torstaina, tammikuuta 13, 2011

On tulppaaneita tulvillaan...

... iloinen Amsterdam (täällä tosin pyryttää lunta, aina ja aina vaan.) Mutta eilinen aloitus kehiin, tulppaaninvarsineen:Ja sitten olikin jo ihan välttämätöntä mennä pistelemään vaihtopistelyä, eli tulppaanit eivät ehtineet kukkimiseen asti vielä.
Tämä on joku Cross Stitcherin kylkiäiskitti, jonka voitin pistelijöiden arvonnassa. Päätin käyttää tuota kitissä ollutta aidakangasta, vaikka se vähän tylsää onkin. Tylsäkin kangas kumminkin menettelee, kun tuo malli on niin täyteläinen ja värikäs.

Tänään tuli taas postiakin, mutta nyt ihan itse maksettua:Nämä tilasin ennen kuin ehdin saada synttäripakettejani, jos joku nyt ihmettelee, että miksi minä vielä tämmöisiä ostelen, kun just pistelylahjoja semmottisen keon sain :).
Nuo langat ovat pääosin ihan yhtä pistelyä varten, ja sen otan ohjelmaan vissiin jo huomenissa. Ainakin kangaskin on jo valittu. (Aiheen voi arvata - ehkä - kun tuntee tämänhetkisiä mieltymyksiäni ja katsoo lankojen värisävyjä...)
Askartelukaupoillakin kävin, vähän vaihdettavaa ostelemassa, mutta niitähän ei voi vielä paljastaa, joten se siitä.

Onko joku muukin tehnyt tänään eka (tosin vain summittaiset) lumityöt ja kävellyt sitten reippaan koiralenkin auraamattomalla tiellä, 20 cm:n lumessa? Luulisi, että tämän talven myötä kunto kohoaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa iso ilmaiskitti :)

Juu, kolasin aamulla, heitin autokeikan, kolasin lisää, käytin koiraa lenkillä ja talsimme molemmat keskellä tietä autojen renkaiden jättämissä urissa pysytellen ja välillä siellä syvässä lumihangessakin. Ei uskoisi, että eilen kävi lumilinko siistimässä tiet, kun oli sen verran kivasti taas ehtinyt yön aikana sataa...

Srinity kirjoitti...

Ihanan värinen tuo tulppaanipistely.
Mulle alkais tämä talvi ja lumi jo riittää. Joka päivä ajeltava 25km suuntaansa töihin ja ei se kovin lystiä oo näillä keleillä ollu vaikka uudet hyvät nastarenkaat onkin alla.

Niina kirjoitti...

Mulla oli toi tulppaanikitti kanssa yhtenä vaihtoehtona, mutta päädyinkin niihin verenpisaroihin :) Äidillä on viidenkympin villitys ja hän sekosi kaikkeen punaiseen..

Suvi kirjoitti...

On kyllä upeat värit tuossa tulppaanikitissä! Muutenkin sinulla on ihanan näköisiä aloituksia.