tiistaina, toukokuuta 17, 2011

Kirkonkellonkantotalkoot

180 kg kelloa:Ja tästä se lähtee:Tuumaustauko; mennäänkö portaat peräkkäin vai rinnakkain?Ja niin kello on porstuassa - vain tapuli puuttuu... Kellossa on lause psalmin 28 jakeesta 2: Kuule minun rukoukseni.Tapulipiiri(läinen) keitti talkookaffit:Puolimatkan krouvissa siis ollaan; kiitos tähänastisesta!

9 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Onnea seurakunnalle uuden kellon johdosta! :) Paljon olet sinäkin tehnyt myyjäisiin kaikenlaista, että olette tuon kellon saaneet. Toivottavasti siinä on kaunis sointi! :)

Tulee muuten ihan Pieni talo preerialla -kirjat mieleen, siinäkin jossain vaiheessa kerättiin varoja uuteen kirkonkelloon, ja Ingallsin perheen isä antoi viimeiset roponsa keräykseen, vaikka oli menossa ostamaan niillä muistaakseni itselleen kenkiä tai takkia, mutta sitten se oli niin juhlavaa, kun kello ensimmäistä kertaa kutsui kirkkoon. :)

Neili kirjoitti...

Onnea uudelle kellolle ja sen kaikille hankkijoille.

Lumiruusu kirjoitti...

"Kellot kaikuu,kellot temppelin-
nyt on Herran Pyhäpäivä,päivä parahin.

Kuule ääntä kirkonkellojen.."

Eikös tuo olekinjoku tosi vanha Pyhäkoululaulu,tuli heti mieleen näistä koskettavista kuvista..

Varmaan enkelit taivaassakin ioitsevat uudesta kellostanne ! :)

Villiviini kirjoitti...

On se ollut teillä hieno hetki. -Tuo Lumiruusun muistelema laulu on tosiaan vanha. Muistan, miten mummini sitä usein lauloi. Toinen hänen laulunsa oli "Tähtöset loistaa, teitäni valaisevat, tähtöset toista, eloa ilmaisevat".

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Lumiruusu ja Villiviini: Molemmat laulut ovat tosiaan tuttuja, mm. kuoroissa ja kouluissa laulettuina :).
Vielä ei meidän kello kaiu, mutta kyllä se sitten, kunhan tapuli saadaan ;).

Ritu kirjoitti...

Onpa ollut miehillä iso urakka. onneksi olkoon myös teille tapulipiiriläisille !

Ninnu kirjoitti...

Onnea uudelle kellolle! Ihana katsoa talkoohenkisiä kuvia :).

Virpi kirjoitti...

Voin vain kuvitella kuinka raskas urakka tuo kellon kanniskelu on ollut =) Hiki tulee jo ihan pelkästä kuvien katselusta...

Anne kirjoitti...

Hei =) Arvoin blogissani vihdoin sen biscornun ja sinä voitit sen. =) Onkohan sinulla minun sähköpostiosoitteeni? Jos on niin laitatkko osoitteen johon sen ja pienen pienen yllärin voin laittaa. =D Keskiviikkoisin terveisin Anne =)