sunnuntaina, marraskuuta 28, 2010

Siunattua adventtia

Tänään on ollut kipakka pakkaspäivä: mittari on näyttänyt varjoisalla puolella -20 astetta, aamusta iltaan. Auringonlasku hehkui kultaisena:Lunta on kuitenkin vielä kovin vähän. Kasvit joutuvat nyt varmasti koville.
Ostin Lähetysseuran kalenterin, ihan itseäni varten. Sain avata ensimmäisen luukun jo tänään, sillä tämä kalenteri alkaa oikeaoppisesti ensimmäisestä adventista ja jatkuu joulupäivään saakka:
Pidän eniten näistä perinteisistä kuvakalentereista, ja tämä on ihana, kun mukana tulee värssykin! Ne kannattaa laittaa talteen, vastaisuuden varalle.
Lapset joutuvat vielä odottelemaan suklaakalenteriensa kanssa :).

Tein tytölle Novitan Punatulkusta pipon, kun on ollut niin hyytävän kylmiä päiviä, ja pakkanen kuulemma vain jatkuu - ja kiristyy:Pikkuneiti itse sai puolestaan seeprapistelynsä valmiiksi, ja ompelin sen neidin seeprakuosisen kassin kylkeen:

9 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Voin kuvitella, miten ihanat juhlat teillä on siellä Hempankaaressa Merzin laulaessa ! Siellä varmasti tavoittaa oikean joulutunnelman. Ja kuules, laitapas joka päivä tuon kalenterisi runo meille muillekin iloksi, katsos jaettu ilo.... Ihanaa ja leppoisaa joulunodotusta koko teidän perheelle !

marelo kirjoitti...

Voi kuinka ihana tuosta seepra kassista tuli. Neiti teki ihanan pistelyn ja äiti siitöä hienon laukun

Anneli kirjoitti...

Lämpöisen näköinen pipo.
Kiva tuo seeprakassi :)

Irma kirjoitti...

Onpa kaunis ja jouluinen tuo ensimmäinen kuva!
Upea tuli seeprakassista!
Hyvää adventtia ja joulun odotusta!

Ninnu kirjoitti...

Kaunis adventtiaaton kuva!
Minäkin avasin tänään ensimmäisen kalenteriluukun. Ostin näet ystävän pojalta partiolaisten joulukalenterin. Se on kivan perinteinen adventtikynttilöineen ja Lucia-neitoineen...ym.
Siunattua adventti-iltaa sinulle!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihanaa adventtia! :)

MariJ kirjoitti...

Hieno seepra!

Ai, Lähetysseuran kalenteriko on tosiaan 1. adventista 25. päivään? Oon miettinyt, että mulla on joskus (lapsena) ollut sellainen kalenteri, mutten ole onnistunut enää löytämään. Partiokalenterilla mennään, ja se on hyvä siksi, että sekin alkaa 1. adventtina, ja sieltä tulee aina ne "oikeat" kuvat, mutta se on kuitenkin tonttukalenteri, vaikka taitaa sieltä viimeisestä luukusta tulla Jeesus - vaikka sen kyllä pitäisi tulla vasta 25. päivä. ;) Miten tuossa Lähetysseuran kalenterissa, näyttäisi ainakin kuvan perusteella, että se luukusta tuleva kuva "yhdistyy" sen päällimmäisen kuvan kanssa, eli sama kuva jatkuu siellä, eikä niin, että vaikkapa keskeltä naamaa tulee lintu, tms. :) Partiokalenterissa ainakin jatkuu se kuva luukun aukaisemisen jälkeenkin, ja jos Lähetysseuran kalenterissa on sama juttu, niin taidanpa tietää, mistä tilaan kalenterit ensi vuonna. ;) Tai ainakin toiselle pojalle, kun toinen saa aina sen partiokalenterin kummiltaan.

Lumiruusu kirjoitti...

Kynttilän-lämpöistä Adventin aikaa
Sinulle ja terveisiä meidän
koti-pyhäkoulusta.
Aina yhtä ihanaa on sytyttää se eka kynttilä lasten kanssa !

Herkullisen värinen pipo ja huippu hieno tuo kassi!
Ihanaa kun sunkin tyttö jo tekee ristipistoja..

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upea seepralaukku. Tuo pistely taitaa kulkea verenperintönä äidiltä tyttärelle.