maanantaina, marraskuuta 29, 2010

Kiitos Salaiselle :)!

Vielä sinnitellään marraskuuta...
Mutta minähän sain tänään avata jo toisen kalenteriluukun, jonka sisällön näytän teillekin, Ritun pyynnöstä:
Sepä ei ollutkaan yhtä yleispätevä riimi kuin eilinen, vaan liittyy kiinteästi kalenterikuvaan.
Ja siitäpä vastaus MariJ:lle: kyllä, tämä kalenteri on juuri sellainen, jossa kalenteriluukkujen sisältä paljastuu pääkuvaa täydentäviä yksityiskohtia, eli vielä sekin etu on tällä Lähetysseuran joulukalenterilla puolellaan (adventista alkamisen ja jouluun asti jatkumisen ynnä värssyjen lisäksi). Tämä on oikeesti pitkään aikaan paras kalenteri, jonka olen nähnyt!
Pääkuvassa on akvarelli lasten esittämästä joulukuvaelmasta, eli sekin on oikein "lapsuuden joulu"- henkinen.
Ja voi ihme ja kumma, minullehan ei joulunodotus tule pitkäksi! (Niinkuin ei varmasti kenellekään muullekaan käsillätekijälle...) Sain nimittäin tänään Salaiselta Ystävältäni (tämän täytyy olla se Marelon Vaihtolan vaihdon - öh, sorry tautologia - ystävä, koska toinen ystävä, SyysPiristäjä, jo paljastui) näin jouluisenkihelmöivää postia:Ensinnäkin oli sananmukaisesti makeeta saada salmiakkisuklaata: kaikki aina kysyvät, kun kuulevat salmiakkihimostani, olenko maistanut salmiakkisuklaata. En muistaakseni ole - ennen kuin kohta :). Ystäväni antoi nimittäin luvan syödä koko levyn heti, kiitos!
Sitten, voi veljet, mikä pisteltävä pukkikoriste! Se nimittäin soittaakin vielä, kunhan valmistuu ja soittopeli on siihen asennettu :D. Justiin aloitin yhden jouluaiheisen pistelyn, meidän perheelle, mutta tämä kyllä vaatii kanssa toimeen tarttumista, olen sen verran utelias.
Ja sitten vielä niin somansuloinen, ihananvärinen ja iloinen joulukorttiadventtikalenteri! (Ah, mahtava sana taas!) Kiva-kiva, pääsen avaamaan lisää luukkuja!
Mukana oli myös muistutus, että paketteja saattaa tulla joulun jälkeenkin. Ok, koitan muistaa olla malttamaton :D.
Kiitos, Salainen Ystävä, olet ihana! <3

Täällä on tänään tosi hulppeat pakkaset. Aamulla lasten kouluunlähdön aikaan -28, nyt hieman vähemmän. Pinsiö, ja varsinkin tämä meidän notko tässä, on tosi kylmä paikka. Vaikuttaneeko siihen sitten soinen maasto, vai pinnanmuodot, kenties molemmat. Tuttu sähkömies huikkasi kirkonmäellä, että kun hän ajoi tänne Nokialta, auton mittarissa asteet kiristyivät -20:stä -24:ään. Mutta matalalta paistava aurinko valaisee kauniisti maiseman:

4 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Aika kylmää on täälläkin, muttei sentään aamulla lähelläkään kahtakymmentä. Ehkä se kylmä valuu vielä tännekin. Hrrr. Lattiat ainakin on kamalan kylmät eikä enää ole puhettakaan paljain varpain olemisesta.

Suloisia juttuja olet taas saanut. Varmaan tosiaan kynnet syyhyävät pistelemään. - Minä aion laittaa omat pikkupistelyni lahjapakettiin, yhdessä toisenlaisten lahjojen kanssa: ostin ammatteja naisille.

Ritu kirjoitti...

Kiitos kalenteriluukusta ! Halvaksi tulee, kun ei tarvitse itse ostaa kalenteria, vaan saa täältä kurkkia. Juuri laitoin luokkamme kalenteriin namuja ja tarroja. Kolmasluokkalaisistakin on hauskaa arpoa aamuisin, kuka nyt saa avata luukun :)Mukavaa uutta viikkoa !

Lumiruusu kirjoitti...

Joo,samaa mieltä kuin Ritu eli kivaa käydä katsomassa mitä runoja sun kalenterista paljastuu...
mistä tulikin mieleen-

Tuleekö tänäkin vuonna blogiisi jotain kuvia siitä ihanasta ite tekemästäsi
seimi-asetelmasta,muistan miten hieno se oli !!? :) :) :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Juu, kyllä siitä virkatusta seimiasetelmasta voisi joskus jonkun kuvan laittaa - ei nyt joka päivä kuitenkaan, kun tuli sitä viime jouluna esiteltyä päivittäin :D.