perjantaina, syyskuuta 17, 2010

Shoppailin

... vieläkin vähän, ja kävin tilaamassa tuon vasemmanpuoleisen pikkupariisittaren:Ja sehän tulikin samantien: eilen tilasin Violariumista, tänään tuli postissa! Oikeanpuoleisen sydänkitin tilasin jo aiemmin, kun tarjous houkutteli.
On niin paljon tekemistä, ettei ehdi tehdä mitään :D!
Eilen aloitin kirjoneuletossukoita itselle. Toinen on valmis, toinen hyvällä alulla.
Ajattelin kumminkin aloittaa pariisittaren pistelyä ihan tuoreeltaan, mutta esikoinen toi repussaan viestin koulusta, että siellä olisi syysmyyjäiset ja -arpajaiset viikon päästä, ja arpajaisvoittoja kaivattiin. Niinpä ei auta kuin vääntää sukkaa vaan, että saa pojan mukaan maanantaiksi edes jonkun parin!
Jos maanantaina jo ehtisi pistellä? (Ja ehkä vähän aikaisemminkin, jos en pysty vastustamaan kiustausta ;).)
Ai niin, kyseltiin, onko minulla edellisessä postauksessa esiintyvästä pistelylehdestä jotain suosikkimallia. Joo, on vaikka kuinka monta! Kaikki tekstilliset ainakin. Niistä vahvoin suosikki ehkä tuo "JOY"-malli (s. 8), jossa on lähinnä vain nuo kirjaimet. Saman tekstin toinen, (lumiukko-)sovellutus (s. 61) on ihana. Ja tuota lohikäärmesarjaa pitäisi joskus ruveta pistelemään (s. 82). Lohikäärmehän on seikkaillut jo useammassa JCS:n joulukoristelehdessä. Ja toinen söpönen sarjahan on sitten nuo ääriviivakisut (s:lla 83 tällä kertaa). Ja poro katselemassa latomaisemaa (s. 51) on ihanan tutunjouluinen. Ja sivun 8 "star"-tähti. Heh. Nehän vois luetella melkein kaikki...

8 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Kiva kuulla että JCS Ornaments inspiroi Sinuakin!!

Ihania ostoksia ,kuinka noita voisikaan vastustaa...
:) :)

Anneli kirjoitti...

Taas lisää kauniita tauluja !
Kohta sinun kaunin väriset makuuhuoneen seinäsi ovat jääneet taulujen taakse pimentoon, tuolla vauhdilla ;)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi miten kauniita ristipistoja. Pitääpä minunkin käydä kurkkaamassa Violariumin sivut

Irma kirjoitti...

Minäkin kävin noita samoja malleja ihastelemassa ;) Sain kuitenkin pidettyä itseni kurissa. Nyt täytyy potkia itseensä vähän ryhtiä ja tehdä edes jotain vanhaa keskenerästä valmiiksi.....

Mari kirjoitti...

Suloinen pariisitar, mä niin tykkään katsella kuvia ostoksista :). Hyvin olen itse pidättäytynyt tilauksista, ihan lahjaksi vaan ja sitten tuo joululehti tottakai.

Niina kirjoitti...

Toi oikean puoleinen on varsin houkuttelen näköinen :) Minä yritän taas jemmata osteluni Tampereen messuille, on jo vuosien perinne hummata sinne rahani!

Virpi kirjoitti...

Violariumista saa kyllä supernopeaa palvelua =)

Ninnu kirjoitti...

Ihania ostoksia! Tykkään molemmista, mutta etenkin tuossa pariisittaressa on uutuudenviehättävyyttä :-). En ole nähnyt mallia aiemmin.