tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Talvisia tunnelmia

Tänään tuli - pitkästä aikaa, *muutama päivä oli jo väliä :)* - oikeaakin postia (ettei vain laskuja ja mainoksia), kun sain Katrin lähettämän Messuvaihto-lähetyksen. Vaihdossahan piti lähettää kaverille ristipistoiltu esine, johon oli käyttänyt jotakin viime vuoden Tampereen Kädentaitomessuilta ostettua tuotetta. Lisäksi piti kirjoitettaman oikea (kirjepaperi-)kirje. Ja nepä hyvinkin Katrilta sain, oikein mieluisen värisinä ja sisältöisinä:(Alakuvassa tyyny takaa.) Kyllä onkin pehmoisessa pikkutyynyssä kaunis pistelymalli, oikein somasti vintage-henkinen (huom. mainiot nuo luistimet :).) Taustakangas ja ihana sininen koristekukka olivat ne messuostokset.
Kiitos, Katri, tosi suloisesta päivänpiristyksestä, mukavasta messumuistosta!

Omatekemiä pisteltyjä juttuja en pääse ihan vielä näyttään, joten pistetään sitten esille vaikka nämä hyväntekeväisyyteen puikkoilemani Novita Wool -lastensukat:
Viime sunnuntaina yritimme tuotteitamme kylätapahtumassa kaupata, kyläkirkkomme kellotapulin hyväksi. Jotain pikkuisen onneksi sentään kaupaksi saimme. Minäkin ostin pari naapurin virkkaamaa pannulappua. Enemmänkin olisi kyllä saanut kauppa käydä...

Monenlaista erilaista tohinaa on tällekin viikolle riittänyt, ja vielä on tulossa. Päivittelen kuulumisia sitten paremmin, kun jaksan. Nyt on ihan pakko mennä hetkeksi päivätorkuille...

6 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Tuohon messuvaihtoon olisi ollut kiva osallistua, mutten jokavuotisen perinteen mukaan päässyt koko messuille =(. Mutta ehkä minä joskus vielä, sitten kun nuorimmainenkin on n. 18 v, että pärjäävät vuorokauden ilman äitiä =) Tosi kivan vaihdon sait =)

Villiviini kirjoitti...

Suloinen pikku-tyyny, voi sentään miten soma! Eikä myyjäissukissakaan ole moittimista, sievät kuin mitkä. Toivottavasti kauppa käy ja saatte tavoittelemanne tapulirahat koottua.

Katri kirjoitti...

Eipä kestä kiittää :-) Ajattelinkin, että tuo malli voisi viehättää sinua.

Ninnu kirjoitti...

Ihanat luistelijat!

Päivikki kirjoitti...

Viehättävä tyyny! Aivan unelma.

Lumiruusu kirjoitti...

Ihanan nostalgiset tyttö ja poika ja nuo luistimet oli kyllä ihan parhaat.
-kaunis taustakangaskin ,ihan täydellinen tuohon työhön!
Suloiset sukat :)