinkasvatetun ja fiksun pojan lainasta ;).
Huomenna poika pakataan sitten bussiin ja tämä hauskuus on tälläerää ohi. Toivottavasti saamme samanlaista joskus jatkossakin!
Toinen samanlainen huivi on jo puikoilla. Jos sen sitten lunastaisi vaikka tyttärelle, kun hänelle tuo heleä väri sopii niin kauniisti...

Postista tuli kiva ylläri:Lähetin kuvan pistelystäni Cross Stitch Goldille, ja sain julkaisupalkkioksi noin sievän geisha-kitin. Voit arvata, että kitti on meillä kuin kotonaan :).

Ja pikkuisen jotain on välistä osteltavakin. Nämä lukemiset tulivat eri kaupoista, joten määrä on sikäli perusteltavissa:Tuossa Création Point de Croixissa on monta houkuttelevaa mallia, joihin pitänee tilata hetimiten langat. Sampler & Antique Needlework -lehdessä kannen sampleri houkuttelisi myös, vaikka on kyllä aika suuri... Mutta sopisi niin ihanasti meille, maalaisaiheineen! Creativity-askartelulehden ostin ihan vain edullisen hinnan ja muffinssileimasin-kylkiäisen vuoksi. Josko siitä taas saisi hiukan innostusta askarteluunkin...

Pari Gorjuss-kittiäkin tuli tilattua, kun olivat niin edullisia. Tyttö puolestaan rakastui luonto-ohjelman siperiantiikereihin - joista minä olen tykännyt jo pitkään. Joten semmoinenkin pistelymalli tuli tilattua:Juu, ja nyt sitten lankaostoksille!

15 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Ihana huivi! Varmasti lainalapsen äiti on mielissään siitä. Minä muuten ihastuin samaan maalaissampleriin, mutta ajattelin ensin kokeilla vaikka jotain pienempää kuvaa, lehmää tai sen sellaista. - Viikonloppuja!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo huivi on kyllä todella kaunis ja näyttää keveältä. Ihana viileisiin kesäiltoihin :)

Kirsi-Marja kirjoitti...

Näitä pullukoita enkeleitä olen tehnyt sydänhelmistä, joo tuo väri on kivan kesäinen. Kaunis huivi sekä malliltaan että väriltään.

Virpi kirjoitti...

Haluaisitsä meidän lapsia sinne =D En tosin tiedä osaavatko käyttäytyä tarpeeksi nätisti...

Ihania ostoksia. Upea tuo siperian tiikeri - siitä tulee hurjan hieno.

Ritva kirjoitti...

Virpin kommentti aiheutti totaalisen repeämisen täällä :D Minäkin voisin lähettää 33 v pojan teille, käytöksestä en mene takuuseen, mutta huivi on kaunis !

MariJ kirjoitti...

Ihana huivi! :)

Minä voisin kans lainata sulle kaks poikaa, jos siitä saisi sitten kaksi huivia kiitokseksi? ;)

Jaana kirjoitti...

Kaunis huivi! Kovimpas ne nyt innostui lapsiaan lainaamaan sinulle hoitoon, ymmärrän kyllä, huivi on hieno. Tuo muu teksti onkin hepreaa, samplerit ym. Varmaan jotain pistelyjuttuihin liittyvää.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ihan loistavaa, kiitos vain kommentoijat; minullahan on sitten monenikäistä lainalasta tiedossa tässä tulevaisuudessa :D. Mutta hei, lähettäkää yksi kerrallaan ;).

Jaana kirjoitti...

Kiitos, nyt olen sanan viisaampi.

Ingi kirjoitti...

Kaunis on huivi ja kaunis on värikin!

Pitsisukka kirjoitti...

Oi mikä ihanuushuivi!

Ritu kirjoitti...

Nyt kyllä on joku nainen Saapasmaassa tosi onnellinen ! Mä laitan kans ton peräkammarinpojan siihen jonoon...:)Monesko lie vuoronumeroltaan?

Sari kirjoitti...

Huivi on ihana! Varmasti teillä oli mukava viikko italialaisvieraan kanssa!

Kylläpä sait kivan palkkion Cross stitch Goldista.

intsu kirjoitti...

Kyllä huivi on ihana ja tosiaan varmaan kuin unelma päällä. Kyllä sä olet maailmankuulu,kun noin sun töitäsi julkaistaan lehdissä!

kissankello kirjoitti...

huivi on tosi nätti.
Meiltä saisit 3 poikaa, jos paluupostissa tulisi edes yx huivi. Käytöstavoista en voi luvata mitään, mutta vanhin valmistuu juuri ravintolakokiksi niin ruuanlaitto vois onnistua. Turhan kalliita raaka-aineita vaan kokkikokelaat pakkaa käyttää, kun tuo taloussilmä puuttuu täysin.
Kivoja ostoksia olet tehnyt ja saanut, ei muuta kuin pistelemään :)