perjantaina, tammikuuta 14, 2011

Keski-iän kriisikö?

Viitaten Niinan edelliseen postaukseen jättämään kommenttiin minunkin lienee aika pohtia, olisiko minullakin viidenkympin villitys? Punainenhan ei nimittäin ole kuulunut lempiväreihini, mutta katsopas vain, minkä työn eilen Hassutuksessa aloitin:Eli eivät riittäneet edellisen aloituksen tulppaanien hehkut, vaan piti ruveta tuota kardinaalikuvaakin pistelemään :D.
Malli on Cross Stitch Goldin joulunalusnumerosta (issue 79), ja pistelykankaaksi valitsin käsinvärjätyn sinisävyisen pellavan. Paljasta kangasta jää taivaskohdalta näkyviin, joten uskon, että vaikutelmasta tulee hauska.
Kardinaalin massu näyttää kovin tasaväriseltä kuvassa, mutta kyllä sävyt ovat ihan kartan mukaiset. Ehkäpä valmis lopputulos näyttää paremmalta kuin tämä valokuva keskeneräisestä lintusesta?

Tänään kävin silmälääkärillä. Peloistani huolimatta silmät ovat ok. Lasien vahvuudetkin pysyvät samana. (Viimeksi vaihdettu 4 v. sitten.) Uudet, paremmat aurinkolasit tosin tilasin. Silmät ovat tulleet vanhemmiten valonaroiksi, joten aurinkolaseihin kannattaa nyt panostaa.

Silmälääkärijännityksen jälkeen kävin "palkitsemassa itseäni" kangaskaupassa. (Voisin varmaan perustaa kohta oman, varastoa ainakin on :D.) Isäntä kiikutti kiinalaisesta kotiin kana-ananasannokset, joten tuli oikein juhlan tuntua, kun ei kokkaillakaan tarvinnut.

Esikoinen täyttää tänään 19 vuotta. Niin se aika kuluu...

9 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Onnea teidän esikoiselle ja teille vanhemmille myös!
Ai onkos punainen keski-iän merkki. Helpottaa kun en tykkää siitä väristä :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Juu, vois muuten sanoa, että punainen on keski-ikäistymisen merkki: Isäntä joskus huomautti, kun oltiin lenkillä, että oletkos pannut merkille, miten vanhemmilla naisihmisillä on yleensä punainen tukka (miehillä on tavallisimmin harmaa...)

Eila kirjoitti...

Onpas kiva lintutyö, pirteät linnut!
Punatukkaisia on kyllä aika paljon...mulle ei kyllä se väri käy, vaikka iän puolesta pitäisi;)

Sari kirjoitti...

Nättejä nuo kardinaalit. Kiva työ tämäkin. Mulla on ollut viidenkympin villitys varmaan sitten lapsesta asti :)

Liisa kirjoitti...

Ompa kauniit ja pirteät värit ja tuosta tuleekin kaunis pistely. Ei suinkaan tämä ole sitä 50.villitystä?!

Onnea esikoiselle!!

Virpi kirjoitti...

Ihanat linnut ja tulpaanit ne vasta tuvatkin kevään! Onnekkaat kun teillä sataa lunta. Täällä satoi niin, että koulujen luistelukentät on melkeen kokonaan pilalla ja tuo meidänkin pihatie on perunapeltoa. Nyt pakasti uudelleen ja lunta on vähän ripotellut jään päälle.... Kävely täällä on myös hieman haastavaa vaikka ei 20 cm satanutkaan lunta kuten teillä!

Lumiruusu kirjoitti...

Minullakin on ollut joku villitys jo vähän alle parikymppisestä asti kun yo-pukunikin oli
unikon-punainen :)

Arvasin niistä edellisen postauksen valko,puna,oransseista-
langoista että joku talvinen kardinaali-lintu malli niistä tulee...ja tulikin.
Upea työ samoin kuin ne tulppaanit.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpas taas kaunista tulossa.
Sinulle ystäväni olisi tunnustuksia blogissani

Mari kirjoitti...

Punaisia hiuksia odotellessa :).