lauantaina, tammikuuta 29, 2011

Hei Maija L:n vanhoille sivuille vierailua yrittäneet!

EDIT 29.1.
Nyt Maijalla on uusi blogi, jota tätä kauttakin mainostettakoon, koskapa joillakin lukijoilla tuo vanha vain välähtää ruudussa - ja sitä myötä myös tuo linkki uuteen blogiin. Eli uusi blogi löytyy täältä:
Tervemenoa sinne tervehtimään, että Maija tietää teidän löytäneen uudetkin sivut!!


28.1. (... (Lumivalko ja Ruusunpuna -blogista) jos satut poikkeamaan täällä:
Keksitkö, mikä siinä voisi olla, kun en saa blogisi kommentti-ikkunoita ollenkaan auki? Itse asiassa ko. sivuilla ei mikään linkki reagoinut hiireni klikkauksiin millään tavoin. (Muilta se ilmeisesti oli onnistunut, koska postaukseen oli ilmestynyt runsaasti kommentteja poikkeamisyritykseni jälkeen. Numerosta päätellen, siis.) Käy vaikka laittamassa mulle s-postia, niin pääsen edes sen kautta kommentoimaan! - Tuntuu tylsältä, kun vastavierailu ei nyt ole onnistunut... (s-postiosoitteeni löytyy profiilitiedoista).)

8 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Ei minullakaan toimi linkit eikä onnistu kommentointi samaisessa blogissa.

Niina kirjoitti...

Sama vika, yritys kommentoida on kova :)

Heidi kirjoitti...

En ole koskaan päässyt heille kommentoimaan vaikka monesti olen halunnut:(

KristiinaS kirjoitti...

Pitkästä, pitkästä aikaa tuli tänne katsomaan. Voih, täälläkin on just esillä pistelyitä, se sinivalkoinen luistelukuva on tosi nätti. Nyt pistelyt vainoaa mua joka paikassa, on se vissiin kohta otettava neula kauniiseen käteen ja jotain pisteltävä.
Ei tuo mainitsemasi blogi reagoi munkaan hiireen yhtään mitenkään, ihan mykkää on vaikka kaikki salaiset kikkani kokeilin.

Lumiruusu kirjoitti...

Hei kaikki ystävät!
Olen ihan yhtä ihmeissäni kuin tekin...mikä kumma siinä kommentti-toiminnossa voi olla!!?
Olen ihan onneton tietokoneen kanssa enkä siis mitenkään osaa ite tuota korjata?!
Onkohan kellään muulla ollut tätä ongelmaa blogissaan?

Nyt olis hyvät neuvot tarpeen...
onko vika mun koneessa ,bloggerissa
vai missä??

Lumiruusu kirjoitti...

Lisää aiheesta...
tytön avustuksella kävin kommentit
asetuksissa vaihtamassa asetuksen
"kuka vaan voi kommentoida"

Voisitteko yrittää joku ystävällinen ihminen nyt uudestaan kommentoida meidän uusimpaan postaukseen niin näkisin auttoiko tuo mitään!!!???

Kiitos! :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Huikkaanpa tänne, että Maija tekee uudistuksia, joten eiköhän tässä jossain vaiheessa päästä eteenpäin :). Tää tekniikka on tämmöstä, että sen kanssa joutuu heleposti solomuun...

Virpi kirjoitti...

Maija! Minä olen pystynyt kommentoimaan blogiisi aikaisemmin, mutta tällä viikolla on tullut joku ongelma eikä kommentointi onnistunut. Nyt yritin lukea blogiasi ja tekstit vaan välähtää siinä ruudulla ja sitten kaikki peittyy vaaleanpunaiseen.... En pääse siis enää edes lukemaan! Sulla on varmasti joku asetus siellä nyt jotenki hullusti.