torstaina, tammikuuta 27, 2011

Sitä julkisuutta sitten

No nytpä meikäläisen kutimet sitten pääsivät Sana-lehden sivuille :). Justiinsa pari kuukautta sitten Hämeenkyrön Sanomissa oli kuva ihan samaisesta kiikkustuolineulonnasta, eli ilmeisesti tämä paikka on meidän pirtin ainoa (miltei) kuvauskelpoinen :D.
Mutta se oli kiva, että koiru pääsi nyt kuvaan mukaan. Pöytäliinan ryppyjen ja epämääräisen taustan muuten ei olisi ollut niin väliä.
Laitan uteliaille, jotka eivät Sana-lehteen muuten ehkä törmää, ihmeteltäväksi tämän jutun tänne. Kuvasin sivun kahdessa osassa, jotta teksti näkyisi vähän paremmin. Klikkaamallahan tuo kuva suurenee, ja kun klikkaa suurennetussa kuvassa suurennuslasia vielä, niin sitten pitäisi ainakin nähdä?
Kuten sanottu, ei tuossa jutussa niin kauheasti substanssia ole, olen sen verran tylsä tyyppi. Mutta onhan se mukavaa, että tämmöinen tavallinen, rauhallinenkin elämä pääsee joskus palstoille, ilman sen kummempaa dramatiikkaa tai syvällisyyttä ;D.
Ja onhan sitä tullut vastavuoroisesti pari lehteä ostettuakin. Isäntä kiikutti nämä minulle, kun ei ollut (vielä?) löytänyt viimeisintä Cross Stitch Goldia Prisman hyllyltä:Aika heikot ovat pistelylehtimarkkinat marketeissa, sääli. Melkeinpä se on tuo CrossStitcher, jos siellä jotain on, ja sehän minulle tulee jo tilattunakin. Siksipä sanonkin sanasen Prismaa ylistääkseni, sillä sinne tulee näitä lehtiä ihan mukavasti, vissiin nämä 4 erilaista ainakin (kuvassa näkyvät sekä Cross Stitcher ja Cross Stitch Gold).
Enemmän pitäisi jaksaa esittää pyyntöjä markettien lehtihyllyjen hoitajille, se varmaan jonkinverran auttaisi asiaa. Toisaalta, jos pyytää tilaamaan jotain, on sitten varmaan melkein kuin sitouduttava ostamaan se myös. Niin minulla ainakin paikallisen S-marketin kanssa kävi, luulen: kun ostinkin jonain kuukautena Cross Stitch Goldini Tampereen kaupasta, paikallinen S-market olikin lakannut lehteä tilaamasta. (En tietenkään tiedä, liittyikö se minun ostamisiini, mutta kävi mielessä, että kenties lehteä ei sitten ostanut kukaan sillä kertaa, kun itsekin jätin väliin, ja se jäi kaupan käsiin...)
Joka tapauksessa välillä on ihan kiva saada vaihtelua ja katsella tämmöisiäkin (ylläolevia) pistelylehtiä, vaikkei näistä kovin montaa innostavaa mallia löydykään. Luettavaa niissä kuitenkin on ihan kohtuullisesti, ja toki yleensä aina jotain pientä pistelemiseen innostavaakin. Mutta eiväthän nämä ole ranskalaisten pistelylehtien väärttejä, eivät toki.

Ai niin, se eilinen koettelemus, jota ennakoin: ei se niin paha ollutkaan kuin pelkäsin, ts. meni paremmin kuin odotin, joten ei suuria huolia toistaiseksi.
Tänään onkin pistelymaratonin vuoro. Lienee paikallaan kaivaa esille joku niistä kahdestatoista keskeneräisestä Hassutuksesta...

20 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Olipa mukava juttu ja kotoisa kuva. Taidankin käydä pitkästä aikaa tutkimassa netti-Sanaa.

Ritu kirjoitti...

Ihanan lämmin juttu, tuollaisia lukee mielellään ! Mulle on tullut joskus Sana-lehti, tykkäsin sen opetuskirjoituksista. Äidilleni tulee Kotimaa, joten sen jutun näenkin sitten livenä ! Kuules, mä saatan joskus tilata sinulta jotain :)

marelo kirjoitti...

mua harmittaa nini vietävbästio kun täällä ei ilmesty tuota card shop lejhteä ja en saa sitä koskaa käsiini. Yhden lehden olen saanut ja sen lehden tilaus ei koskaan tullut mulle.Tilasin lehtiiapajan kautta ja yhtään lehteä en saanut. ent eidä miksi.

Anne S. kirjoitti...

Ihana lehtijuttu ja mukava kuva! Koirulikin niin rentona että :) ( Juu, jotain vintagetyylisiä kukkaroitapussukoita on putiikkiin tulossa, kankaita ja lukkoja vaan odottelen jalka jo ompelukoneen paininjalalla:D )

hanhan kirjoitti...

