maanantaina, toukokuuta 23, 2011

Hiljaa, hiljaa...

... sade ropisee, eikä edes lenkille pääse...
Talokin tuntuu nyt oudon hiljaiselta, vilkkaan viikon jälkeen. Italialaisvieraamme lähti lauantaina. Eilen vietimme pojistamme keskimmäisen synttäreitä sen verran, että mummut ja pappa tulivat käymään. Nyt olisi ilmeisesti mitä loistavin aika käsitöille, sadepäivä ja kaikki.

Italialaisvieraamme toivoi joka päivä, että saisi kokata, mutta poikien ohjelma oli niin tiivis, että se onnistui vasta perjantaina. Tässä siis poikien pastanlaittoa, italialaiseen tapaan:
Ihan tyytyväinen ei kokki tulokseen ollut, ainekset eivät olleet samoja kuin kotimaassa. Olisi tarvinnut ehtiä perehtymään ostostentekoon paremmin... Teflonpannu ja sähköliesi taisivat myös olla uusia tuttavuuksia.
Mutta kyllä meille saisi tulla kokkaamaan, vaikka joka ilta. Kyökkihommat kun eivät ole vahva puoleni :).

7 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Minun on jotenkin vaikea kuvitella, ettet olisi virtuoosi myös keittiössä =D

Eila kirjoitti...

Ruuanlaitto ei ole minsutakaan niitä innostavimpia kotihommia, kuetn ei myös imurointi, kaappien siivous, ikkunoiden pesu jne, jne...
Kiitos linkistä kveekareihin, kävin lukemassa ja oli mielenkiintoista tietoa.

Eila kirjoitti...

Juu, eihän tuohon edelliseen kommenttiini tainnut kovin monta sanaa tulla oikeinkirjoitetuksi...pitäisi aina TARKISTAA ennen lähettämistä tai hiljentää vauhtia!

Ritu kirjoitti...

Kommeet on poijalla hiukset ! Mänkö yhtään haiventa ruokaan ? Ei vaiskaan, oli varmaan maittavaa ja ihanaa, kun nuoret miehet kokkaa !

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ääh, piti justiin sanomani, molempien pörröpääpoikain puolesta, että ruoka oli tosiaan pastaa, ei hiuksia - yhtään ;). (Pitkähiuksiset miehet on kauniita, mie tykkään :).)

Ritu kirjoitti...

Juu, kyl pitkähiuksiset poitsut on ihan kivoja, kun vaan kutrit on siistit ja puhtaat :) Niinku teijjän kokeilla. Mulla on vaan kammo, kun muutamilla meidän koulun oppilailla (kylläkii tyttöjä) ui hiukset silloin tällöin keittoastiassa, ha haa !

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Juu, ehdottomasti olen samaa mieltä hygieniasta :). Kerrottakoon puolustukseksemme, että tämä oli kiiretilanne: 45 min. aikaa kokata ja syödä. En sitten huomannut kokkien hiuksia edes katsoa, ennen kuin kuvasta :). (Ja olivat ne puhtaat - eivätkä löytyneet ruuasta :).)