torstaina, kesäkuuta 10, 2010

KYH 10 - ja jotain valmista

Eilinen KYH 9, tiskirätti, valmiina, marja-aroniankukkien seassa: Oma malli, 3 o, 3 n -pärekorinpohjaa, Novita Bambusta.

Ja toinen valmis, KYH 3, Zetor-huivi:
- Pikkuneidin yllä kuvattuna. Hän on kymmenisen senttiä huivin tulevaa omistajaa lyhempi.

Hieman toisin olisin voinut huivin pingotella, eli yläreunan lyhemmäksi, niin olisi tullut harkkoreunaa helmaan. Täytyy nyt katsoa, viitsinkö enää pingottaa uusiksi, vai annanko huivin saajalle muunteluvinkin.
Pingottaminen on koko huivinteon tylsin juttu: iso uretaanialusta, jota käytän, on kumminkin tarkoitukseensa muutaman sentin liian pieni (huivin korkeussuunnassa), joten sitä joutuu aina jatkamaan. Kahden levyn varaan kiinnitettynä huivia on sitten tosi vaikea siirrellä. Ja kun meillä ei tahdo oikein sopivaa kuivaamispaikkaakaan olla, kun kaikki isommat lattia- yms. pinnat ovat jokapäiväisessä käytössä. Eilen laitoin ulos kuivumaan, ja sitten alkoivat pilvet uhata sateella, joten poishan tuo oli haettava.

Tämänpäiväinen aloitus on taas virkattu liina, tällä kertaa paloista:
Novitan lemmikinsinistä virkkuulankaa, malli Kauneimmat Käsityöt 3/2010 -lehden malli 22. Teen sen kokoisen, kun sattuu huvittamaan :D. Malliin ei muuten kuulu reunapitsiä, toisin kuin lehti sekoilee. Joten koko on siis ihan vapaasti valittavissa!

KesäYön Hullutuksen saldo menee tällä hetkellä minun kohdallani näin:

1. pitsiolkaimet mekkoon, valmis
2. mukinalunen, valmis
3. Zetor-huivi, valmis
4. sukat
5. barbien mekko, valmis
6. oma mekko
7. rätti, valmis
8. pikkuliina
9. rätti, valmis
10. liina
Kaikki tekeilläolevat ja tehdyt KYH:than löytyvät tätä klikkaamalla.
(Flunssapäivitys: Minulla jatkuu, esikoinen taitaa olla jo kuumeessakin, pikkuneiti on kutakuinkin parantunut.
Kiitos paranemisentoivotuksista.
- Ja silmätulehdukseenhan minulla on antibioottitipat. Virustautia tämä lääkärin mukaan vaikuttaa olevan. Ja niin minustakin; silmätulehdus on "vain" nuhan kiusallinen "lisuke".
- Mutta tänään yritin jo hiukan kitkeä rikkaruohojakin. Puutarha on ihan villiintynyt sairasteluviikon aikana! Kitkeminen pää alaspäin on kyllä nuhaisena aika tukalaa :D.)

4 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Oi kun oot ollu nopea tuon huivin kans!

Mari kirjoitti...

Kaunis huivi!

Irma kirjoitti...

Kyllä sinä oot sitten nopea, kaunis huivi tuli suitsait!! Hyvä oli tuo päivitys, minä olin jo pudonnu kärryiltä mitä kaikkea oot tehny/tekemässä.
Paljon paranemistoivotuksia täältä!!

Niina kirjoitti...

Kylläpä olet ahkeroinut, olisi kyllä ihana joskus opetella tekemään pitsihuiveja!