keskiviikkona, tammikuuta 12, 2011

Ja vieläkin kiitoksia :)

Vielä tänäänkin sain yhden synttärivaihdon. Mari oli pakannut minulle laatikon täydeltä aarteita. Tässä kaunis siluettikortti (heh, täytyi käydä tarkistamassa oikeinkirjoitusasu sivistyssanakirjasta :D), ykköslempparivärilläni mustalla, tietty, ja Marin sinisävyllä pistelemä kaunis (aarre)rasia:Ja upean rasian sisältä löytyi monta suloista juttua:Kokoontaitettavat sakset (juuri tällaiset kokoelmistani puuttuivatkin!), Tilda-talokyltti, pikkuinen ompelukonekoriste, rulla sinistä, pallollista Tilda-nauhaa, pala Beatrix Potter -kangasta, ompeluaiheisia leikekuvia ja pistelylankoja, joiden sävyjen nimetkin jo tekevät vaikutuksen (Vintage Lavendel, Vintage Violet ja Vintage Lace). (Valitettavasti tuon pistelyohjeen suhteen sattui päällekkäisyys TarjaA:n kanssa, eikä se ole mikään ihme. Onhan ohje todella ihana, mukana olevine koristuksine kaikkineen. Mutta ei hätää, löydän varmasti tälle hyvän kodin, kunhan ehdin tuumailla!)
Kauniit kiitokset, Mari, erittäin mieluisasta lähetyksestä!

Virpiltä sain ylläripostia, kiitokseksi yhdestä pikkujutusta, jonka hänelle viime vuonna lähetin. Sain nämä minun makuuni räätälöidyillä pistelyillä koristellut pyykkinarukortin ja itämaisaiheisen vihon:Kiitos, Virpi, tämä oli tosi mukava ylläri! Olin ihan otettu, kun nuo pistelyt olivat niin minulle ajatellut :).

Eilispäivän Hullutus-pistelynä aloittelin tämän, Liisalta joskus jossain vaihdossa saamani mallin:Vasemmanpuoleinen on siis paperikuva, oikeanpuoleisesta tulee se pistely. Ensin kuva siirrettiin silittämällä kankaalle, ja tarkoitus on pistellä vain osa kuvapinnasta.
Tämä on jonkun Cross Stitcher -lehden mukana julkaistu kitti, eikä pakkaukseen kuulunut kummempia pistelyohjeita. Koitin tuosta valokuvasta katsoa pistojenpaikkoja, mutta minun kuvani osui aidapohjalla ihan eri kohtaan, joten en voinut jäljitellä valokuvaa. Niinpä päätin pistellä ihan fiiliksen mukaan. Katsotaan sitten, mitä siitä tulee...

Tänään posteljooni tipahutti molemmat minulle tilattuna tulevat ristipistolehdetkin laatikkoon:Ei siis mitenkään hassumpi päivä, varsinkin, kun voitin askarteluarvonnassa pienen, nätin kirjasen ja Anneltakin sain synttäri- ja vaihtopostia.
Eilen valmistui myös Tapulipiirille parit pienet villasukat, nämä Nalle-sukat pikkulasten kokoa:Ja nämä Novitan Woolista neulomani ihan vauvakokoa:(Koon hahmottamiseksi vieressä appelsiini.) Ohje löytyy täältä.
Tänään on pyryttänyt "oikein aika mekosta" kuten Nummisuutarin Esko toteaisi.
Ja nyt tämä tyttö läks' tämän päivän pistelyaloituksen pariin!

8 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kauniita kortteja ja muitakin pistelytöitä. Nuo vauvantossut on niin söpöt :)

Virpi kirjoitti...

Kylläpä sait ihania synttärilahjoja. Harmi, että tuio minunkin yllärini valmistui tähän samaan hässäkkään, vaikka ei ollutkaan näin tarkoitus. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.... Ja olet sitten ehtinyt paitsi pistelemään myös neulomaan... Mulla on menny alkuvuosi pistelyn puolelle.

Mari kirjoitti...

Niin ihania lahjoja ja olet saanut ja niiiiiin paljon :). Hykertelin täällä kun näin miten erityylisiä paketteja olet saanut ja sitten loppuviimeksi näitä vintage-ompeluaiheisia. Aika hyvin,että vain yksi päällekkäisyys tuli, sekin ihan viime metreillä.

Ne oli nuo langat mitä odottelin, onneksi sentään ei tuo malli, olisi voinut vähän harmittaa :)

Lumiruusu kirjoitti...

Oi,oi unelma ihania nuo Marin ja Virpin pakettit.

On aina mukava yllättää ja suunnitella lahjoja jos tietää mistä toinen tykkää,sulle on noi ompelu,pyykkinaru ja itämaiset
aiheet mieluisia ja niitä sitten saatkin,Hyvä,Hyvä!

-maria- kirjoitti...

On ne niin kovin pieniä nuo vauvakokoiset neuleet! Sen unohtaa hetkessä, nuorimmaisemme on kaksivuotias ja silti nuo näyttävät aivan nuken neuleilta :)

Kirsi kirjoitti...

Ohhoh mikä postaus. Kyllä tuo nyt on liikaa yhdelle päivälle :) Eikös mene jo pää sekaisin.
Päällekkäisyyksien "vaara" aina on näissä, mutta onneksi me pistelijät myös olemme ahkeria kierrättäjiä ja "anna hyvän kiertää" periaate kyllä toimii, eikä kukaan varmasti loukkaannu, jos jokin lähtee eteenpäin. Oli tosi kiva, kun Cross Stitcher tuli tänään!

Tiina kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut! Ihania pisteltyjä lahjoja olit saanut! Ja tässä postauksessa aloitettu hassutustyömalli on sama kuin omani, pienempi vain. Kivaa loppuhassuttelua :)

Emma kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut ja ihania paketteja ja tekeleitä.