keskiviikkona, kesäkuuta 09, 2010

KYH 9/26

Malttialoitus: - Tiskirätti, vaihteeksi :D. Tämän sentään meinaan saada tänään valmiiksi, sillä, kuvitteles, tällä viikolla urakoimani neulehuivi on vihdoin pingotusvaiheessa saunan lauteilla, ja huomenna toivottavasti kuvauskunnossa!

Ja tiskirättihän on tietysti Novita Bambua, muutteeksi pärekorikuviolla. Isäntä kiikutti tänään postista lankatilaukseni, joten nyt saadaan ainakin muutamaa eriväristä tiskirättiä :). Kyllähän se niin on, että kyllä bambulankariepu selättää ihan ylivoimaisesti puuvillalangasta neulotun tiskirätin. Päätin, että tästä lähin käytän puuvillalanganloput johonkin muuhun, ja ostan rättejä varten vartavasten bambua. Puuvillarätistä tulee ajan myötä limaisen oloinen, vaikka kuinka sen kuumassa pesisi, kun taas bambu säilyttää ilmavuutensa.
Flunssapäivitys: Vain isäntä ja nuorin poika (hmm, ja koira) ovat vielä säästyneet pöpöltä. Toiseksi vanhin poika parani jo, vanhin poika yskii, varsinkin öisin, tyttelillä on edelleen lämpöä - ja nenäverenvuotoa, voi veljet! - Ja minä yskin, edelleen. Ja silmät ovat kuin särjellä.

6 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Ja nimenomaan ohut bambulanka, paksummat jää liian märiksi pöydänpesukertojen välillä. Tuosta Novitan Bambusta oon tykänny, edullinen, riittoisa ja saatavilla melkein joka paikasta (paitsi syksyisin, mutta silloin sitä voikin saada oikein halvalla ;)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihania nämä sinun työsi täällä.<3 Itellä ei kyllä taitais "langat pysyy puikoilla..." ;D

Lumiruusu kirjoitti...

voisin ihailla viikon syömättä näitä sinun virkkauksia.
Ihana mintunvihreä tuo lanka..
tää on tosiaan kiun joulukalenteri ,joka päivä uusi kiva kuva!! :9

Voi sun flunssaa,eihän vaan silmissä oo joku bakteeritulehdus?
Siihen auttais tipat tai voide ,medän tk.stä saa silmätulehdustipat soittamalla,entä miten muualla..?

Oon vaan heti huolisani Sinusta kun mulla kerran pitkittyi flunssan kylkiäisenä ollut silmätu. niin että jäi pysyvä arpi vas. silmään..

Niina kirjoitti...

Täydet sympatiat sinne. Meidän isommalla pikkuneidillä on lähes aina kipeänä nenäverenvuotoa, monta kertaa päivässäkin ja se on kyllä aika inhottavaa! Vitamiinitipat apteekista onneksi helpottavat...

Olet kyllä ollut ahkera KYHhäilijä, mulla on pikkaisen jäljessä hommat, kun piti yksi kiireinen saada valmiiksi ja tänän pistin sen postiin. Nyt ehkä yritän päästä kärryille...

Marleena kirjoitti...

Minäkin tykkään bampusta tiskiräteissä. ;-D
Inhottavia nuo kesäflunssat, koittakaahan parantua! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Tää jo kerran jätti viestin, mut minne lie mennyt..?? Päivittäin blogiasi seuraan, jos et oo päivittyny= tulloo ontto olo.. T: Pii.s.