tiistaina, maaliskuuta 15, 2011

Kiitos, Katri!

"Koska luistellaan, ihan muuten vaan? No, silloin, kun on lunta ja pakkasta!" Tänään sain postia Katrilta Lennun järjestämän Ilmaismallivaihdon tiimoilta. Katsopas ihanaisia pikku tyynysiä:Katri oli huomaavaisesti ajatellut meille aikaisemmassa vaihdossa kotiutuneita luistelijoita, ja pistellyt niille kaverin. Eikä näin hieno neiti tietenkään voinut matkustaa ilman naisellisia tykötarpeita, joten mukana oli toinenkin pikkutyyny, jossa oli tarpeelliset asusteet sen varalle, että tästä kohta jäät sulavat, ja pitää siirtyä saapastelemaan, kiva!
Pistelykuvien mallit löytyvät CrossStitchersClubilta.
Valitettavasti pistelyiden pohjakankaan kaunis, luminen kimallus ei tule kuvassa oikein esille. Ja taustakangashan näissä on samaa kuin edellisessä luistelutyynyssä, joten sarja on ihan täydellinen. - Niin, ja olihan tyynyjen mukana myös kiva kirje, vintagepaperilla ja -kuoressa :). Kiitos, Katri, kauniista vaihdosta!

Aurinko paistaa täydeltä terältä, mutta vielä paikallisen koulun ohje oli ottaa luistimet mukaan. Pian saan kuulla, joko kentän jäät olivat auringossa pehmenneet...
Potkukelkkailu koiran kanssa sujui mitä luistavimmalla vauhdilla. Tuuli oli kylmä ja kova, mutta takaapäin puhaltaessaan se sai kelkan upeaan kiitoon liukkaalla maantiellä. Ihana kevättalvi!

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Oli ilo taas miettiä vaihtoa sinulle :-)

Oliko tänään vielä luistelukeli? Kelkkakelit tosiaan lienevät melkoisen hyvät näinä päivinä. Ihana lenkkeilyilma (sitä ajoittaista liukkautta lukuunottamatta) joka tapauksessa, ja kiva kun pääsee töiden jälkeen valoisalla ulkoilemaan :-)

Kirsi kirjoitti...

Onpas tutun näköinen luistelijaneitonen :) Kiva vaihto tämäkin.