Luin jutun tänään Sanasta ja olin ihan innoissani, kun olen seurannut blogiasi pitkään ja nyt ponnahdit esiin lehden sivulta. Se tyyny oli muuten tosi upea!

seijap kirjoitti...

Kiva juttu oli Sanan juttu. Ihan tunnutit tutulta siinäkin.

Sari kirjoitti...

Kiva oli tuo juttu. Mukavaa, että laitoit blogiin kuvana.

Kiitos paljon paketista. Miten ihmeessä jaksan odottaa vielä monta päivää ennen kuin sen saan avata :)

Matleena kirjoitti...

Olipas kiva lukea taas juttua sinusta! Ja koirulin kanssa vietätte molemmat niin leppoisaa päivää tuossa kuvassa. Se tunnelma välittyy vahvana tuosta kuvasta. :)

Jaana kirjoitti...

Olipa hienosti kirjoitettu juttu ja hyvä kun rohkeasti annoit sen luettavaksi. Sairauksia on todella kaikenlaisia. Ihan noin nuorena en minä jäänyt eläkkeelle, olin jo 47.

Katri kirjoitti...

Kiitokset lehtijutun jakamisesta meidän blogisi lukijoiden kanssa! Tuota kuvaa ihastelen kovasti, siinä on niin kotoisa tunnelma; juuri tuollaista käsitöiden tekeminen on :-)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Lehtijuttu on tosi lämminhenkinen - oli todella mukavaa lukea se täältä. Teidän hauva on aivan ihana köllöttelijä. :)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Kauniisti kirjoitettu juttu, ja niin kotaisan ihana kuva. ♥ :)

Virpi kirjoitti...

Aivan ihanan kotoisa kuva =). Ja minä lähettäisin terveisiä miehellesi, että onpa huomaavainen puoliso =) En usko, että monikaan mies osaisi vaimolleen tuoda ristipistolehtiä! Voin sieluni silmin kuvitella kuinka oma puolisoni karjahtaisi järkytyksestä, jos edes ehdottaisin, että katsoisitko lehtihyllystä... =) Meinasi jo lannistua, kun pyysin papuja tomaattikastikkeessa - ei kai sellaisia myydä Suomessa! =D

Pike kirjoitti...

Todella mukava juttu! Kiitos vaan vielä kerran myötäelämisestä.

Emma kirjoitti...

Minä jo tavailin tämän viikon Lauriakin, mutta eipä ollut vielä juttua siinä. ;)
Noita kauppojen ristipistolehti markkinoitan olen minäkin ihmetellyt. Prismat tuntuvat olevan ainoita missä jotain on tarjolla. CM:t vähensivät valikoimaansa niin ei jäänyt pistelylehtiä sitten ollenkaan. :S

Lumiruusu kirjoitti...

Tosiaan sydämellisesti kirjoitettu juttu ja kuva sinusta ja koirasta on niin hellyyttävä.
Olette molemmat niin kotoisen ja tyytyväisen oloisia..

Minäkin tykkään lukea noita lehtiä ja kyllä niistä saa aina jotain ideoitakin..
Nyt uudistuksen jälkeen varsinkin Cross Stitcher on minun suosikkini vaikka tilaankin edelleen tuota World of...

Saila kirjoitti...

Olipa mukava lukea sinusta! Tosiaankin lämminhenkinen juttu ja tyyny on upea :)

Piritta kirjoitti...

Olipa mukava lukea haastattelusi Sana-lehdessä. Sen innoittamana tulin lukemaan myös blogiasi. En ole tiennytkään näin mainioista "ompeluseuroista". Olen itsekin innostunut kaikenlaisista käsitöistä. Ristipistotyöt ovat suuri rakkauteni. Pidän erityisesti vanhoista amerikkalaisista sampler-malleista, mutta muitakin teen. Oletko löytänyt tällaisen osoitteen? Siellä on "kaikki": http://www.abcstitch.com/index.php
Aurinko paistaa - toivottavasti sinunkin tupaasi.

intsu kirjoitti...

Kiva juttu lehdessä sinusta ja ei sitä hengellisessä lehdessä tartte kaikki kohdat olla raamatun tietoutta tms. Kyllähän sitäkin tarvitaan,mutta ovat ihania nää arkiset ja kotoisat jutut.

Virpi kirjoitti...

Olipas mukava juttu sinusta! Tuo lehtijutussa oleva tyyny on mahtava! Onko siitä blogissasi enemmän juttua vai esittelisitkö sen jos ei ole. Ihailen tapaasi yhdistellä erilaisia tekniikoita ja kierrätysmateriaalien käyttöä. Ja muuten minäkään en aina pääse kommentoimaan Lumiruusun blogiin.