lauantaina, heinäkuuta 17, 2010

Toinenkin postaus tälle päivälle, nyt, kun oikein sain jotain aikaiseksikin :).
Viime Cross Stitcherissä oli kitti, jonka viimeistelin pikkutyynyksi:
Nappi-Polinkasta (viime vuoden puolella, muistaakseni) ostettu taustakangas on aika räväkkä, mutten voinut vastustaa kiusausta, kun oli ihan samoja värejä kuin pistelyssä.
Pistelyä muokkasin sen verran, että vaihdoin pakkauksessa olleen valkoisen aida-palan luonnonvalkoiseen evenweaveen. Aida on kyllä kiva ja helppo pistellä, mutta lopputuloksessa jotenkin "askartelukankaan" näköistä.
Tyynyn vasempaan yläkulmaan kiinnitin pikkuruusun, muuten vain.
Meidän keittiö on nykyään kuin mikäkin pörssi, niin kiihkeästi siellä pelataan Monopolia (isäntä ja kaksi nuorimmaista). Yritän pysytellä sivussa täällä talon toisessa päässä; en ole yhtään pelinaisia...

12 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Tästä tuli oikein viehko, hyvä kangas tuohon pistelyyn. Sen verran paremmalta tuo pistely näyttää evellä, että taidan minäkin sitten joskus vaihtaa kankaan toiseen jos muistan. Sitä huomaa, että tykkää nykyään yhä vähemmän aidasta, vaikka sitä laiskuuttaan aina välillä käyttääkin :)

Mari kirjoitti...

Ihanat värit tuossa pistelyssä! :)

marelo kirjoitti...

mä sain eri kitin tuossa samassa paketiddsa. Oli kaksi vaihtoehtoa kittejä ja mulle tuli se toinen. Näkyy mun blogissa. olisin halunnut ton sun, mutta ei ollut mahdollisuutta saada.

Villiviini kirjoitti...

Onpa nätti! Minä otin vahingossa sen toisen vaihtoehdon, enkä varmaan ikinä tee sitä mutten kehtaa yhden pienen kuvan takia ostaa samaa lehteä toistamiseen.

Lettu kirjoitti...

Oi-oi-aah, kertakaikkiaan ihana tyyny :)

Srinity kirjoitti...

Aivan ihana! Tuo taustakangas passaa kyllä ihan just tuohon malliin. :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Marelo ja Villiviini: Siinä lehdessä oli joka tapauksessa molempien pistelymallit, tämän ja sen pääskysen, joten ei kun omista varastoista vain langat ja hommiin :). - Minulla sattui tosiaan tuuri, kun sain tilatun lehden mukana sen kitin, jonka toivoinkin!

ullapulla kirjoitti...

tosi kaunis tyyny!

Virpi kirjoitti...

Onpa kauniit värit =)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanasti olet taas onnistunut. Taustakangas on piste iin päällä

Ninnu kirjoitti...

Ihanan pirteä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpas pinkki :)