tiistaina, marraskuuta 30, 2010

Moukantuuria!

Ensin tietysti päivän luukku:(Klikkaa kuvaa, ellet muuten näe lukea kunnolla. Halusin ottaa kuvaan mukaan tuon lampaan, joten piti näpsäistä vähän kauempaa...)
Ja sitten sitä todellista moukantuuria :D. Leilahan sai kolmannen lapsenlapsensa tässä taannoin, ja sunnuntaina vietettiin kastejuhlaa. Leila keksi blogiinsa hauskan arvauskilpailun, jossa sai veikkailla prinsessan tulevaa nimeä.
Minä veikkasin kahdesti, ja molemmilla kerroilla ihan mehtään. Vaan satuinpa toisessa kommentissani tarinoimaan mieheni isoäidin nimestä, hän kun oli Signe Serina. Kun pikkuneitimme peri tuon Serina-nimen yhdeksi omistaan, yleensä ihmiset aina olettavat, että se on uusnimi, tyyliin "Silja Serenade". Mutta ei siis ole, vaan on viime vuosisadan alussa ollut mieheni suvussa käytössä.
No, tuossa jorinassani sattui poukkaisemaan esille sana Silja, ja kuinka ollakaan, Leilan suloinen tyttärentytär sai nimen Silja Josefiina. Ja tästä käsittämättömästä sattumasta johtuen minä sitten voitin arvauskisan :D.
Joka tapauksessa siunausta suloisen Siljan elämälle ja koko Siljan perheelle: kaunis nimi kauniille neidolle!
Ja tuolla moukantuurillani sain sitten Leilalta näin ihanan arvuuttelukisapalkinnon:
Siinä on kuulkaa Viivi ja Wagner -tyynyliinat, servettejä jouluksi, niin ruoka- kuin kahvipöytään, itsenäisyyspäivän kynttilöitä kokonainen paketti, vintage-kuvia, tarroja, suklaata, purkkaa... Eikä paketti olisi Leilalta, ellei siinä perhosiakin olisi ollut, tällä kertaa paperien muodossa :).
Tavattoman sydämellinen kiitos, Leila, kylläpä tämä toi iloa ja valoa päivään!
Vielä erikseen korttitaituri Leilan sievä tervehdyskortti, tyttöaiheella, kuinkas muuten:Jaa-a, mitähän minä sitten olisin tehnyt, paitsi henkäillyt arvontavoittoni kimpussa... Aamulla viimeistelin pistelyvaihtojani ja surruuttelin itselleni pari perustyynyä joulusohvalle:Tuon vahvanvärisen paneelikankaan sain Liisalta jo jonkin aikaa sitten. Kotvan asiaa mietittyäni päädyin sohvatyynyjen tekoon. Piristävät tummanruskeaa sohvaa, ja jouluna värikylläisyys on paikallaan!
Kyllä on hauskaa tämä blogimaailma, kun blogiystäviltä saa vaikka mitä kaunista :).

Ja sainhan minä neulottua villasukatkin valmiiksi, Tapulipiiriin taas:Miesten kokoa, 7 veljeksen Tasaraitaa. (Ei huolta: eivät ne sukat noin jäässä ole, että itsekseen pystyssä pysyvät. Kuva on oikeesti otettu toisinpäin, roikkuvista sukista.)

10 kommenttia:

Leila kirjoitti...

Voi kuinka IHANAA kun sait paketin ehjänä perille!!!! Hyvää jatkoa ja uusia palkintoja kohta taas laitetaan...hm...

Pitsihame kirjoitti...

Onnea Sinulle mieluisasta paketista :))

Liisa kirjoitti...

No, mutta kankaasta tulikin tosi ihanat tyynyt!! oikein jouluun sopivay kaikin puolin!! Kiva kun toit näytille tänne.

Onnittelut myös palkinnosta!!

Neili kirjoitti...

Onnittelut kivasta palkinnosta ja oikein mukavaa adventinaikaa.

Villiviini kirjoitti...

Oi miten ihania tavaroita! Outi Onnentyttö!

Matleena kirjoitti...

On tosiaan tämä blogimaailma mukava, kun saa blogiystäviä ja heiltä vielä kaikkea kivaa! ;) Minäkin muistan erästä Outia aina lämmöllä vetäessäni tiettyjä sukkiani jalkaan! :) Taisi olla niitä aivan ensimmäisiä palkintoja, jonka blogimaailmassa sain, kun lahjoit minua sukkalangalla. En enää edes muista, millainen kilpailu oli kyseessä, mutta mukvat sukat tein saamastani langasta ihan itselleni ja helmillä olen koristellut ompeluksiani. Kiitos vieläkin sinulle!

Ihanan palkinnon olet saanut taas sinäkin! Ja ommellut kauniit sohvatyynyt.

Hyvää Adventin aikaa!

Virpi kirjoitti...

Ihania vaihtoja olet saanut ja kivoja sukkia neulonut. Ja tuo teidän pikkuneidin seepra on sitten hieno! Vähän kadehdin teitä tyttölapsien äitejä kun saatte yhdessä tehdä käsitöitä. Meidän poika ei innostu vielä mistään, edes siitä pipon virkkaamisesta (kokeiltu on).

Ritu kirjoitti...

Onnea Silja-palkinnon johdosta ja kiitos taas kalenterista :)

Katri kirjoitti...

Onpa mukavan näköinen palkinto, ja aivan ihana kortti!

Ihanan jouluiset tyynyt ja ah, niin lämpimän näköiset sukat myös...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oih miten ihanat tyynyt. Tosi jouluisat. Nuo sukatkin ovat kerrassaan ihanat.