sunnuntaina, syyskuuta 19, 2010

Pikasukat

Ohho, tämän vuoden Sukkasadosta on jo miltei 2/3 eletty, ja vasta kolmannet sukat on mulla neulottuna! Eikä olisi niitäkään, ellei olisi ollut "pakottava" tilanne. Nämä menevät Aitoossa opiskelevan esikoisen viemisinä koulun syysarpajaisiin:Iloisenkirjavat naisten perussukat. Piti pian saada valmiiksi, joten pengoin paksut langanjämät esiin. (Yleensä teen Nallesta tai ohuemmasta.) Tuli aika sporttiset :D.

6 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Ihan kivat sukat !
Onneksi Adidaksessa on 3 raitaa, ettet joudu syytteeseen ;)

Virpi kirjoitti...

Juuh, käsittämättömän nopsaan nuo neuloit. Kävin läpi ristipistomallejasi ja siellä oli yksi kiva kirjontakaappi, se joulumallinen Atelje Margarethalta. Täytyy heti lähteä metsästämään sitä, olen näet hulluna noihin kirjontakaappeihin vaikka en yhtäkään ole vielä saanut omasta varatsostani valmiiksi.

Virpi kirjoitti...

Tarkoitin tosiaan sitä A.Margarethan kaappia, jossa on se pieni lyhty ja lumilapio. Jos omistat niitä useamman niin olisin kovasti kiinnostunut sellaisen sinulta ostamaan. Pelkkä mallikin käy, eiköhän mies osaa tehdä tuollaisen kaapin ja luulisin jostain askarteluliikkeestä löytäväni lapionkin...

MariJ kirjoitti...

Onpas hempeät. :)

Neili kirjoitti...

Kivat arpavoitot!

Lumiruusu kirjoitti...

Voi miten söötit sukat oikein tyttömäiset!
Olis muuten hienot pastelliväristen trikoiden ja valkoisten lenkkareiden kanssa..
jotenkin tulee 80-luku mieleen positiivisella tavalla :)